Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Joenranta, Ho Chi Minh City, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Kylpyhuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Kylpyhuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilat Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellihuone
Sijainti: Alue 1 - Joenranta Huoneiden lukumäärä: 230
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1302 arviota

Rahanarvoinen
7,9
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/Taso
8,3
Ruoka/Syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1302)
Anna T. Pariskunta Finland, 9. heinäkuuta 2013
Nähtävyyksiä ja kaupunkiin tutustumista

Iso huone, hyvä aamiainen ja uima-allas
8,7
Tasokas hotelli kaikin puolin. Suosittelen XO-toursin foodie- kierrosta!
Pasi R. Pariskunta Finland, 11. tammikuuta 2011
Hyvä hinta laatu suhde keskeisellä paikalla.

Monipuoli aamupala. Siisti huone, hyvät sängyt.
9,3
Hyvä siisti hotelli. Tilavat hyvinvarustellut huoneet. Henkilökunta ammattitaitoista asiansaosaavaa sekä ystävällistä. Suojaisa uima-allasosasto. Hyvä buffee-pöytä.
Tuija H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 9. joulukuuta 2010
Aivan loistava sijainti.

Shoppaajille oivallinen hotelli. Aivan keskustassa, merkkiliikkeiden keskellä tai sitten ihan paikallisten markkinoiden läheisyydessä.
7,7
Hotelli vanha, arvokas. Huoneet remontoitu siisteiksi ja viihtyisiksi. Allasalue pieni, mutta mukava. Kaikki tarvittava kävelymatkan päässä.
Silja R. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. maaliskuuta 2010
Grand Hotel Saigon

Loistava sijainti, mukava henkilökunta, hyvä aamupala
9
huoneissa kunnon runkopatjasängyt ja pehmeät tyynyt. Siivous toimi hyvin, jopa pari kertaa päivässä. Aamupala oli hyvä, erityisesti suosittelen vietnamilaista 'pho' keittoa.
Vinkki: Ympärillä monta loistavaa ravintolaa. Puolen päivän tutusmiskierros Ho Chi inhiin oli loistava. Ho Chi Minhissä myös elokuvateattereita, mutta tarkista etukäteen, ettet päädy vietnaminkieliseen esitykseen.
Ernest G. Perhe pienten lasten kanssa United Kingdom, 11. huhtikuuta 2014
Too short

Facilities, design, location
9,7
Beautiful hotel with great friendly helpful staff with lots to do just in the hotel alone and even more in the surroundings.
Mavin S. Liikematkailija Singapore, 3. huhtikuuta 2014
It was confortable and very relaxing

Nice confortable room, Great location & Good food
8,7
I was surprised by my stay in this hotel as the room was so spacious and confortable.This is located in District 1 of HCM therfore it i in teh smack of city whereby you are together with other great name hotels. It is also very near to the ferry terminal wherby you could catcha ferry to other part of Vietnam. tehre are os of local food arounf the hotel and not forgetting the bars and shopping as well. Most of teh memorial sites are also just a short distance away and the nly set back is just you need to plan your day carefully as it could get congested due to traffic and i must say thats part of Vietnam that you need to experience.
Marc B. Yksin matkustava Germany, 30. maaliskuuta 2014
Nice hotel, but unfriendly staff at the reception.

location, rooms, interieur
7,3
the stay was ok, but miserable service from the reception
Hambali A. Liikematkailija Malaysia, 30. maaliskuuta 2014
Good and affordable

Clean,good location and affordable
8
Hambali A. Liikematkailija Malaysia, 30. maaliskuuta 2014
Good location affordable value for money

Competitive price with good location
8
Ivor J. Ryhmät Australia, 30. maaliskuuta 2014
room for improvement

location,clean and character
4,7
Room cleaners not the best with replenishing water and soaps. Lack of comfortable lounge bar. Not the best breakfast compared with other hotels. Reception area cramped and unfriendly duty manager

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh CityGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - VastaanottoGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Kahvila/KahvilaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - BuffetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - BuffetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Pubi/AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Uima-allasGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Uima-allasGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KuntosaliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - JuhlasaliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - JuhlasaliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - JuhlasaliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - SisäänkäyntiGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - VirkistysmahdollisuudetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - VirkistysmahdollisuudetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin ulkopuoliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin ulkopuoliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh City - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3A05