tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Lahti, Singapore 189560 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Fairmont Singapore Singapore - Hotellin ulkopuoli Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Kylpyhuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Uima-allas Fairmont Singapore Singapore - Kuntosali Fairmont Singapore Singapore - Kylpylä Fairmont Singapore Singapore - Ravintola Fairmont Singapore Singapore - Ravintola
Fairmont Singapore Singapore - Kokoushuone Fairmont Singapore Singapore - Juhlasali Fairmont Singapore Singapore - Kokoushuone Fairmont Singapore Singapore - Juhlasali Fairmont Singapore Singapore - Juhlasali Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Aula
Alue: Marina Lahti Huoneiden lukumäärä: 769

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,6

yhteensä 1706 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,3
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
8,8
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (1706)
Järjestä:
Tero H. Pariskunta Finland, 15. syyskuuta 2013
todella hyvä hotelli hyvällä paikalla

sijainti, näkymä parvekkeelta, laatu
10
Palvelu erinomaista. Hyvä sijainti. Huone suuri. Iso maisema ikkuna. Upea näkymä parvekkeelta. Aamupala erittäin runsas. Kylpylä erinomainen. Sauna erittäin hyvä. Paras sauna ei Suomessa.
Virpi K. Pariskunta Finland, 5. maaliskuuta 2013
Keskeinen sijainti mutta näkymä huoneesta oli pett

ostos- ja ruokailumahdollisuudet hotellin lähellä
6,7
Olimme tässä hotellissa vuosi sitten kahteen eri otteeseen ja huoneemme oli tuolloin South wingissä, josta oli tosi hyvät näköalat.Nyt olimme pitkän ajan eli 11 yötä hotellissa, ja saimme huomattavasti huonomman huoneen ja näkymän suoraan toimistorakennukseen. Tämän takia oli verhot kiinni aina, kun huoneessa olimme. Huoneemme oli nyt North wingissä. Hotellihuoneen hintaan suhteutettuna, olin pettynyt huoneeseen. Altaalta oli vaikeaa löytää vapaita tuoleja, vaikkakin altaassa uimassa olijoiden määrä ei ollut mitenkään suuri. Hotellin olisi pitänyt reagoida ennakkoon varattuihin aurinkotuoleihin, joissa ei kukaan ollut.
Johnson Y. Pariskunta Singapore, 19. lokakuuta 2014
City hotel

View shopping central
7,7
This is a city hotel that has everything with in the reach of the hotel
Ivan K. Ryhmät Singapore, 18. lokakuuta 2014
Great location

Spacious bathroom, comfy bed, great location
9,3
Very enjoyable staycation :)
Norintan S. Pariskunta Singapore, 18. lokakuuta 2014
Great

Cleanliness, comfort, location
9,7
Tim K. Liikematkailija United States of America, 16. lokakuuta 2014
6537 Decommission

Location, Hotel Condition, Food
10
My stay this time was short, but I had all the comfort of home. I love staying at the Fairmont, but I also visit The Swissotel-Samford. It depends on the price at the time. I enjoy the City Hall area, everything is conveniently located. (shopping,food,nightlife, etc.) I'm currently planning another trip to Singapore in March, this one for pleasure. I hope to be able to afford the Fairmont on this trip also.
Muchchapun C. Liikematkailija Thailand, 13. lokakuuta 2014
I have not got anything as I have requested.

Good location. Near MRT City hall, raffle place.
6,3
I have requested for the room away elevator, but I got the room at the corner of elevator. I have requested the room on the higher floor, but I got the room at above swimming pool which I can not open curtain even daytime. Also noisy whole day. Not privatcy completely on during my 3 stay nights. This would be the first and the last time for me with Fairmont Singapore hotel.
Chen N. Pariskunta Malaysia, 13. lokakuuta 2014
Average stay but room not clean enough

Superb location, spacious room, nicely design lobby
6,7
It was overall an average stay but the cleanliness of the room was not able to match up to our expectations with respect to the hotel ratings and the price paid
Iskandar M. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 13. lokakuuta 2014
hotel at Raffles City Mall

great location, good food , helpful staffs
8,3
I enjoyed staying at Fairmont, which provides me with easy access to mall and MRT .
Myeong H. Liikematkailija South Korea, 13. lokakuuta 2014
it was nice hotel

convenient location to reach to our office and famous spot in Singapore, Very kind staff, very
9
It is always good hotel for me.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Fairmont Singapore SingaporeFairmont Singapore Singapore - Hotellin ulkopuoliFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - KylpyhuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - Uima-allasFairmont Singapore Singapore - KuntosaliFairmont Singapore Singapore - KylpyläFairmont Singapore Singapore - RavintolaFairmont Singapore Singapore - RavintolaFairmont Singapore Singapore - KokoushuoneFairmont Singapore Singapore - JuhlasaliFairmont Singapore Singapore - KokoushuoneFairmont Singapore Singapore - JuhlasaliFairmont Singapore Singapore - JuhlasaliFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - Aula


AS-AGWEB-3B05