tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Golden Valley Hotel

155-A Pelaez Street, Cebu City, Cebu, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Golden Valley Hotel Cebu - Kylpyhuone Golden Valley Hotel Cebu - Palvelut Golden Valley Hotel Cebu - Vastaanotto Golden Valley Hotel Cebu - Juhlasali Golden Valley Hotel Cebu - Juhlasali Golden Valley Hotel Cebu - Kokoushuone Golden Valley Hotel Cebu - Kokoushuone Golden Valley Hotel Cebu - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu - Vastaanotto Golden Valley Hotel Cebu - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Golden Valley Hotel Cebu - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu - Hotellihuone Golden Valley Hotel Cebu - Hotellin sisätilat Golden Valley Hotel Cebu - Kokoushuone
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 50
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä 381 arviota

Vastinetta rahalle
7,5
Sijainti
7,2
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,1
Huonemukavuus/taso
7,2
Ruoka/syöminen
6,6
Kaikki arvostelut (381)
Järjestä:
Henri P. Yksin matkustava Finland, 14. helmikuuta 2014
Pari yötä menee hyvin

Sijainti, WiFi, hinta
5,7
Suht hyvällä paikalla vanhassa keskustassa. Kaikkialle siellä pääsee kävellen, eikä tienoo ole liian julmaa. Perushuoneen kylppäri Suomen 1970-luvulta. Ilmastointi mallia huono. Patjat näyttävät paskoilta, mutta ovat ihan hyvät nukkua. Ei jää- tahi kassakaappia. WiFi riittävä. Kolmen hengen huone todella reilun kokoinen. Siisteydessä ei moitittavaa. Aamiainen ei hyvä. Ei lainkaan. Tulee vain vihaiseksi. Henkilökunnan naisjäsenet koppavahkoja harakoita, kantajapoika tipin eteen nöyristelevä vässykkä. Eli ihan normaalia.
Dale H. Liikematkailija United States of America, 16. marraskuuta 2014
clean good location

clean location staff
7,3
Decent hotel. Good value
Richard N. Yksin matkustava Philippines, 10. marraskuuta 2014
my stay

cleanlines; value for money; affordable rates
6,3
my stay in hotel is nice and very good...
Cris E. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 9. marraskuuta 2014
Great staff

staff, taxi availability, downtown location
6,7
I particularly like the staff who are more than helpful in carrying our bags to the room. I paid 1,000 pesos for a family room that can accommodate five people. It was really affordable! Their halu-halo is the best in Cebu! Breakfast was included in the package and Internet was really fast. I'll stay here again.
Arthur T. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 3. marraskuuta 2014
3 days at Giolden Valley

friendliness of the reception desks to queries
7,3
Wilmar M. Liikematkailija Philippines, 3. marraskuuta 2014
awesome

convenient,staff friendly and cheapest of hotel
6,3
i enjoyed
Joanna A. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 2. marraskuuta 2014
you get what you pay for

Value for money, convinient location
5,7
Hotel staffs are good enough, except for the restaurant's waiter.. Courteous but didn't served as well. Foods are no good, they served expired tofu in our stir fry vegetable.
Dindo A. Pariskunta Philippines, 27. lokakuuta 2014
Fair stay in Golden Valley

Location, staff and resto cakes
7,3
Junah C. Ryhmät Philippines, 26. lokakuuta 2014
great budget hotel

they clean and change the sheets and towels everyday, accomodating hotel personels, and very affordable ^-^
9
Sem P. Yksin matkustava Philippines, 24. lokakuuta 2014
Value for money

Cheap, breakfast is OK, near a university
7,7
Not really convenient. No cell signal in my room. White towels show dark stains.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Golden Valley Hotel CebuGolden Valley Hotel Cebu - KylpyhuoneGolden Valley Hotel Cebu - PalvelutGolden Valley Hotel Cebu - VastaanottoGolden Valley Hotel Cebu - JuhlasaliGolden Valley Hotel Cebu - JuhlasaliGolden Valley Hotel Cebu - KokoushuoneGolden Valley Hotel Cebu - KokoushuoneGolden Valley Hotel Cebu - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu - VastaanottoGolden Valley Hotel Cebu - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu - Hotellin sisätilatGolden Valley Hotel Cebu - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu - HotellihuoneGolden Valley Hotel Cebu - Hotellin sisätilatGolden Valley Hotel Cebu - Kokoushuone


AS-AGWEB-3B08