Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Gran Prix Hotel & Suites

3rd Floor Coast Pacific Business Center, Fuente, Cebun kaupunki, Filippiinit

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,8

yhteensä 705 arviota

1 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
8,4
Henkilökunta
6,4
Hotellin kunto/siisteys
6,8
Huonemukavuus/taso
7,1
Ruoka/syöminen
5,2
Kaikki arvostelut (705)
Järjestä:
Pekka H. Yksin matkustava Finland, 12. huhtikuuta 2012
Hyvä sijainti keskellä kaupunkia

Erittäin siistit huoneet
7
siisti ja nykyaikainen hotelli. huoneet hyvässä kunnossa, mutta niistä puuttui ikkuna. hotellin sisällä oli myös hieman melua aamuisin ja iltaisin. aamupalan sai syödä lähellä sijaitsevassa hampurilaisravintolassa. se oli kuitenkin ihan keskinkertaisen hyvä. huoneissa oli laadukas ilmastointi ja televisio. lämmin suihku. samassa rakennuksessa sijaitsee myös kohtuu laadukas ja edullinen spa jossa ainakin perinteinen hieronta oli laadukasta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Gaius G. Yksin matkustava Singapore, 25. tammikuuta 2016
Hotel needs a facelift

Location, Location & Location
8,3
Been staying in this hotel quite often for the past 3 years. The hotel needs a major renovation. Wifi did not work, room essentials are missing. Toilet was chocked up. And cockroaches were seen. Will not stay here any more.
Ilmoita tästä arvioinnista
Reynaldo L. Pariskunta Philippines, 24. tammikuuta 2016
3star

location
6
cool
Ilmoita tästä arvioinnista
Mohammed A. Yksin matkustava Saudi Arabia, 21. tammikuuta 2016
best location ever

price, location and staff
7
My favorite stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Mohammed A. Ryhmät Saudi Arabia, 21. tammikuuta 2016
My favorite

Location, Price and staff
7
My favourite
Ilmoita tästä arvioinnista
Roseminda B. Liikematkailija United Kingdom, 8. tammikuuta 2016
no comment

Location
9,3
Nice and looking forward to stay at this hotel soon.
Ilmoita tästä arvioinnista
Eugene D. Yksin matkustava Philippines, 2. tammikuuta 2016
Not Worth the Stay

Accessibility, Near Shopping Mall
4,3
I am surprised that the room was very small. They do not have closet or dresser. They only have a small bedside side table. Very small that it would only hold the lampshade, bible and telephone. You cannot anymore place personal belongings. To my dismay, there were crawling small cockroaches on the floor and in the shower area. What really bothered me was since my bags and other personal things were on the floor, those cockroaches may enter my bags and other belongings. A day after my stay at GranPrix i noticed that i have cockroach bites in my legs that up to this time its still red and itchy.
Ilmoita tästä arvioinnista
Shiela V. Pariskunta Philippines, 26. joulukuuta 2015
Our stay was not that good! I got a creepy feeling

The room is small, the ceiling is so low & we don't like the ambiance
4,7
We don't find the room amusing because we felt creepy on the room. Given that the building is quite old but still the environment itself is not good. On the first day itself, I told my husband that we just transfer to other hotel but since we already paid it in full so we stayed in the hotel. But overall, we don't like the ambiance.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ronald K. Yksin matkustava United States of America, 24. joulukuuta 2015
No phones in room on 4th floor

location location cold air con
6,3
Ok it is my go to place but They have no phones on the 4th floor no ref in rooms and just ask and they will clean room but wont if you don't ask the air con is one of the coldest in Cebu
Ilmoita tästä arvioinnista
Kevin A. Yksin matkustava United Kingdom, 21. joulukuuta 2015
Not clean

Location
4,7
Not great
Ilmoita tästä arvioinnista
1/1 arvioinnista
Gran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunkiGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - KylpyhuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - SisäänkäyntiGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - AulaGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - VastaanottoGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - HotellihuoneGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - VastaanottoGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - Hotellin sisätilatGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - AulaGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - AulaGran Prix Hotel & Suites Cebun kaupunki - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07