Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Galaxy Macau

Galaxy Macau, Taipa / Cotai, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Galaxy Macau Macao - Hotellihuone Galaxy Macau Macao - Hotellihuone Galaxy Macau Macao - Kylpyhuone Galaxy Macau Macao - Kylpyhuone Galaxy Macau Macao - Ranta Galaxy Macau Macao - Ranta Galaxy Macau Macao - Ranta Galaxy Macau Macao - Buffet Galaxy Macau Macao - Hotellin sisätilat Galaxy Macau Macao - Hotellin sisätilat Galaxy Macau Macao - Sviitti Galaxy Macau Macao - Sviitti Galaxy Macau Macao - Uima-allas Galaxy Macau Macao - Uima-allas Galaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoli Galaxy Macau Macao - Virkistysmahdollisuudet
Galaxy Macau Macao - Kylpylä Galaxy Macau Macao - Kaupat Galaxy Macau Macao - Uima-allas Galaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoli Galaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoli Galaxy Macau Macao - Aula Galaxy Macau Macao - Pubi/Aula Galaxy Macau Macao - Pubi/Aula Galaxy Macau Macao - Uima-allas Galaxy Macau Macao - Sviitti Galaxy Macau Macao - Kylpyhuone Galaxy Macau Macao - Kylpyhuone
Alue: Taipa / Cotai Huoneiden lukumäärä: 1449
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,7

yhteensä
6181 arviota

Vastinetta rahalle
8,4
Sijainti
8,6
Henkilökunta
9,0
Hotellin kunto/siisteys
9,2
Huonemukavuus/taso
8,9
Ruoka/syöminen
8,1
Kaikki arvostelut (6181)
Järjestä:
Annika S. Pariskunta Finland, 7. joulukuuta 2011
Hyvää hotelli

Hotelli sopii kaikille
9,3
hotelli sopii kaikille matkailijoille. Hotelli on suuri, huoneet ovat suuria ja puhtaita. Oli juuri sellainen kuin kuvassa. Hotellissa on paljon kauppoja .Toimintaa on paljon, kasinon maailma.
Vinkki: Hotellilla remontti ,ei maininta misssä
Maria Z. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 3. heinäkuuta 2015
Excellent!

The Pool, Food and Shopping Experience
8,3
Excellent!
Hock K. Yksin matkustava Malaysia, 3. heinäkuuta 2015
STUNNING

THEME PARK, GOOD ROOM & GOOD FOOD!
9
It was great! I enjoyed this hotel! Love the Water Park and all the facilities!
Pok H. Pariskunta Hong Kong, 2. heinäkuuta 2015
Comments on Galaxy Macau Hotel

The room is clean and comfortable. Bathroom is using glass wall. Some food and drink are free of charge first is very good
7,3
I wait about 30 minutes to take the free shuttle bus from TAIPA ferry to Galaxy Macau. The frequency of bus should be increase during public holiday. I also wait about 20 minutes to check-in from 2:40pm to 3:00pm. I am wondering only are 8 counters enough to handle the large demand. I cannot believe the food court doesn't accept CASH.
Mei L. Pariskunta China, 2. heinäkuuta 2015
enjoyable Hotel

Good swimming, nice service and enough direction for the performance.
8,7
Feel very relaxing and the staff serve me very well.
Ma.Gina L. Ryhmät Philippines, 30. kesäkuuta 2015
Macau Vacation

Room, facilities and services offered
9,3
Exceeded my expectations. The hotel experience overall was grandiose. It will make you feel overwhelmed and amazed at how well thought of every detail is.
Yu K. Ryhmät Hong Kong, 30. kesäkuuta 2015
Nice place

Nice, clean, relax
7,3
Ka L. Perhe pienten lasten kanssa Hong Kong, 30. kesäkuuta 2015
best water park in Macau

water park in new Galaxy
8,3
air cond down in the middle of the night, but staff attend and fix it right away.
Viona A. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 30. kesäkuuta 2015
Great HOTEL

Nice hotel, great facilities, free shuttle bus
7,7
Great hotel, rooms
Kam Y. Ryhmät Hong Kong, 30. kesäkuuta 2015
Valued for money

Location, convenient shuffle buses, awesome resort facilities
9
Overall satisfactory, except I hace been waited for 20 minutes when I checked in due to the fact that they could not retrieve my booking from AGODA at first.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Galaxy Macau MacaoGalaxy Macau Macao - HotellihuoneGalaxy Macau Macao - HotellihuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - RantaGalaxy Macau Macao - BuffetGalaxy Macau Macao - Hotellin sisätilatGalaxy Macau Macao - Hotellin sisätilatGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - VirkistysmahdollisuudetGalaxy Macau Macao - KylpyläGalaxy Macau Macao - KaupatGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - AulaGalaxy Macau Macao - Pubi/AulaGalaxy Macau Macao - Pubi/AulaGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - KylpyhuoneGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - Hotellin ulkopuoliGalaxy Macau Macao - Parveke/TerassiGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - HotellihuoneGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - SviittiGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - KasinoGalaxy Macau Macao - Uima-allasGalaxy Macau Macao - Sviitti


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

SG-AGWEB-6C07