Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Elite Hotel

Ostrovni 32, Praha 01, Praha, Tšekki 11000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Kylpylä Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Aula Elite Hotel Praha - Aula Elite Hotel Praha - Huvila Elite Hotel Praha - Palvelut Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Huvila Elite Hotel Praha - Kylpylä Elite Hotel Praha - Ravintola Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Hotellin sisätilat Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Hotellihuone
Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Ravintola Elite Hotel Praha - Palvelut Elite Hotel Praha - Aula Elite Hotel Praha - Huvila Elite Hotel Praha - Kylpylä Elite Hotel Praha - Hotellihuone Elite Hotel Praha - Hotellihuone
Alue: Praha 01 Huoneiden lukumäärä: 78
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä
125 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (125)
Järjestä:
Antti P. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 4. heinäkuuta 2014
Hyvällä paikalla

Sijainti
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Alli Y. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. joulukuuta 2012
Hyvä palvelu, ohjattiin toiseen hotelliin.

grafiteja kadulla ,nuorison suosioon.
6
Ei tilaa Elitessä niin päästiin Charles Bridge Hotelliin. Tosi kiva ja romanttinen sekä paremmalla paikalla.
Ilmoita tästä arvioinnista
Paiboon A. Ryhmät Thailand, 12. heinäkuuta 2015
nice hotel in the town center

location
8,3
nice hotel in the town center near tram and subway station. room are a bit too small, especially if you got under the roof room, you will have sloping ceiling. avoid that.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jan B. Pariskunta Czech Republic, 18. kesäkuuta 2015
Downtown hotel

Very good location, comfortable beds, reasonable price
3,3
Very good location in the heart of Prague, cozy and quiet hotel, tasty breakfast
Ilmoita tästä arvioinnista
John D. Yksin matkustava Ireland, 4. toukokuuta 2015
Very Stylish hotel in Prague

Decor, Ambience and good location
9
Best hotel I have stayed at in a while and I am really sorry I was only there for one night. For me its very tastefully decorated and has authentic old world charm. Its well located with a metro stop virtually at the front door and numerous trams with plenty of eating/drinking establishments also on the doorstep. It will most definitely be my choice of hotel for any future visits to Prague.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tanavut P. Perhe isojen lasten kanssa Thailand, 16. huhtikuuta 2015
Nice location and breakfast

Staff location clean
10
Ilmoita tästä arvioinnista
Edward C. Yksin matkustava New Zealand, 12. huhtikuuta 2015
False advertising

Location, location location
3,3
The room looked nothing like the pictures online, small, the bath was broken, and I had to tell staff 4 times before anything was done, the hotel is like a circus, or a comedy skit of monty Python, I don't usually complain but I didn't like this hotel at all, only good thing was location.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kuai H. Liikematkailija Macau, 15. maaliskuuta 2015
The staff is very friendly

Clear room good location comfortable
9,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Mahmudur R. Yksin matkustava Bangladesh, 4. maaliskuuta 2015
Good hotel but the room size is small

Neat and clean, good location, friendly staff
7,7
I enjoyed my one night stay in this hotel. The room size is small and the breakfast is very ordinary.
Ilmoita tästä arvioinnista
Malgorzata K. Liikematkailija Poland, 3. maaliskuuta 2015
friendly people in the heart of Prague

very comfortable bed x 3 :-)
8,3
Satisfying, although I was surprised by a price for their garage - 39 Eur for my room and 30 ( ! ) for "an overnight" of my car !!! The rest was in general ok.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Elite Hotel PrahaElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - KylpyläElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - AulaElite Hotel Praha - AulaElite Hotel Praha - HuvilaElite Hotel Praha - PalvelutElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HuvilaElite Hotel Praha - KylpyläElite Hotel Praha - RavintolaElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - Hotellin sisätilatElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - RavintolaElite Hotel Praha - PalvelutElite Hotel Praha - AulaElite Hotel Praha - HuvilaElite Hotel Praha - KylpyläElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - RavintolaElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - GolfkenttäElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - HotellihuoneElite Hotel Praha - Virkistysmahdollisuudet

Asiakasarvioita - Elite Hotel, Praha

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C03