Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Cebu City, Cebu City, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Golden Valley Hotel Cebu City - Kylpyhuone Golden Valley Hotel Cebu City - Palvelut Golden Valley Hotel Cebu City - Vastaanotto Golden Valley Hotel Cebu City - Juhlasali Golden Valley Hotel Cebu City - Juhlasali Golden Valley Hotel Cebu City - Kokoushuone Golden Valley Hotel Cebu City - Kokoushuone Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu City - Vastaanotto Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellin sisätilat Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu City - Hotellin sisätilat Golden Valley Hotel Cebu City - Kokoushuone
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 50
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä
460 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,3
Henkilökunta
7,3
Hotellin kunto/siisteys
7,1
Huonemukavuus/taso
7,1
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (460)
Järjestä:
Henri P. Yksin matkustava Finland, 14. helmikuuta 2014
Pari yötä menee hyvin

Sijainti, WiFi, hinta
5,7
Suht hyvällä paikalla vanhassa keskustassa. Kaikkialle siellä pääsee kävellen, eikä tienoo ole liian julmaa. Perushuoneen kylppäri Suomen 1970-luvulta. Ilmastointi mallia huono. Patjat näyttävät paskoilta, mutta ovat ihan hyvät nukkua. Ei jää- tahi kassakaappia. WiFi riittävä. Kolmen hengen huone todella reilun kokoinen. Siisteydessä ei moitittavaa. Aamiainen ei hyvä. Ei lainkaan. Tulee vain vihaiseksi. Henkilökunnan naisjäsenet koppavahkoja harakoita, kantajapoika tipin eteen nöyristelevä vässykkä. Eli ihan normaalia.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yasir A. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 28. heinäkuuta 2015
location is Good but the lady Indian staff

location, price and the staffs
6,3
good
Ilmoita tästä arvioinnista
Stephen G. Ryhmät United Kingdom, 12. heinäkuuta 2015
Fantastic service

service excellent. food excellent. Rooms excellent
10
My group had a very enjoyable stay here. Staff were very helpful. rooms were very clean and the service excellent
Ilmoita tästä arvioinnista
Robin B. Yksin matkustava United States of America, 6. heinäkuuta 2015
Golden Valley Hotel

Staff, located in quiet street
5,3
It is an old hotel, noisy air conditioning, dark room, no window, no balcony, no counter space in bathroom, sewage smell from bathroom sink. dirty street, pollution, noisy. No decent restaurant around. Barely worth a day I paid for.
Ilmoita tästä arvioinnista
Patrick G. Liikematkailija United Kingdom, 11. kesäkuuta 2015
performance not my style

friendly staff
6,3
staff is friendly here - but performance is quite annoying sometimes. hotel is old and for my view not 3 star - 20 bucks max price is okish anything over you can find large nice rooms better somewhere else
Ilmoita tästä arvioinnista
Patrick G. Liikematkailija United Kingdom, 6. kesäkuuta 2015
where quality doesnt match price...
4
have a good look and you find far better hotels for the same price
Ilmoita tästä arvioinnista
Derrick G. Ryhmät Philippines, 18. toukokuuta 2015
Great Stay

Clean, friendly staff, affordable
8,3
Awesome !
Ilmoita tästä arvioinnista
Jessica K. Pariskunta Philippines, 4. toukokuuta 2015
Clean, quiet, good staff, accessible,

Nice and clean
10
Very relaxing
Ilmoita tästä arvioinnista
Sheila D. Yksin matkustava Philippines, 2. toukokuuta 2015
average

location at downtown area
6,7
I should be happy that i got a good deal (50% discount) on the room. However it was just an ordinary room and i wouldnt pay the reg Php5000 rate for it if i had the funds. Bathroom is so small.
Ilmoita tästä arvioinnista
Peter F. Pariskunta United Kingdom, 20. huhtikuuta 2015
Golden Valley Hotel

The best thing about the hotel were the staff who were excellent.
6,7
My stay was ok the room was clean and comfortable the only problem was the air con which was so noisy that it sounded like a plane taking off but if you turned it off the room was like a sauna
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Golden Valley Hotel Cebu CityGolden Valley Hotel Cebu City - KylpyhuoneGolden Valley Hotel Cebu City - PalvelutGolden Valley Hotel Cebu City - VastaanottoGolden Valley Hotel Cebu City - JuhlasaliGolden Valley Hotel Cebu City - JuhlasaliGolden Valley Hotel Cebu City - KokoushuoneGolden Valley Hotel Cebu City - KokoushuoneGolden Valley Hotel Cebu City - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu City - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu City - VastaanottoGolden Valley Hotel Cebu City - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu City - Hotellin sisätilatGolden Valley Hotel Cebu City - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu City - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu City - Hotellin sisätilatGolden Valley Hotel Cebu City - Kokoushuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B03