Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Cotai, Macao

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,7

yhteensä 7099 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,7
Henkilökunta
9,0
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
8,1
Kaikki arvostelut (7099)
Järjestä:
Annika S. Pariskunta Finland, 7. joulukuuta 2011
Hyvää hotelli

Hotelli sopii kaikille
9,3
hotelli sopii kaikille matkailijoille. Hotelli on suuri, huoneet ovat suuria ja puhtaita. Oli juuri sellainen kuin kuvassa. Hotellissa on paljon kauppoja .Toimintaa on paljon, kasinon maailma.
Vinkki: Hotellilla remontti ,ei maininta misssä
Ilmoita tästä arvioinnista
Shui N. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 29. huhtikuuta 2016
We'll be back
5,3
We love the place our rooms are gorgeous. The kids love their amenities specially the pool. We have a blast, it's sad that we only stayed short. Wished it could be longer but we decided that we will go back again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Hussain N. Perhe pienten lasten kanssa India, 28. huhtikuuta 2016
Excellent
6,3
Superb property
Ilmoita tästä arvioinnista
Waiman W. Pariskunta Hong Kong, 28. huhtikuuta 2016
Good location and facility
5,7
Nice environment
Ilmoita tästä arvioinnista
Vu V. Pariskunta United States of America, 27. huhtikuuta 2016
Big hotel with a nice pool.
6
Located within 5 minutes walk from Old Taipa Village. Very big hotel with huge pool. Great for family or single. Staffs are very friendly and helpful.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yin O. Yksin matkustava Hong Kong, 26. huhtikuuta 2016
Good
6,3
Relax!
Ilmoita tästä arvioinnista
Veeratham S. Perhe pienten lasten kanssa Thailand, 26. huhtikuuta 2016
Very good
6
Good rooms ,nice staff
Ilmoita tästä arvioinnista
Sam T. Pariskunta Hong Kong, 25. huhtikuuta 2016
Nice Hotel, Clean and good service.
6,7
The location is convenient.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pauleen C. Pariskunta Philippines, 25. huhtikuuta 2016
Best hotel pool there is!
6,7
Galaxy has a new swimming pool areas that cater to all kinds of visitors. There are new thrilling slides depend on your adrenaline. Plus there is a lazy rapids which is very relaxing and has a lot of water splashing surprises! I booked through Agoda and got the room for 70% less. Though, the morning buffet at Festiva wasn't that good. It was okay but not salivating enough. The rooms are clean and huge!
Ilmoita tästä arvioinnista
Olivia F. Pariskunta Ireland, 25. huhtikuuta 2016
Amazing place!
6,7
We absolutely loved our time there and wish we had have booked for longer! Everything about this place is amazing and staff are so accomadating! Will definitely recommend it to friends! From the shuttle service to the gorgeous rooms not to mention the amazing surroundings definitely my fav place to stay so far!
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - HotellihuoneGalaxy Macau Macao - HotellihuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - BuffetGalaxy Macau Macao - Hotellin sisätilatGalaxy Macau Macao - Hotellin sisätilatGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - Hotellin sisätilatGalaxy Macau Macao - Hotellin sisätilatGalaxy Macau Macao - VirkistysmahdollisuudetGalaxy Macau Macao - KylpyläGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - AulaGalaxy Macau Macao - Pubi/AulaGalaxy Macau Macao - Pubi/AulaGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - Parveke/TerassiGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - HotellihuoneGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - PohjapiirroksetGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Lähistön nähtävyydetGalaxy Macau Macao - Lähistön nähtävyydetGalaxy Macau Macao - Lähistön nähtävyydetGalaxy Macau Macao - Lähistön nähtävyydetGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - AulaGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KylpyläGalaxy Macau Macao - KylpyläGalaxy Macau Macao - Kylpylä


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C06