tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Joenranta, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kylpylä Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone
Alue: Alue 1 - Joenranta Huoneiden lukumäärä: 230
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1486 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1486)
Järjestä:
Miia V. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 17. huhtikuuta 2014
Shoppailua ja nähtävyyksiä

Aamupala, uima-allas alue, sijainti
7
Hotelli oli todella hyvä ja parhaalla paikalla, lähellä kaikkea ja kuitenkin rauhallinen.
Anna T. Pariskunta Finland, 9. heinäkuuta 2013
Nähtävyyksiä ja kaupunkiin tutustumista

Iso huone, hyvä aamiainen ja uima-allas
8,7
Tasokas hotelli kaikin puolin. Suosittelen XO-toursin foodie- kierrosta!
Pasi R. Pariskunta Finland, 11. tammikuuta 2011
Hyvä hinta laatu suhde keskeisellä paikalla.

Monipuoli aamupala. Siisti huone, hyvät sängyt.
9,3
Hyvä siisti hotelli. Tilavat hyvinvarustellut huoneet. Henkilökunta ammattitaitoista asiansaosaavaa sekä ystävällistä. Suojaisa uima-allasosasto. Hyvä buffee-pöytä.
Tuija H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 9. joulukuuta 2010
Aivan loistava sijainti.

Shoppaajille oivallinen hotelli. Aivan keskustassa, merkkiliikkeiden keskellä tai sitten ihan paikallisten markkinoiden läheisyydessä.
7,7
Hotelli vanha, arvokas. Huoneet remontoitu siisteiksi ja viihtyisiksi. Allasalue pieni, mutta mukava. Kaikki tarvittava kävelymatkan päässä.
Silja R. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. maaliskuuta 2010
Grand Hotel Saigon

Loistava sijainti, mukava henkilökunta, hyvä aamupala
9
huoneissa kunnon runkopatjasängyt ja pehmeät tyynyt. Siivous toimi hyvin, jopa pari kertaa päivässä. Aamupala oli hyvä, erityisesti suosittelen vietnamilaista 'pho' keittoa.
Vinkki: Ympärillä monta loistavaa ravintolaa. Puolen päivän tutusmiskierros Ho Chi inhiin oli loistava. Ho Chi Minhissä myös elokuvateattereita, mutta tarkista etukäteen, ettet päädy vietnaminkieliseen esitykseen.
Linda C. Liikematkailija New Zealand, 18. syyskuuta 2014
This hotel was great

Location, staff and food
9
Great
Hyder G. Liikematkailija Australia, 17. syyskuuta 2014
What's that noise?

Location, Massage joint across the road, rooms in the new wing
7,7
No refund policy, even for regular business customers is stupid. Won't come again. What's that noise at 7am? Drilling works in the hotel:seriously? Stay in the new wing, old wing is tired and shabby. No clock in the old room.
Hyder G. Liikematkailija Australia, 16. syyskuuta 2014
New wing better than old wing

Location, price and facility.
7,7
Old wing is a bit shabby, compared to new wing. No clock. Great massage place across the road.
Timothy M. Yksin matkustava United States of America, 15. syyskuuta 2014
Great hotel

Staff,food,staff
9,7
Great hotel, a little expensive but worth it. I bought a large bowl at a shop and it was completely boxed up but I stupidly forgot the I would have to carry it around for the next 2 weeks. The staff found me a shipper that was of a reasonable price (this can be costly), and handled the whole thing. Really, really helpful. I would go back anytime. Great location.
Viet C. Liikematkailija Vietnam, 10. syyskuuta 2014
A good choice at the price level

Great location, newly renovated, reasonable price
9

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto


AS-AGWEB-3C06