tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Golden Prince Hotel & Suites

Acacia Street Corner Archbishop Reyes Avenue, Cebu City, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Juhlasali Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Kokoushuone Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Juhlasali Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja Juomat Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hotellihuone
Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hotellihuone Golden Prince Hotel & Suites Cebu - Hotellihuone
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 57
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 749 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,7
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (749)
Järjestä:
Tero R. Yksin matkustava Finland, 30. huhtikuuta 2014
Ihan hyvä valinta.

Ei oikein mitään moitittavaa, hyvä Hinta/laatu suhde.
9
Jos ei rakentamisen äänet haittaa, niin kannattaa majoittautua. Itseäni ne eivät haitanneet. Hotellin laajennus on vielä rakennusvaiheessa. Lyhyt taksimatka Mango avenuelle. Majoittautuisin uudestaan.
Esa V. Pariskunta Philippines, 16. kesäkuuta 2013
Rentoutumassa

Sijainti, aamupala ja hieronta palvelut
5
Kova sängy, kallis ja meluisa.
Esa V. Yksin matkustava Philippines, 15. kesäkuuta 2013
Tarkoitus oli nauttia ansaitusta lomasta

Sijainti, aamupala ja siinähän ne olikin
5,7
Hotelli oli meluisa ja sänky oli kova.
Ilpo L. Pariskunta Finland, 27. tammikuuta 2012
Halpa hotelli

halpa hinta, lähellä ostoskeskusta, hyvä langaton netti huoneissa asti.
5,3
Agodan sivut antavat hotellille paremman käsityksen mitä todell.on. Meillä superior huone joka pieni ja tyly. Ei missään tapauksessa pitenpään oleskeluun. Surkea aamupala, takoitettu kiina/korea/japani maalaisille.
Mario R. Yksin matkustava Chile, 14. joulukuuta 2014
Great location and very closed to Big Mall

Services, cleanl and location
9,3
In my arrived I did have a very noise room due a new construction extension building. Time I complained I was transfer to opposite side of building rooms which I felt very comfortable. Counter and house keeping services were great. Early morning prior departure and as request taxi was waiting for me to take me airport. Also and at no cost I was provided of early snack to take with me. Good location for shopping, restaurants and others as 7 Eleven (24 hrs)
Therese L. Liikematkailija Philippines, 12. joulukuuta 2014
Clean hotel, with Friendly and courteous staff

It is accessible, clean, with courteous staff
10
We had a wonderful stay. I am contented and happy, it is very accessible to the Ayala mall. The staff are polite and courteous. The price is very reasonable. Inspite of the renovations going on, it didn't bother us. They promised us work will be over by 6:30pm and it was true. Everything was silent by that time. We had a good night rest.
Rhea A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 10. joulukuuta 2014
Good

Location, large bed, clean room
8,3
It was ok. Very near the Ayala Mall. Staffs were friendly. My only comment is that there pillows are too small. They should upgrade! Oh one more thing, they dont have complimentary coffee and tea. They provide inside the room but i was surprised i need to pay for it. First hotel ever i stayed like that!
Lily B. Yksin matkustava United States of America, 9. joulukuuta 2014
best review

location,affordabelity,friendly staffs
9,3
excellent hotel,and excellent staffs
Elena T. Yksin matkustava Russia, 8. joulukuuta 2014
Average hotel

Very friendly staff
8,3
room with window but you could see only wall of another building. Aircon was very noisy.
Joy H. Pariskunta Australia, 5. joulukuuta 2014
Great buffet breakfast w/ helpful &friendly Staff

Location and buffet breakfast variety value for money
9,7
My favourite convenient location for the money - we booked for 4 rooms - city break for the extended family

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Golden Prince Hotel & Suites CebuGolden Prince Hotel & Suites Cebu - JuhlasaliGolden Prince Hotel & Suites Cebu - KokoushuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebu - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebu - JuhlasaliGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Ruoka ja JuomatGolden Prince Hotel & Suites Cebu - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebu - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebu - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebu - HotellihuoneGolden Prince Hotel & Suites Cebu - Hotellihuone


AS-AGWEB-3A06