Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

EdenStar Saigon Hotel

38 Bui Thi Xuan Street, Ben Thanh Ward, District 1, District 1 Ben Thanh Market, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Eden Saigon Hotel
EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/Aula EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allas EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Aula EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kylpylä EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Yökerho EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kokoushuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Vastaanotto EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Sisäänkäynti EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone
EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellihuone EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/Aula EdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ravintola
Alue: District 1 Ben Thanh Market Huoneiden lukumäärä: 129
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä
1846 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1846)
Järjestä:
Juha N. Pariskunta Finland, 26. huhtikuuta 2014
Rentouttava kaupunkiloma

Henkilökunta, palvelut, siisteys
9,7
Olimme valinneet hotellista sviitin ja se täytti kaikin puolin tähtiluokituksen mukaisen laatutason. Sviitti oli siisti, mukava sekä rauhallinen asua ja sieltä näkyi kaupunkimaisema. Hotellin aamupala oli todella runsas ja monipuolinen. Hotellin katolla oli mukava uima-allas ja alhaalla oli Spa lukuisine palveluineen. Hotellin henkilökunta kaikissa palvelutehtävissä oli tosi ystävällistä ja kielitaitoista. Myös hotellin sijainti meidän tarpeisiimme oli erinomainen. Kaikki nähtävyydet ja kauppakeskukset sekä markkinat olivat lyhyen matkan päässä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sari N. Pariskunta Finland, 14. huhtikuuta 2014
perus hotelli

huone , aamupala ,
7,3
ihan hyvä perus hotelli, pieni allas ylhäällä. muutama aurinkotuoli, kävelymatkan päässä kaikesta
Ilmoita tästä arvioinnista
Seppo M. Pariskunta Finland, 25. helmikuuta 2014
Todella hyvä sijainti !

Sijainti, puhtaus ja henkilökunta
8
Olimme 4 viikon reissulla Vietnamissa ja olimme käyneet mm. Hanoissa. Yövyimme 5 viimeistä yötä tässä hotellissa ennen kotimatkaa. Mielestäni erittäin hyvä hinta-laatusuhde eli hyvin vastinetta rahalle. Siisti hotelli ja mukava henkilökunta. Aamiainen keskitasoa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pauliina K. Perhe isojen lasten kanssa Sweden, 5. tammikuuta 2014
Tyylikäs, hieno, pienempi hotelli

Hyvä sijainti, rauhallinen, hyvä palvelu
8,3
Ihana rauha hotellissa kun pääsi pois kaupungin liikenteestä
Ilmoita tästä arvioinnista
Ari H. Pariskunta Finland, 13. toukokuuta 2013
Viihtyisä hotelli

Uima-allas -alue katolla. Hyvä aamiainen. Erinomainen palvelu.
8,3
Huone oli erittäin siisti. Hotelli on uusi ja joissakin kohtaa "uudenjäykkyys" näkyi mutta kokonaisuutena erittäin hyvä hintaan nähden. Allas katolla erittäin viihtyisä ja hyvät näköalat.
Ilmoita tästä arvioinnista
Esko K. Pariskunta Finland, 26. helmikuuta 2013
Laadukas kaikella tapaa

Uima-allas katolla
9,3
Hintaan nähden laatua. Mukava uima-allasalue katolla. Sijainti hyvä. Henkilökunta ystävällistä ja palvelu moitteetonta. Aamiainen ok.
Ilmoita tästä arvioinnista
Weeraphong S. Pariskunta Thailand, 30. elokuuta 2015
One unique 4-star hotel that i have ever stayed!

Cleanliness, Swimming Pool & Comfortable room
9,3
Worth for my budget with this premium 4-star hotel at the central of Ho Chi Minh City, prime location to Ben Thanh market, Pham Ngu Lao also many attractive place in District 1 of Ho Chi Minh City. Cleanliness is one of my impressing touch of this hotel. Room is comfortable and functional, Hot shower is quite slow. Breakfast is consumable and varies. Nice relaxing pool at the roof top with superb sky view of Saigon especially for sunset ;) Overall is impress and feel good to stay at this hotel,, will recommend :)
Ilmoita tästä arvioinnista
Shane C. Pariskunta New Zealand, 25. elokuuta 2015
edenstar

Staff, room - pool and breakfast
10
Perfect
Ilmoita tästä arvioinnista
James T. Ryhmät Australia, 25. elokuuta 2015
Clean and friendly

Clean room, great breakfast and nice swimming pool on top of the hotel
8,3
My stay was very comfortable. Hotel staff was helpful and take care of us well. Even when we went for a late swim, staff was happy to open the swimming pool until we finished. Receptionists were very informative. Even helped us find the closest Jollibee and drew a map for us. Well done to all employees at EdenStar Saigon!
Ilmoita tästä arvioinnista
Howard P. Yksin matkustava United States of America, 19. elokuuta 2015
Fantastic property

The three things that I liked about this hotel moles were the stair, the restaurant, the pool, and the overall convenience and location that the hotel offered
10
I am very pleased with my choice and or selection of this particular hotel because it was fantastic. The restaurant, the staff, and location were the best I could have chosen and I will definitely visit this property again in the future.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

EdenStar Saigon Hotel Ho Chi MinhEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - YökerhoEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - VastaanottoEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - SisäänkäyntiEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KuntosaliEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KylpyläEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuuma-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - KokoushuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - HotellihuoneEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - RavintolaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Ruoka ja JuomatEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Uima-allasEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Business CenterEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Business CenterEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Pubi/AulaEdenStar Saigon Hotel Ho Chi Minh - Kuntosali


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B02