tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Foto Hotel

218/9 Kata – Saiyuan Road, A. Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Foto Hotel Phuket - Aula Foto Hotel Phuket - Aula Foto Hotel Phuket - Uima-allas Foto Hotel Phuket - Uima-allas Foto Hotel Phuket - Uima-allas Foto Hotel Phuket - Uima-allas Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Kokoushuone Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola
Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Kokoushuone Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Ravintola Foto Hotel Phuket - Kylpylä Foto Hotel Phuket - Kylpylä Foto Hotel Phuket - Aula Foto Hotel Phuket - Aula Foto Hotel Phuket - Aula
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 79
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 958 arviota

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
7,7
Henkilökunta
8,5
Hotellin kunto/siisteys
9,0
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (958)
Järjestä:
Minna M. Pariskunta Finland, 8. helmikuuta 2015
Yöpyminen Foto hotellissa

uima-allas oli upea, maisemat tosi hienot, henkilökunta ystävällistä
9,3
Idyllinen hotelli kauniiden maisemien äärellä. Allas alue tosi kiva. Meno hotellille kävellen melko työlästä pitkän ja jyrkän ylämäen vuoksi. Henkilökunta oli iloista ja erittäin ystävällistä.
Anne-Mari A. Pariskunta Finland, 12. tammikuuta 2014
Rentouttava loma kauniilla näköaloilla

Näköala, rauhallisuus, hotellin kunto
8,7
Foto Hotel oli oikein miellyttävä hotelli pariskunnalle. Henkilökunta oli ystävällistä, huoneet olivat isot ja siistit, myös parveke ja piha-alue olivat tilavat ja muutenkin hotellin tilat olivat modernit ja hyvässä kunnossa. Näkymät hotellilta olivat uskomattoman hienot. Huonona puolena tietenkin sijainnissa se että hotelli on vuoren päällä, joten kulkeminen voi käydä raskaaksi, mutta hotelli kuljetuksia rannalle meni kolme kertaa päivässä. Varasimme hotellin kautta taksikuljetuksen lentokentälle, kun olimme lähdössä pois, taksi tuli 1,5 h myöhässä, joten meinasi tulla melko hoppu lennoille. Mutta muuten kyllä suosittelemme hotellia, jos ei kovin huono jalkainen ole.
Warunpatr W. Pariskunta Thailand, 12. maaliskuuta 2015
I love foto hotel very very

View and food and room
8,7
Michael W. Pariskunta United Kingdom, 11. maaliskuuta 2015
Foto Hotel

Cleanliness. modern and perfect
8,7
Perfect
Sirilug P. Pariskunta Thailand, 11. maaliskuuta 2015
nice place to stat

nice room , nice view , nice pool
3,7
Humaira J. Pariskunta Singapore, 8. maaliskuuta 2015
It was a pleasant stay. Facilities were great!

Staff were helpful. Got into an accident and the staff immediately attended to our wound when they saw us limping.
9,3
Stay was fantastic. Worth the money the we paid for. Staff were helpful and well communicated in English.
Peter G. Pariskunta Australia, 27. helmikuuta 2015
Nice hotel. Staff not so good.

View
5,3
Was contacted by staff everyday of our stay demanding booking voucher even though they had all the information verifying we had booked and paid. They said we would have to pay again if we couldn't supply it. We gave them a copy on day 2 and then again on day 3 and then again on day 4 as they had obviously misplaced it at least 3 times. Only supplied 1 room key for 2 guests and refused to supply another with no reason. Whilst swimming one afternoon with a few other guest we were told we would have to pay each to swim in the pool. We told them we were guests and they refused to believe us. They insisted we confirm this and had to give all our details again and again.
Tung M. Pariskunta Hong Kong, 22. helmikuuta 2015
very nice ocean view and swimming pool

swimming pool, ocean view hotel room with balcony and spa massage
7,3
Nice and relaxing!
Maia R. Pariskunta Australia, 19. helmikuuta 2015
Perfect!

Location. Customer Service. The rooms!
10
Absolutely loved the service, all the staff. They were always polite and very accommodating. The hotel is just gorgeous as are the rooms, not to mention the balconys, private spas and the amazing views! Would highly recommend Foto Hotel to anyone.
Warren R. Pariskunta Australia, 8. helmikuuta 2015
A Beautiful Hotel

pool, room, staff
7,7
Foto Hotel My wife and I stayed at this hotel in early February, and I must say I am so glad we did. We had what was classed as a long stay at the hotel, so included was free mini bar everyday, as well as dinner on the evening of our choice. In the time we were there, the staffs were very friendly and helpful. Yes the distance up the hill can be a challenge, but once at the hotel the view from the pool etc is breath taking. There was some construction work going on next door to the hotel at the time of our stay, but this had no effect on us at all. I would highly recommend this hotel, for relaxing and chilling out around the pool area, and just soaking in the views with a good book. Thanks Foto Hotel, you made our stay a very happy one.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Foto Hotel PhuketFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - KokoushuoneFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - KokoushuoneFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - KylpyläFoto Hotel Phuket - KylpyläFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - SisäänkäyntiFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliFoto Hotel Phuket - SisäänkäyntiFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - AulaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - NäkymäFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliFoto Hotel Phuket - NäkymäFoto Hotel Phuket - NäkymäFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - NäkymäFoto Hotel Phuket - VirkistysmahdollisuudetFoto Hotel Phuket - VastaanottoFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - Hotellin sisätilatFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - KuntosaliFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - RavintolaFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - SisäänkäyntiFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - Pubi/AulaFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - Hotellin sisätilatFoto Hotel Phuket - NäkymäFoto Hotel Phuket - SisäänkäyntiFoto Hotel Phuket - VastaanottoFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - HotellihuoneFoto Hotel Phuket - Hotellin sisätilatFoto Hotel Phuket - Executive LoungeFoto Hotel Phuket - PalvelutFoto Hotel Phuket - PalvelutFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - NäkymäFoto Hotel Phuket - Uima-allasFoto Hotel Phuket - PalvelutFoto Hotel Phuket - Ravintola


AS-AGWEB-3C03