Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Gold Coast Hotel

No.1 Castle Peak Road, Gold Coast, Tuen Mun, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Gold Coast Hotel Hong Kong - Piha Gold Coast Hotel Hong Kong - Piha Gold Coast Hotel Hong Kong - Piha Gold Coast Hotel Hong Kong - Leikkikenttä Gold Coast Hotel Hong Kong - Uima-allas Gold Coast Hotel Hong Kong - Näkymä Gold Coast Hotel Hong Kong - Uima-allas Gold Coast Hotel Hong Kong - Juhlasali Gold Coast Hotel Hong Kong - Juhlasali Gold Coast Hotel Hong Kong - Kuntosali Gold Coast Hotel Hong Kong - Leikkikenttä Gold Coast Hotel Hong Kong - Piha Gold Coast Hotel Hong Kong - Juhlasali Gold Coast Hotel Hong Kong - Juhlasali Gold Coast Hotel Hong Kong - Kokoushuone Gold Coast Hotel Hong Kong - Kokoushuone
Gold Coast Hotel Hong Kong - Kylpylä Gold Coast Hotel Hong Kong - Ranta Gold Coast Hotel Hong Kong - Lasten klubi Gold Coast Hotel Hong Kong - Lasten klubi Gold Coast Hotel Hong Kong - Lasten klubi Gold Coast Hotel Hong Kong - Lasten klubi Gold Coast Hotel Hong Kong - Ravintola Gold Coast Hotel Hong Kong - Leikkikenttä Gold Coast Hotel Hong Kong - Hotellihuone
Alue: Tuen Mun Huoneiden lukumäärä: 453

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 3557 arviota

6 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
7,1
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (3557)
Järjestä:
Mira V. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 7. huhtikuuta 2012
Jos et halua viettää aikaa Hong Kongin vilinässä,

Uima-allasalue loistava! Sijaaitsee 30min matkan päästä keskustasta. Toimiva sukkulabussikuljetus.
5
Hotellin allasalue mukava. Runsas aamiainen lukuisine vaihtoehtoineen. Huoneissa tunkkaiset kokolattiamatot ja jo kulahtaneet kylpyhuoneet. Lähtöpäivänä huoneen voi pitää klo 18 asti
Ilmoita tästä arvioinnista
Teemu S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 14. heinäkuuta 2011
Erinomainen palvelu, isot huoneet

Hyvä perheille. Good for families.
9,3
oltiin jo toistamiseen gold coastilla. hyvä aamiainen, isot huoneet, leveä sänky, huoneen parvekkeella mukava istua iltaisin ja hyvät liikenneyhteydet. lapsemme sairastui ja hotellin henkilökunta vei meidät heti lääkäriin ja myöhemmin lapsemme vointia tiedusteltiin moneen kertaan, todella hyvä palvelu. miinusta uima-altaan jatkuva sulkeminen ukkoskuurojen (joita ei edes tullut) takia. good breakfast, big room and bed, good service.
Ostosvinkki: Ostoksille kannattaa mennä Tsuen waniin bussilla Gold coast plazan luota.
Ilmoita tästä arvioinnista
Antti H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 10. tammikuuta 2011
Todella viihtyisä hotelli etäällä keskustasta

Hotelli on todella siisti ja viihtyisä rauhallisella alueella
8,3
Hotelli on todella siisti ja viihtyisä. Hotellin uima-allas osasto on hyvä, puutarha loistava ja sijainti on muutenkin todella mukava. Vieressä on pursiseura jahteineen ja toisella puolella pitkä ranta. Lapsille löytyy paljojn tekemistä, ulkona leikkipuisto ja sisällä maksullinen minihuimala, lisäksi hotellissa oli tenniskentät ja kuntosali yms. Aamiais ja illallisbuffet on erittäin hyvä, tosin aika hintava. Viereisessä ostoskeskuksessa on ravintoloita halvempaan hintaan. Miinuksena on kaukainen sijainti keskustasta, jos sellainen haittaa ja erittäin innokas Shuttle bussin rahastustyyli hotellin päässä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mr. S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 14. marraskuuta 2010
Siisti ja lapsiystävällinen hotelli

Hotelli soveltuu erinomaisesti lapsiperheen lomamatka hotelliksi
9,3
Hotelli sijaitsi loistavalla ja rauhallisella paikalla poissa kaupungin vilinästä, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä. Henkilökunta oli ystävllistä ja avuliasta ja ympäritö oli kaikin puolin siisti. Voin suositella Hotellia muillekkin Hong kongiin matkaaville Lapsi perheille.
Nähtävyysvinkki: disneyland hong kong näkemisen arvoinen paikka.
Ilmoita tästä arvioinnista
Teemu S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 20. elokuuta 2010
Hieno hotelli

