tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Empire Hotel
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Sisäänkäynti Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Aula Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Aula Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Sisäänkäynti Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Aula Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Aula Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Aula Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ravintola Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Uima-allas Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Uima-allas Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Kuntosali Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive Lounge Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Juhlasali Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Juhlasali
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Juhlasali Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Juhlasali Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ravintola Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ravintola Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ravintola Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Ravintola Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Hotellihuone Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Hotellihuone Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Hotellihuone Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Hotellihuone Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Hotellihuone Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Wanchai Huoneiden lukumäärä: 363
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 2776 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (2776)
Järjestä:
Pekka M. Liikematkailija Finland, 2. marraskuuta 2012
Hyvä hotelli hyvällä paikalla

Erinomainen sijainti
8
Henkilökunta on varsin avuliasta ja toimeliasta verrattuna Hong Kongilaiseen tasoon. Huoneet ovat siistejä sekä palvelu että muu toimita sujuu vilkaasti. Sijainti on oiva sekä business että lomamatkailijalle. Ainoana miinuksena voidaan pitää saunan hävittämistä allasalueen remontin yhteydessä.
Ravintolavinkki: Jack's Terrace hotellia vastapäätä on erinomainen italiaislaisruokia tarjoava ravintola.
Peter H. Liikematkailija Finland, 29. lokakuuta 2011
Hyvä sijainti

Siisti
8,7
Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä messukeskuksesta. Metro on kätevästi muutaman korttelin päässä. Causeway bayn alueelle on myös mahdollista kävellä ostoksille. Baarikadun melu ei kuulu hotellille, mutta on matkan varrella Causeway Baylle, jos siellä haluaa piipahtaa.
Vinkki: Katu hotellilta Causeway Baylle on täynnä erilaista rakennustarvike liikkeitä mm. laattoja, tapetteja, vetimiä, kylpyhuonekalusteita...
Samuli K. Pariskunta Finland, 27. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli Hong Kongin saarella.

Siistit huoneet, Nopea netti ja sijainti sopivan kaukana Stanleyltä.
8
hyvä hotelli hong kongin saarella. läheisyydessä hyviä ravintoloita ja baareja. metropysäkki pienen kävelyn päässä ja ratikkapysäkki rakennuksen takana. henkilökunta palvelualtis ja he jopa auttoivat hieman kiinan viisumiasioissa.
Markku M. Yksin matkustava Finland, 21. maaliskuuta 2010
Traveller

Upea sijainti, kaikki palvelut lähellä hotellia. Empire club huone todella uusi ja tilava.
8
Tina T. Yksin matkustava Taiwan, 18. huhtikuuta 2015
Good location

Good Location, room is big and good service
7,7
The room is big only is a bit old hotel
Luis G. Liikematkailija Peru, 16. huhtikuuta 2015
clean and nice hotel, poor service

location, cleaness, value for money
8
Maybe i had a bad luck with the service, but i got too many service people calling my door, even when i put the NO DISTURB advice on my door, they were still calling up to four Times in the morning to clean my room. That was very annoying, because i was very tired.. that added to one mistake of one guy that came around midnight with a mistake of room service from their restaurant. Besides that, i think the hotel is ok... But not many amenities in the room, i think its just aplace to rest and work.
Jessica O. Yksin matkustava Malaysia, 12. huhtikuuta 2015
Pleasant and nice

Hotel staffs are helpful and friendly , Clean and comfortable room, Good location (convenient to get transportation)
9
John K. Liikematkailija United States of America, 11. huhtikuuta 2015
I could not adjust the air conditioner

STAFF, location, cleanliness
10
Great stay, great breakfast , comfortable bed
Gray G. Yksin matkustava Canada, 10. huhtikuuta 2015
Good breakfast

Breakfast, location
7,3
Basic room but I was pleased all the toiletries and very comfortable. Maybe it was an upgrade but they didn't say. Only negative was a bad air smell on entry to the room, maybe moldy. On a day it rained, I noticed excess condensation on the windows. At first I thought I might complain about the smell, but didn't and I found I adjusted quickly. It didn't bother me that much. The BK was good, lots of variety ... a pleasant surprise as most hotels dissappoint
Chas S. Pariskunta United Kingdom, 7. huhtikuuta 2015
Weekend Break

Location, comfortable and affordable
6

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - SisäänkäyntiEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - SisäänkäyntiEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Uima-allasEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Uima-allasEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KuntosaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - JuhlasaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - JuhlasaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - JuhlasaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - JuhlasaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KylpyhuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Kokoushuone


AS-AGWEB-3B03