Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Empire Hotel Hong Kong Wan Chai

33 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong, Hongkong

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 3097 arviota

5 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,4
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,5
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (3097)
Järjestä:
Maria M. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 8. joulukuuta 2015
Ihanaa

Sijainti, kylpyamme ja palvelu
8,3
Ihanaa
Ilmoita tästä arvioinnista
Pekka M. Liikematkailija Finland, 2. marraskuuta 2012
Hyvä hotelli hyvällä paikalla

Erinomainen sijainti
8
Henkilökunta on varsin avuliasta ja toimeliasta verrattuna Hong Kongilaiseen tasoon. Huoneet ovat siistejä sekä palvelu että muu toimita sujuu vilkaasti. Sijainti on oiva sekä business että lomamatkailijalle. Ainoana miinuksena voidaan pitää saunan hävittämistä allasalueen remontin yhteydessä.
Ravintolavinkki: Jack's Terrace hotellia vastapäätä on erinomainen italiaislaisruokia tarjoava ravintola.
Ilmoita tästä arvioinnista
Peter H. Liikematkailija Finland, 29. lokakuuta 2011
Hyvä sijainti

Siisti
8,7
Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä messukeskuksesta. Metro on kätevästi muutaman korttelin päässä. Causeway bayn alueelle on myös mahdollista kävellä ostoksille. Baarikadun melu ei kuulu hotellille, mutta on matkan varrella Causeway Baylle, jos siellä haluaa piipahtaa.
Vinkki: Katu hotellilta Causeway Baylle on täynnä erilaista rakennustarvike liikkeitä mm. laattoja, tapetteja, vetimiä, kylpyhuonekalusteita...
Ilmoita tästä arvioinnista
Samuli K. Pariskunta Finland, 27. toukokuuta 2011
Hyvä hotelli Hong Kongin saarella.

Siistit huoneet, Nopea netti ja sijainti sopivan kaukana Stanleyltä.
8
hyvä hotelli hong kongin saarella. läheisyydessä hyviä ravintoloita ja baareja. metropysäkki pienen kävelyn päässä ja ratikkapysäkki rakennuksen takana. henkilökunta palvelualtis ja he jopa auttoivat hieman kiinan viisumiasioissa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Markku M. Yksin matkustava Finland, 21. maaliskuuta 2010
Traveller

Upea sijainti, kaikki palvelut lähellä hotellia. Empire club huone todella uusi ja tilava.
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Thiam S. Liikematkailija Singapore, 5. helmikuuta 2016
A Good Value Hotel Stay for Business and Leisure

Efficient check in/out, Free Upgrade for 1st time stay, Handy Smartphone use
7,7
Everything is in order and efficient except that the handy smartphone is not charged (0% Battery life)
Ilmoita tästä arvioinnista
Hsiting S. Pariskunta Taiwan, 1. helmikuuta 2016
nice place to stay

nice place to stay
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Feng L. Liikematkailija China, 28. tammikuuta 2016
feel good to stay here

location, location, nice food
8,7
stayed several times here, location, nice bar, great food around
Ilmoita tästä arvioinnista
Willis T. Pariskunta Hong Kong, 23. tammikuuta 2016
Classy Economy for Wanchai

Value for money, Stylish Renovation, Good Rooms
8,7
We got an upgrade to a lovely room, clean, well designed. Impressive entrance, very simple but stylish design. Bathrooms are nice. There's even a pool in season. A simple spa would be a good addition for winter to keep that 4 star repl Location is excellent for all the bars & restaurants. We paid HK$800 inc. breakfast. For HK, this is excellent value. I would drop the breakfast next time My only criticism is the breakfast & the breakfast room. The cafe is in a windowless, low-ceilinged basement ( that needs better wall art & lighting). Standard of food could be improved, eggs were cold. Nicer pastries would help I'm always being asked ( as an HK resident) for good hotels & I would certainly recommend this to friends
Ilmoita tästä arvioinnista
Lilac P. Liikematkailija Hong Kong, 16. tammikuuta 2016
NOT the four stars hotel

lobby, location
4,7
I sorted the hotel by "four stars or over", and I have checked the pictures and summary of the hotel, it mentioned it has remodeling since 2010, and the picture of the lobby seems nice and "four stars". Therefore I have booked the hotel, when I check-in everything seems okay except the front desk are very slow and not able to handle the customer flow. I have requested a big bed and non-smoking room, because I have asthma; unfortunately they dont have available (I can accept and understand that it's not guaranteed). When I went into the room, I was so surprised, the room is small (expected in HK city area), smelly, old and dirty. It looks like 20 years ago hotel without re-modeling, I called the front desk and ask, they answer, the remodeling of hotel is only the lobby part, all the room is remind the same. Small room: I am 160cm height, and I can touch the ceiling by my hand without stepping on everything in the room. Dirty room: There is hair and dust everywhere, especially the toilet. The towels was so old (yellow color), the bath and sink are broken and leaking water. Smelly: they gave me the non-smoking floor, but the room is smelly (cigarette & humid smell from carpet) Slow service: I called to Front desk request changing room because of the condition, they dont have available, then I requested to clean the bathroom again (because it leaking water & human hair on the floor and towel), it took four hours to arrival the room cleaning, and he is just a young boy (not wearing hotel uniform), coming in with a bathroom towel and he just used the towel dried the leaking water part and said: that's what he can do... Frankly, I can accept if you told me in advice this is a 2-3 stars old hotel, then I will think about the money I pay and judge. But it mentioned it's "four stars" hotel, in fact, it really not.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-5/5 arvioinnista
Empire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong KongEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - SisäänkäyntiEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - SisäänkäyntiEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - AulaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Uima-allasEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Uima-allasEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KuntosaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Executive LoungeEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - JuhlasaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - JuhlasaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - JuhlasaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - JuhlasaliEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - RavintolaEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - HotellihuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KylpyhuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - KokoushuoneEmpire Hotel Hong Kong Wan Chai Hong Kong - Kokoushuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C01