tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Fairmont Singapore

80 Bras Basah Road , Marina Lahti, Singapore 189560 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Fairmont Singapore Singapore - Hotellin ulkopuoli Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Kylpyhuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Uima-allas Fairmont Singapore Singapore - Kuntosali Fairmont Singapore Singapore - Kylpylä Fairmont Singapore Singapore - Ravintola Fairmont Singapore Singapore - Ravintola
Fairmont Singapore Singapore - Kokoushuone Fairmont Singapore Singapore - Juhlasali Fairmont Singapore Singapore - Kokoushuone Fairmont Singapore Singapore - Juhlasali Fairmont Singapore Singapore - Juhlasali Fairmont Singapore Singapore - Hotellihuone Fairmont Singapore Singapore - Aula
Alue: Marina Lahti Huoneiden lukumäärä: 769

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,6

yhteensä 1789 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,3
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
8,8
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
7,9
Kaikki arvostelut (1789)
Järjestä:
Tero H. Pariskunta Finland, 15. syyskuuta 2013
todella hyvä hotelli hyvällä paikalla

sijainti, näkymä parvekkeelta, laatu
10
Palvelu erinomaista. Hyvä sijainti. Huone suuri. Iso maisema ikkuna. Upea näkymä parvekkeelta. Aamupala erittäin runsas. Kylpylä erinomainen. Sauna erittäin hyvä. Paras sauna ei Suomessa.
Virpi K. Pariskunta Finland, 5. maaliskuuta 2013
Keskeinen sijainti mutta näkymä huoneesta oli pett

ostos- ja ruokailumahdollisuudet hotellin lähellä
6,7
Olimme tässä hotellissa vuosi sitten kahteen eri otteeseen ja huoneemme oli tuolloin South wingissä, josta oli tosi hyvät näköalat.Nyt olimme pitkän ajan eli 11 yötä hotellissa, ja saimme huomattavasti huonomman huoneen ja näkymän suoraan toimistorakennukseen. Tämän takia oli verhot kiinni aina, kun huoneessa olimme. Huoneemme oli nyt North wingissä. Hotellihuoneen hintaan suhteutettuna, olin pettynyt huoneeseen. Altaalta oli vaikeaa löytää vapaita tuoleja, vaikkakin altaassa uimassa olijoiden määrä ei ollut mitenkään suuri. Hotellin olisi pitänyt reagoida ennakkoon varattuihin aurinkotuoleihin, joissa ei kukaan ollut.
Katsunobu O. Pariskunta Japan, 22. joulukuuta 2014
Almost perfect

Clean, quiet room, convenient location, mall in the base.
10
This hotel was almost perfecto for us for three nights. The person at the front desk was speedy and not jam. The internet was free and enough fast. If I say anything unsatisfied: no washing toilet, no weight measure.
Leng S. Perhe pienten lasten kanssa Macau, 22. joulukuuta 2014
Excellent hotel

Spacious room, excellent location, helpful staff
8
Lim L. Ryhmät Singapore, 21. joulukuuta 2014
awesome

clean, convenient and comfortable
9
Lim K. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 21. joulukuuta 2014
Excellent

facility, location, service
10
fantastic
Christina C. Liikematkailija Singapore, 20. joulukuuta 2014
5 star hotel

good service, security & spacious
9,3
Nice n comfortable
Hyeong P. Pariskunta Vietnam, 14. joulukuuta 2014
wonderful experience

location, cleanliness, warm and cozy
10
I spent 2 nights at Faimont hotel and that was great time for me at Singapore. We booked the premium room in the North tower. We were arranged a room right at the corner of the tower and the room view was amazing and very private. It has a balcony with the city view, looked down Raffles hotel which is very beautiful at night. The room is newly renovated with luxury decoration and very spacious. And the staff were very nice, attentive and taking care of customers. The hotel location is great. Right beside the hotel is the City hall MRT - interchange station and a shopping mall with a lot of famous brand names. So it is very convenient for travelling and shopping. We spent one evening at the bar at the lobby of the hotel, and the cocktails there are also great, the bar was nice and cozy. We are totally satisfied with the time being there, and will return in the next time to Singapore.
Siti A. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 14. joulukuuta 2014
Great Stay!!

Room, Breakfast & Friendly Staff
10
Amazing! We love the room and the staff!
Nur A. Pariskunta Singapore, 13. joulukuuta 2014
Absolute comfort, luxury

Comfort, location, class
9,7
This is my third time at this hotel. Again, extremely friendly and helpful staff ever-willing to lend you a hand without asking for a reward, luxurious atmosphere and a room with a heck of a view of the city skyline. But most importantly, the bed in this hotel is TOP NOTCH. I must iterate that the bed in this hotel is simply the most comfortable bed I've ever experienced across hundreds of hotels that I've stayed in. Rest assured for a very comfortable sleep.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Fairmont Singapore SingaporeFairmont Singapore Singapore - Hotellin ulkopuoliFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - KylpyhuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - Uima-allasFairmont Singapore Singapore - KuntosaliFairmont Singapore Singapore - KylpyläFairmont Singapore Singapore - RavintolaFairmont Singapore Singapore - RavintolaFairmont Singapore Singapore - KokoushuoneFairmont Singapore Singapore - JuhlasaliFairmont Singapore Singapore - KokoushuoneFairmont Singapore Singapore - JuhlasaliFairmont Singapore Singapore - JuhlasaliFairmont Singapore Singapore - HotellihuoneFairmont Singapore Singapore - Aula


AS-AGWEB-3A03