tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Joenranta, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kylpylä Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula
Alue: Alue 1 - Joenranta Huoneiden lukumäärä: 230
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1648 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1648)
Järjestä:
Miia V. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 17. huhtikuuta 2014
Shoppailua ja nähtävyyksiä

Aamupala, uima-allas alue, sijainti
7
Hotelli oli todella hyvä ja parhaalla paikalla, lähellä kaikkea ja kuitenkin rauhallinen.
Anna T. Pariskunta Finland, 9. heinäkuuta 2013
Nähtävyyksiä ja kaupunkiin tutustumista

Iso huone, hyvä aamiainen ja uima-allas
8,7
Tasokas hotelli kaikin puolin. Suosittelen XO-toursin foodie- kierrosta!
Pasi R. Pariskunta Finland, 11. tammikuuta 2011
Hyvä hinta laatu suhde keskeisellä paikalla.

Monipuoli aamupala. Siisti huone, hyvät sängyt.
9,3
Hyvä siisti hotelli. Tilavat hyvinvarustellut huoneet. Henkilökunta ammattitaitoista asiansaosaavaa sekä ystävällistä. Suojaisa uima-allasosasto. Hyvä buffee-pöytä.
Tuija H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 9. joulukuuta 2010
Aivan loistava sijainti.

Shoppaajille oivallinen hotelli. Aivan keskustassa, merkkiliikkeiden keskellä tai sitten ihan paikallisten markkinoiden läheisyydessä.
7,7
Hotelli vanha, arvokas. Huoneet remontoitu siisteiksi ja viihtyisiksi. Allasalue pieni, mutta mukava. Kaikki tarvittava kävelymatkan päässä.
Silja R. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. maaliskuuta 2010
Grand Hotel Saigon

Loistava sijainti, mukava henkilökunta, hyvä aamupala
9
huoneissa kunnon runkopatjasängyt ja pehmeät tyynyt. Siivous toimi hyvin, jopa pari kertaa päivässä. Aamupala oli hyvä, erityisesti suosittelen vietnamilaista 'pho' keittoa.
Vinkki: Ympärillä monta loistavaa ravintolaa. Puolen päivän tutusmiskierros Ho Chi inhiin oli loistava. Ho Chi Minhissä myös elokuvateattereita, mutta tarkista etukäteen, ettet päädy vietnaminkieliseen esitykseen.
Adriana I. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 28. maaliskuuta 2015
Location, location, location!

Location, Rooftop Bar, and Staff
9,7
We had a great stay at the Grand Saigon Hotel. The location Is probably the best thing about the hotel. The breakfast buffet was pretty good, and the staff were very professional. I recommend going to the rooftop for drinks or dinner, the view is great. We have picky eaters for children, so it was convenient that a burger king, popeyes and dunkin donuts were connected to the hotel on the first floor. We will definitely be staying there again when we return to Saigon.
Violeta K. Liikematkailija Serbian, 2. maaliskuuta 2015
smelly room and not so kind manager

Location
4,7
John D. Yksin matkustava United States of America, 25. helmikuuta 2015
Overrated hotel

location, cleanliness
7,7
My stay was not the best. The wifi in the rooms was awful. I had to take a chair to sit by the door to get any kind of reception at all. The food in the breakfast was mediocre, and the coffee was awful. Also, they charged me 5X the taxi rate to get picked up at the airport. There are a lot of better places to say in HCMC. On the bright side, the location was good and the rooms nicely furished.
John B. Yksin matkustava United States of America, 20. helmikuuta 2015
This hotel allows late checkout.

I have a late fly out and this hotel allowed me to checkout two hours late with no extra charge.
9
Room was a little small, but clean and has a good view. The staff were very accommodating anh helpful.
David L. Pariskunta United Kingdom, 13. helmikuuta 2015
A very pleasant stay.

Beautiful room, good location
9
Very pleasant stay. Clean comfortable room and good location. A good choice of hotel and reasonably priced.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola


AS-AGWEB-3C06