Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Colon, Cebun kaupunki, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Kylpyhuone Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Palvelut Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Juhlasali Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Juhlasali Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Kokoushuone Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Kokoushuone Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilat Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilat
Golden Valley Hotel Cebun kaupunki - Kokoushuone
Alue: Colon Huoneiden lukumäärä: 50

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä 470 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,3
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,1
Huonemukavuus/taso
7,1
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (470)
Järjestä:
Henri P. Yksin matkustava Finland, 14. helmikuuta 2014
Pari yötä menee hyvin

Sijainti, WiFi, hinta
5,7
Suht hyvällä paikalla vanhassa keskustassa. Kaikkialle siellä pääsee kävellen, eikä tienoo ole liian julmaa. Perushuoneen kylppäri Suomen 1970-luvulta. Ilmastointi mallia huono. Patjat näyttävät paskoilta, mutta ovat ihan hyvät nukkua. Ei jää- tahi kassakaappia. WiFi riittävä. Kolmen hengen huone todella reilun kokoinen. Siisteydessä ei moitittavaa. Aamiainen ei hyvä. Ei lainkaan. Tulee vain vihaiseksi. Henkilökunnan naisjäsenet koppavahkoja harakoita, kantajapoika tipin eteen nöyristelevä vässykkä. Eli ihan normaalia.
Ilmoita tästä arvioinnista
Salvatore P. Pariskunta Italy, 2. helmikuuta 2016
staff ok

clean
5
No Well no bad
Ilmoita tästä arvioinnista
Ariel H. Yksin matkustava United States of America, 20. tammikuuta 2016
No windows, surly staff, avoid this place
3,7
Women at front desk were unfriendly. Room was tired, walls dirty, NO WINDOWS. Breakfast was meager and apathetic. Bathroom smelt of vomit. In a very noisy crowded but central neighborhood. Better options nearby.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ronan J. Yksin matkustava Philippines, 1. tammikuuta 2016
worth its price

ease of booking, nice comfortable room, and location
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Marie S. Ryhmät Philippines, 30. marraskuuta 2015
convenient

good service, affordable, convenient
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Doug G. Pariskunta Canada, 29. marraskuuta 2015
One night stay

Tv channel list, hot water, and beds
6,3
Ok but no water cooler available in hallways.
Ilmoita tästä arvioinnista
Cindy R. Ryhmät Philippines, 13. marraskuuta 2015
Cebu 2015

The staffs were nice and accommodating.
6,3
It's pretty good. The rooms were good. For group travelers like us, it is very important for us that the room to stay has more outlets were we can charge our gadgets. Our room has only two outlets but they were nice enough in providing us with an extension outlet.
Ilmoita tästä arvioinnista
Geraldine B. Liikematkailija Philippines, 1. lokakuuta 2015
Ample

Staff, location and price
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Emmylou P. Yksin matkustava Philippines, 25. syyskuuta 2015
Worth it!

the best 3 things about this hotel are -- Helpful staff/receptionists, very affordable, accessible to public transportation
8,7
We book the hotel on our way back to Cebu from Bato. When we arrived, the staff were all accommodating. We even managed to get a massage that night and it was good. Free breakfast the following day was good as well. The hotel is quite near to key city roads and the receptionist help us how to go around the city. He even offered to call the hotel if we are getting lost even if we already checked out. the overall stay in Golden Valley Hotel was all worth it.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rowena D. Ryhmät Philippines, 10. elokuuta 2015
Home Away From Home

Friendly, approachable and accommodating staff, prompt service, quiet place to stay
7,7
It was my 2nd time to stay in this hotel and still I am satisfied with the service that my group received. Will surely come back here.
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Golden Valley Hotel Cebun kaupunkiGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - PalvelutGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - JuhlasaliGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - JuhlasaliGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - KokoushuoneGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - KokoushuoneGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatGolden Valley Hotel Cebun kaupunki - Kokoushuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A05