tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Joenranta, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone
Alue: Alue 1 - Joenranta Huoneiden lukumäärä: 230
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1416 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1416)
Järjestä:
Miia V. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 17. huhtikuuta 2014
Shoppailua ja nähtävyyksiä

Aamupala, uima-allas alue, sijainti
7
Hotelli oli todella hyvä ja parhaalla paikalla, lähellä kaikkea ja kuitenkin rauhallinen.
Anna T. Pariskunta Finland, 9. heinäkuuta 2013
Nähtävyyksiä ja kaupunkiin tutustumista

Iso huone, hyvä aamiainen ja uima-allas
8,7
Tasokas hotelli kaikin puolin. Suosittelen XO-toursin foodie- kierrosta!
Pasi R. Pariskunta Finland, 11. tammikuuta 2011
Hyvä hinta laatu suhde keskeisellä paikalla.

Monipuoli aamupala. Siisti huone, hyvät sängyt.
9,3
Hyvä siisti hotelli. Tilavat hyvinvarustellut huoneet. Henkilökunta ammattitaitoista asiansaosaavaa sekä ystävällistä. Suojaisa uima-allasosasto. Hyvä buffee-pöytä.
Tuija H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 9. joulukuuta 2010
Aivan loistava sijainti.

Shoppaajille oivallinen hotelli. Aivan keskustassa, merkkiliikkeiden keskellä tai sitten ihan paikallisten markkinoiden läheisyydessä.
7,7
Hotelli vanha, arvokas. Huoneet remontoitu siisteiksi ja viihtyisiksi. Allasalue pieni, mutta mukava. Kaikki tarvittava kävelymatkan päässä.
Silja R. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. maaliskuuta 2010
Grand Hotel Saigon

Loistava sijainti, mukava henkilökunta, hyvä aamupala
9
huoneissa kunnon runkopatjasängyt ja pehmeät tyynyt. Siivous toimi hyvin, jopa pari kertaa päivässä. Aamupala oli hyvä, erityisesti suosittelen vietnamilaista 'pho' keittoa.
Vinkki: Ympärillä monta loistavaa ravintolaa. Puolen päivän tutusmiskierros Ho Chi inhiin oli loistava. Ho Chi Minhissä myös elokuvateattereita, mutta tarkista etukäteen, ettet päädy vietnaminkieliseen esitykseen.
Ratchai L. Liikematkailija Thailand, 25. heinäkuuta 2014
Mr

Room and reasonable price
9,3
Comfortable and good location
Karen A. Pariskunta Australia, 22. heinäkuuta 2014
Lovely room, great service

Happy hour on the rooftop, big fluffy pillows, great pool area
8,7
We had asked for a large bed and got a room with an ENORMOUS bed, lovely big fluffy pillows, very comfortable mattress. Hotel appears quite formal in the lobby and restaurant areas, but the room was comfortable with a big bathroom and decent size TV. We were near the stairs so a bit noisy, but otherwise great. Make sure you go up for happy hour on the roof-top: 2 drinks for the price of one. Pool is fantastic, and the breakfast buffet the most extensive we've encountered. It was a bit more expensive than we would normally go for, but we got our money's worth. Staff were friendly, helpful and professional. Stayed for 5 nights and really enjoyed it. Good location and lots of good restaurants nearby, although the Pho24 ended up being our favourite.
Aude M. Pariskunta France, 20. heinäkuuta 2014
Charming but disappointing breakfast

Location history charm
6,3
Alan C. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 19. heinäkuuta 2014
Fun Relaxing City Stay

Pool area, Charisma, Relaxed feel
9,3
Great
Miroslaw S. Liikematkailija Poland, 19. heinäkuuta 2014
Again in Grand Hotel Saigon - still good

Staff, Location, Atmosphere
9
Location in the centre of District 1 - close to main attractions. Helpful Staff - cosy rooms. Good breakfest - so many local dishes. Looks a bit neglected.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BuffetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - BuffetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Pubi/AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - JuhlasaliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - JuhlasaliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - JuhlasaliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VirkistysmahdollisuudetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VirkistysmahdollisuudetGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3C02