tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Garden View Hong Kong

1 Macdonnell Road, Hong Kong keskusta / Sheung Wan alue, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : The Garden View - YWCA Hotel (Garden View International House Hotel)
Garden View Hong Kong Hong Kong - Sviitti Garden View Hong Kong Hong Kong - Sviitti Garden View Hong Kong Hong Kong - Aula Garden View Hong Kong Hong Kong - Ympäristö Garden View Hong Kong Hong Kong - Aula Garden View Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Garden View Hong Kong Hong Kong - Kuntosali Garden View Hong Kong Hong Kong - Aula Garden View Hong Kong Hong Kong - Ravintola Garden View Hong Kong Hong Kong - Uima-allas Garden View Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Garden View Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Garden View Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Garden View Hong Kong Hong Kong - Keittiö Garden View Hong Kong Hong Kong - Aula Garden View Hong Kong Hong Kong - Uima-allas
Garden View Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Garden View Hong Kong Hong Kong - Hotellihuone Garden View Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoli
Alue: Hong Kong keskusta / Sheung Wan alue Huoneiden lukumäärä: 141

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,6

yhteensä 2198 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
7,4
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (2198)
Järjestä:
Eero I. Yksin matkustava Finland, 13. huhtikuuta 2013
1 nopea yö

Tarjous hinta, siisti, turvallinen
6,7
Mervi L. Yksin matkustava Finland, 7. helmikuuta 2012
Keskinkertainen hotelli, mutta pienet huoneet

lähellä Victoria Peak ja Botanic Garden
4,3
Hotellin lähellä ei ollut ravintoloita, syömään joutui aina mennä taksilla. Yksi ruokakauppa kulman takana. Hotellissa ei pystynyt vaihtamaan rahaa, aika kaukana kaikesta, Vaatimaton
Nähtävyysvinkki: Vieressä viehättävä Botanic garden, jonne vielä ilmainen sisäänpääsy
Paivi A. Yksin matkustava Finland, 17. huhtikuuta 2011
Hyvä hotelli erinomaisella paikalla

Hyvä sijainti, siistit huoneet. Tilavat huoneet Hong Kongin yleiseen tasoon nähden.
8
Hotellissa on tilavat huoneet Hong Kongin yleiseen tasoon nähden. Palvelu oli ystävällistä ja huoneet siistejä. Suosittelen yksin matkustaville ja pariskunnille, mutta hotelli sopii varmasti myös lapsiperheille. Hotellin sijainti on erinomainen, ja se on kävelyetäisyydellä Hong Kongin keskeisistä nähtävyyksistä ja turistialueista. Esim. Sohoon kävelee n. 25 min, Peak-raitiovaunulle n. 10 min ja satamaan n. 15 min. Huoneisiin tulee jonkin verran melua kadulta, mutta muuten hotellin sijainti on rauhallinen siitä huolimatta, että se on keskeisellä paikalla.
Paivi A. Yksin matkustava Finland, 11. huhtikuuta 2011
Hyvä, siisti hotelli keskeisellä paikalla. Hyvä pa

Hyvä sijainti, siistit huoneet. Tilavat huoneet Hong Kongin yleiseen tasoon verrattuna.
7,7
Hyvä, siisti ja kohtuullisen viihtyisä hotelli. Palvelu oli asiallista ja ystävällistä. Hotellin sijainti on erityisen hyvä: se on kävelymatkan päässä keskeisistä nähtävyyksistä ja turistialueista. Sohoon kävelee n. 20-25 minuuttia, Peak-raitiovaunulle n. 10 minuuttia ja rantaan (satama) n. 15 minuuttia. Parhaiten hotelli sopii yksin matkustaville tai pareille. Ilmeisesti myös perhehuoneita on saatavilla, sillä hotellissa oli myös joitakin lapsiperheitä. Keskeisestä sijainnista huolimatta hotelli on rauhallinen, mutta huoneisiin kuuluu jonkin verran liikenteen melua kadulta.
Craig O. Pariskunta Australia, 18. tammikuuta 2015
Great hotel

Friendly staff, Good rooms and a good price
9
Friendly staff, Good rooms and a good price
Choo K. Yksin matkustava Singapore, 16. tammikuuta 2015
comfortable stay

good view from room, comfortable bed n spacious room
6,7
I like the hotel overall except that I cannot rest early because of the stairway door slamming upon usage. There should be a guide on using the shower facilities. More improvement required on the staff front desk service.
Howard K. Liikematkailija Netherlands, 5. tammikuuta 2015
short stay in a good location

clean, quit, staff
7,7
nice stay in a not so busy Hong Kong stay every month in this hotel as its close to my office they should lower the in-room wireless cost as the entrance is full of people for the free internet.
Jang J. Yksin matkustava South Korea, 4. tammikuuta 2015
nice room but bad location

good amenities, beautiful night view, clean room
7,3
Hotel and staff were nice but bad location. I used to take subway and it was difficult to get this hotel bcs had to take bus from admiralty station, either. But as i said, hotel was nice. Beautiful city view, clean room, nice staff. I can't judge hotel meal. Even though I stayed deluxe room, hotel breakfast wasn't included.
Chiang T. Pariskunta Hong Kong, 4. tammikuuta 2015
Convenient.

Good Location. Polite. Not noisy.
8
Michiel D. Yksin matkustava South Africa, 3. tammikuuta 2015
Awesome Location, close to everything!!

Location, view and the supermarket downstairs!
9,3
I called a few weeks in advance to book an extra bed, and I was told that it is not a problem and I can pay the extra bed on arrival. But when I arrived, the extra bed was not booked and they were all in use, after a few words with the manager, we had to sleep all three (luckily close friends) on a double bed. We did get our extra bed for the following two night though promptly! The staff is very friendly, always helpful (Hello Kendra!!!) AND OUR VIEW WAS TO DIE FOR!!! Fantastic supermarket downstairs where we bought our breakfast every morning! Super strong shower, room is very clean and not as small as I remember other HK hotels! Close to bus stations and taxis are always available! I'll not stay anywhere else if I go to HK again!!!

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Garden View Hong Kong Hong KongGarden View Hong Kong Hong Kong - SviittiGarden View Hong Kong Hong Kong - SviittiGarden View Hong Kong Hong Kong - AulaGarden View Hong Kong Hong Kong - YmpäristöGarden View Hong Kong Hong Kong - AulaGarden View Hong Kong Hong Kong - KuntosaliGarden View Hong Kong Hong Kong - KuntosaliGarden View Hong Kong Hong Kong - AulaGarden View Hong Kong Hong Kong - RavintolaGarden View Hong Kong Hong Kong - Uima-allasGarden View Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneGarden View Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneGarden View Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneGarden View Hong Kong Hong Kong - KeittiöGarden View Hong Kong Hong Kong - AulaGarden View Hong Kong Hong Kong - Uima-allasGarden View Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneGarden View Hong Kong Hong Kong - HotellihuoneGarden View Hong Kong Hong Kong - Hotellin ulkopuoli

Asiakasarvioita - Garden View Hong Kong, Hong Kong

AS-AGWEB-3A07