Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Golden Prince Hotel & Suites

Acacia Street Corner Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, IT Park, Cebun kaupunki, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Juhlasali Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Ravintola Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Sviitti
Alue: IT Park Huoneiden lukumäärä: 57
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä
821 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (821)
Järjestä:
Tero R. Yksin matkustava Finland, 30. huhtikuuta 2014
Ihan hyvä valinta.

Ei oikein mitään moitittavaa, hyvä Hinta/laatu suhde.
9
Jos ei rakentamisen äänet haittaa, niin kannattaa majoittautua. Itseäni ne eivät haitanneet. Hotellin laajennus on vielä rakennusvaiheessa. Lyhyt taksimatka Mango avenuelle. Majoittautuisin uudestaan.
Ilmoita tästä arvioinnista
Esa V. Pariskunta Philippines, 16. kesäkuuta 2013
Rentoutumassa

Sijainti, aamupala ja hieronta palvelut
5
Kova sängy, kallis ja meluisa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Esa V. Yksin matkustava Philippines, 15. kesäkuuta 2013
Tarkoitus oli nauttia ansaitusta lomasta

Sijainti, aamupala ja siinähän ne olikin
5,7
Hotelli oli meluisa ja sänky oli kova.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilpo L. Pariskunta Finland, 27. tammikuuta 2012
Halpa hotelli

halpa hinta, lähellä ostoskeskusta, hyvä langaton netti huoneissa asti.
5,3
Agodan sivut antavat hotellille paremman käsityksen mitä todell.on. Meillä superior huone joka pieni ja tyly. Ei missään tapauksessa pitenpään oleskeluun. Surkea aamupala, takoitettu kiina/korea/japani maalaisille.
Ilmoita tästä arvioinnista
Christopher H. Liikematkailija Philippines, 28. elokuuta 2015
stay away
4
Not so good experience. I requested for 1 king size or queen size bed but instead they gave me 2 regular beds. The following day I ask they to clean the room while I went out for a business meeting. To my surprise when I came back in the evening the remote control was missing so i tried to call the reception to report it but the phone just kept on ringing. Tried it several times and no one is answering. So i went down the lobby to report it. It took them 2 hours to replace the remote control. The next day on my way to the airport i got a call from the hotel staff and asking me where did i put the remote. I told them that as soon as i found out that the remote control was missing i immediately informed the front desk. Then the staff told me that there were no report about the incident made. I told them to ask the receptionist on duty last night. Much better to look at the cctv so they will know that i am telling the truth. Aside from that the wifi signal in the room is weak. I have tried a number of hotels in cebu but this one is the worst. Will not stay there again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jeffrey J. Pariskunta Australia, 13. heinäkuuta 2015
Location Location Location

Location Staff Rooms
9
As always enjoyed my stay Staff always very helpful breakfast excellent
Ilmoita tästä arvioinnista
Maria S. Ryhmät Philippines, 4. kesäkuuta 2015
NOT value for money

Breakfast ok. Location near ayala. Wifi ok.
4,7
There are hotels nearby with better facilities and cheaper rates. The bath towels are very old, looking dirty. Bed linens with holes. Breakfast ok and wifi ok.
Ilmoita tästä arvioinnista
Muhammad A. Ryhmät Malaysia, 13. huhtikuuta 2015
Great Location

Location, Location & Location
8
Great... wort for money. Comfy and breakfast is good.
Ilmoita tästä arvioinnista
Darius K. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 2. huhtikuuta 2015
Great location and value for money

Great location, value for money and very helpful staff
8,7
Very good
Ilmoita tästä arvioinnista
Darius K. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 2. huhtikuuta 2015
Value for money and great location

Great location, value for money and very helpful staff
8,7
Very good
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Golden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunkiGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - JuhlasaliGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - RavintolaGolden Prince Hotel & Suites Cebun kaupunki - Sviitti

Asiakasarvioita - Golden Prince Hotel & Suites, Cebun kaupunki

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B06