tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malesia 50450 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kylpyhuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vastaanotto Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Aula Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sisäänkäynti Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allas Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allas Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kuntosali Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kokoushuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sisäänkäynti Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allas
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allas Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Kokoushuone Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vastaanotto
Alue: KLCC Huoneiden lukumäärä: 316
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä 2716 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
9,0
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
7,1
Kaikki arvostelut (2716)
Järjestä:
Jenni H. Ryhmät Finland, 27. marraskuuta 2014
Todella siisti. Hyvä aamiainen. Suosittelen!

Aamiainen. Sijainti. Siisteys!
9,7
Halvin huoneoptiokin todella rahansa arvoinen. Erittäin siisti huone, keittiö ja kylpyhuone. Vain parveke puuttui täydellisyydestä. Katon allasalue aika pieni. Kattava ja siisti spa osasto! Suosittelen kaikin puolin. Olimme serkun kanssa 4 yötä. Menisin uudestaankin!
Antti O. Pariskunta Finland, 6. maaliskuuta 2014
Loistava sijainti

Isot huoneet, sijainti, hyvä aamupala
8
Hyvä ja siisti huoneistohotelli, allas ja kuntosali ok. Sijainti hyvä.
Ilpo L. Pariskunta Finland, 30. maaliskuuta 2013
uudehko hotelli lähellä petronas towereita.

iso huone,rauhallinen, siisti
7,3
Niukka aamupala hotellin muuhuun tasoon nähden. Kuntosali löytyy 18 kerroksesta.
Ilpo L. Pariskunta Finland, 29. maaliskuuta 2013
uusi, lähellä petronas towereita.

siisti iso huone,rauhallinen,uudehko
7,3
Hissejä oli vain kolme,ruuhkaa. Uima-allas 18 kerroksessa. Oma pyykkäys mahdollisuus.
Jyrki L. Pariskunta Finland, 2. tammikuuta 2011
Erinomainen sijainti

Suuret huoneet sis. keittiö, olohuone, makuuhuone. Eritäin hyvässä kunnossa
7,3
Hyvä hotelli, erinomaisella sijainnilla. Suuret huoneet.
Matti P. Pariskunta Finland, 4. maaliskuuta 2010
Mattii ja Mari Frazer Placessa

Hotelli oli uusi tyylikkäästi sisustettu.Sen palvelut,kuntosali,sauna tilat,uima-allas olivat todella asianmukaiset. Huoneiden siivous toimi hyvin. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Hotelli sopii niin turisteille kuin bisnes asiakkaille. Hotelli sijaitsee aivan Petronas Towerin vierellä, eikä ole kaukana KL-toweristakaan. Lähimmälle ilma-juna asemalle oli matkaa n.1km.
7,7
Sauna oli mukava kokemus kun vain huomasi laittaa kiukaaseen tehoja nomaalisti n 40C. Saunan jälkeen oli mukava mennä parvekkeelle vilvoittelemaan ja seuraamaan ukkosmyrskyä,joka tuntui olevan päivittäinen, n.klo 16.00 - 19.00 jonka jälkeen ilma parani.
Risto M. Pariskunta Finland, 22. joulukuuta 2009
Pariskunta 3 yötä

Hieno huone, kiva kuntokeskus/allasosasto, loistava sijainti, ystävällinen henkilökunta.
9,3
-
Chakrit S. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 20. joulukuuta 2014
Best for a Family

Fully Equipped, Cleanliness and Location
8,7
Fraser place has limited staff but we understand that it is a city hotel. Great location and standard hotel services are also very good. They should inform residences that preferred check in time should be after 15:00. We spent a lot of time waiting for checking in. We helped ourselves with luggages when checking out to avoid the inconvenient situation. Apart from that it was great staying there. We love that.
Lau B. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 18. joulukuuta 2014
Improvements needed

Location is good. 24hours gym thumb ups 👍. The Refresh room is fantastic. The room is spacious and neatly designed.
7
I feel the hotel is overrated as a 5 stars rating hotel. Overall, I would have rated it as a 3.5 or 4 stars hotel. There are only three lifts servicing the building( B3 car park to 30 floor). Upon checking out, I waited for full ten mins just to get to the B3 carpark from the checking out counter at level 2. First day when I checked in, I requested for a additional bed, I waited for 30 mins despite several calls to house keeping and reception to expedite the process. Each time I was told to wait and they will call me back. Eventually I have to give up and cancel off my requested as we were in the hurry to go out. No apology is given though for the long wait. Maybe I should be advised about the waiting time for a request in a five star hotel. Free wifi is on and off. I needed to call for help 2 times from the staff to rectify the problem during the two days stay. Most importantly, I had a complete black out in my room on the second day. It took a full 30 mins for the power supply to be resumed. This is the first time I have ever experienced in a hotel stay.
Jeremiah C. Liikematkailija Singapore, 17. joulukuuta 2014
Excellent stay

Cleanliness, spacious, luxurious
9
It was fantastic. Every was good except for the food. The range of food available is quite small during breakfast, which was the only downside.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KylpyhuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VastaanottoFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - AulaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SisäänkäyntiFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allasFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allasFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KuntosaliFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KokoushuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - SisäänkäyntiFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allasFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allasFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - KokoushuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VastaanottoFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Uima-allasFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HotellihuoneFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A05