Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

EdenStar Saigon Hotel

38 Bui Thi Xuan Street, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Eden Saigon Hotel
EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpylä EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Yökerho EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Vastaanotto EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Sisäänkäynti EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/Aula EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas
Alue: District 1 Ben Thanh Market Huoneiden lukumäärä: 129
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1746 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1746)
Järjestä:
Juha N. Pariskunta Finland, 26. huhtikuuta 2014
Rentouttava kaupunkiloma

Henkilökunta, palvelut, siisteys
9,7
Olimme valinneet hotellista sviitin ja se täytti kaikin puolin tähtiluokituksen mukaisen laatutason. Sviitti oli siisti, mukava sekä rauhallinen asua ja sieltä näkyi kaupunkimaisema. Hotellin aamupala oli todella runsas ja monipuolinen. Hotellin katolla oli mukava uima-allas ja alhaalla oli Spa lukuisine palveluineen. Hotellin henkilökunta kaikissa palvelutehtävissä oli tosi ystävällistä ja kielitaitoista. Myös hotellin sijainti meidän tarpeisiimme oli erinomainen. Kaikki nähtävyydet ja kauppakeskukset sekä markkinat olivat lyhyen matkan päässä.
Sari N. Pariskunta Finland, 14. huhtikuuta 2014
perus hotelli

huone , aamupala ,
7,3
ihan hyvä perus hotelli, pieni allas ylhäällä. muutama aurinkotuoli, kävelymatkan päässä kaikesta
Seppo M. Pariskunta Finland, 25. helmikuuta 2014
Todella hyvä sijainti !

Sijainti, puhtaus ja henkilökunta
8
Olimme 4 viikon reissulla Vietnamissa ja olimme käyneet mm. Hanoissa. Yövyimme 5 viimeistä yötä tässä hotellissa ennen kotimatkaa. Mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhde eli hyvin vastinetta rahalle. Siisti hotelli ja mukava henkilökunta. Aamiainen keskitasoa.
Pauliina K. Perhe isojen lasten kanssa Sweden, 5. tammikuuta 2014
Tyylikäs, hieno, pienempi hotelli

Hyvä sijainti, rauhallinen, hyvä palvelu
8,3
Ihana rauha hotellissa kun pääsi pois kaupungin liikenteestä
Ari H. Pariskunta Finland, 13. toukokuuta 2013
Viihtyisä hotelli

Uima-allas -alue katolla. Hyvä aamiainen. Erinomainen palvelu.
8,3
Huone oli erittäin siisti. Hotelli on uusi ja joissakin kohtaa "uudenjäykkyys" näkyi mutta kokonaisuutena erittäin hyvä hintaan nähden. Allas katolla erittäin viihtyisä ja hyvät näköalat.
Esko K. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2013
Laadukas kaikella tapaa

Uima-allas katolla
9,3
Hintaan nähden laatua. Mukava uima-allasalue katolla. Sijainti hyvä. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu moitteetonta. Aamiainen ok.
Alvin C. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 23. toukokuuta 2015
Although they supply Jacuzzi, but it not working.

New, Luxury, Clean
8,3
Possibly good nice hotel. Only setback is the Jacuzzi is not working. House keeping did not replenished mineral water and also check on toilet roll.
Sarah C. Yksin matkustava United States of America, 22. toukokuuta 2015
Nice stay at Eden star

The pool, the staff, the location
9,3
Lien N. Perhe isojen lasten kanssa United States of America, 21. toukokuuta 2015
Enjoyed this hotel and will come back again

Nice room, good price, and enjoy the breakfast buffet.
9,7
I enjoyed this hotel.
William S. Pariskunta Australia, 20. toukokuuta 2015
Ok

Staff shower service
8
Good, beds were a bit hard

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

EdenStar Saigon Hotel Ho Chi MinhEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - YökerhoEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - VastaanottoEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - SisäänkäyntiEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuuma-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Business CenterEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Business CenterEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/Aula


AS-AGWEB-3A05