tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Galaxy Macau Macao - Hotellihuone Galaxy Macau Macao - Hotellihuone Galaxy Macau Macao - Kylpyhuone Galaxy Macau Macao - Kylpyhuone Galaxy Macau Macao - Ranta Galaxy Macau Macao - Ranta Galaxy Macau Macao - Ranta Galaxy Macau Macao - Buffet Galaxy Macau Macao - Hotellin sisätilat Galaxy Macau Macao - Hotellin sisätilat Galaxy Macau Macao - Sviitti Galaxy Macau Macao - Sviitti Galaxy Macau Macao - Uima-allas Galaxy Macau Macao - Uima-allas Galaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoli Galaxy Macau Macao - Virkistysmahdollisuudet
Galaxy Macau Macao - Kylpylä Galaxy Macau Macao - Kaupat Galaxy Macau Macao - Uima-allas Galaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoli Galaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoli Galaxy Macau Macao - Aula Galaxy Macau Macao - Pubi/Aula Galaxy Macau Macao - Pubi/Aula Galaxy Macau Macao - Uima-allas Galaxy Macau Macao - Sviitti
Alue: Taipa / Cotai Huoneiden lukumäärä: 1449
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,7

yhteensä 5845 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,6
Henkilökunta
9,0
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
8,1
Kaikki arvostelut (5845)
Järjestä:
Annika S. Pariskunta Finland, 7. joulukuuta 2011
Hyvää hotelli

Hotelli sopii kaikille
9,3
hotelli sopii kaikille matkailijoille. Hotelli on suuri, huoneet ovat suuria ja puhtaita. Oli juuri sellainen kuin kuvassa. Hotellissa on paljon kauppoja .Toimintaa on paljon, kasinon maailma.
Vinkki: Hotellilla remontti ,ei maininta misssä
Ka W. Perhe isojen lasten kanssa Hong Kong, 20. helmikuuta 2015
Lovely place, love faces

Room, service, food
9,3
Chin Y. Pariskunta Singapore, 20. helmikuuta 2015
Galaxy review

bed / pillow / promptness in service
8,7
Good.
Maggie C. Pariskunta Hong Kong, 15. helmikuuta 2015
Free food

Casino, food and location
8
Good ! Won money at casino
Chris W. Pariskunta Australia, 15. helmikuuta 2015
Galaxy Macau
9
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.
Chao H. Pariskunta Hong Kong, 15. helmikuuta 2015
good

good
8,7
good
Mark K. Pariskunta United Kingdom, 14. helmikuuta 2015
The very Best in Macau

Great STAFF - ROOMS - facilities
10
We stayed at the Venetian in September and we liked it very much HOWEVER the Galaxy is better by far. The Galaxy has somehow retained that boutique feel within a big hotel by offering a personal service. There is always someone on hand to point you in the right direction. We were upgraded and the room the view was out of this world. I can't say enough good things about this hotel we loved it and hope to go back again sometime soon. Thank you Galaxy.
Ao I. Pariskunta Macau, 14. helmikuuta 2015
Nice place to enjoy my holiday

The have enterainment provide to the guest such as cinema, dance show and bar.
8,7
I love this hotel, and I have a great time when I stay in this hotel.
Eunjee K. Pariskunta South Korea, 13. helmikuuta 2015
Best hotel in Macau

Nice room, good location
10
Lau K. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 13. helmikuuta 2015
good hotel

nice environment, good lcation, nice staff
8,7
good, will go again

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - HotellihuoneGalaxy Macau Macao - HotellihuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - BuffetGalaxy Macau Macao - Hotellin sisätilatGalaxy Macau Macao - Hotellin sisätilatGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - VirkistysmahdollisuudetGalaxy Macau Macao - KylpyläGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - AulaGalaxy Macau Macao - Pubi/AulaGalaxy Macau Macao - Pubi/AulaGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Sviitti


AS-AGWEB-3A05