Loistava paikka rentoutumiseen
9
Olimme 10 päivää elokuussa kahden pienen lapsen kanssa. Uima-allasalue todella siisti, mukavat lämpimät altaat ja pyyhkeet käytettävissä. Ranta lähellä, vesi hieman likaista, mutta suurkaupungin laidalla sen ymmärtää. Huone oli iso, todella tilava sänky ja siivous sujui hyvin. Aamiainen oli monipuolinen, kaikkea, mitä halusimme. Lähellä ostoskeskus, jossa ruokakauppa, 7/11, Mac Donalds ja muita ruokapaikkoja. Vaikka hotelli oli kaukana keskustasta niin sinne pääsi kuitenkin helposti, joko hotellin kuljetuksella tai julkisen liikenteen busseilla, joita meni todella usein ja ne olivat edullisia. Henkilökunta ymmärsi lapsiperheen tarpeita. Hotellilla on kaksi ulkoleikkipaikkaa ja yksi sisäleikkipaikka.
Vinkki: Kannattaa mennä bussilla 61m Tsuen waniin ja sieltä metrolla minne vaan. Tsuen wanissa edullista shoppailla. Historia museo ja Tiede museo hyviä paikkoja.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mikko L. Pariskunta Finland, 14. maaliskuuta 2010
Asiallinen hotelli

Rauhallinen ympäristö, monipuolinen aamiainen, sauna!, ostoskeskus/ruokakauppa vieressä, hotellibussi Kowlooniin (25 HKD), hiekkaranta vieressä
8,3
Tämä on hyvä hotelli rauhallisessa ympäristössä. Hyvät hotellibussiyhteydet Kowlooniin sekä muutamiin muihin kohteisiin. Hotellin vieressä on ostoskeskus, jossa on ruokakauppa, kiinalainen ravintola, McDonald's jne. 5 minuutin taksimatkan (20 HKD) päässä on paikallinen keskusta, jossa on iso ja edullinen ostoskeskus. Hotelli ei ehkä ole viiden tähden hotelli, mutta muuten hyvätasoinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ming Y. Pariskunta Hong Kong, 2. helmikuuta 2016
good

price, view, facilities
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Kwan Y. Yksin matkustava Hong Kong, 28. tammikuuta 2016
Will stay again

Nice breakfast, nice sea view, nice room
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
David R. Liikematkailija United States of America, 26. tammikuuta 2016
Great staff and good value

staff and room
7,7
i really enjoyed my stay at the Gold Coast. I was greeted by a very professional staff from the moment I arrived in the taxi. The concierge greeted me when I entered the hotel with specific directions on the front desk and if I needed information for dinner reservations. My room was upgraded to a very nice suite for the same price I had paid on Agoda prior to my arrival. The front desk clerk made me aware I could leave a cash deposit or put on my card. I would recommend this hotel to all my business associates in Asia. Thanks for the great service I will see you in a few weeks.
Ilmoita tästä arvioinnista
Cheuk K. Pariskunta Hong Kong, 8. tammikuuta 2016
ok

ok
10
Ilmoita tästä arvioinnista
1-6/6 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Gold Coast Hotel Hong KongGold Coast Hotel Hong Kong - PihaGold Coast Hotel Hong Kong - PihaGold Coast Hotel Hong Kong - PihaGold Coast Hotel Hong Kong - LeikkikenttäGold Coast Hotel Hong Kong - Uima-allasGold Coast Hotel Hong Kong - NäkymäGold Coast Hotel Hong Kong - Uima-allasGold Coast Hotel Hong Kong - JuhlasaliGold Coast Hotel Hong Kong - JuhlasaliGold Coast Hotel Hong Kong - KuntosaliGold Coast Hotel Hong Kong - LeikkikenttäGold Coast Hotel Hong Kong - PihaGold Coast Hotel Hong Kong - JuhlasaliGold Coast Hotel Hong Kong - JuhlasaliGold Coast Hotel Hong Kong - KokoushuoneGold Coast Hotel Hong Kong - KokoushuoneGold Coast Hotel Hong Kong - KylpyläGold Coast Hotel Hong Kong - RantaGold Coast Hotel Hong Kong - Lasten klubiGold Coast Hotel Hong Kong - Lasten klubiGold Coast Hotel Hong Kong - Lasten klubiGold Coast Hotel Hong Kong - Lasten klubiGold Coast Hotel Hong Kong - RavintolaGold Coast Hotel Hong Kong - LeikkikenttäGold Coast Hotel Hong Kong - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B05