Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Hotel Saigon

8 Dong Khoi Street, District 1, District 1, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula
Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kylpylä Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allas Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Aula Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilat Grand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone
Alue: District 1 Huoneiden lukumäärä: 230

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 1820 arviota

5 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
9,0
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,6
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1820)
Järjestä:
Miia V. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 17. huhtikuuta 2014
Shoppailua ja nähtävyyksiä

Aamupala, uima-allas alue, sijainti
7
Hotelli oli todella hyvä ja parhaalla paikalla, lähellä kaikkea ja kuitenkin rauhallinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anna T. Pariskunta Finland, 9. heinäkuuta 2013
Nähtävyyksiä ja kaupunkiin tutustumista

Iso huone, hyvä aamiainen ja uima-allas
8,7
Tasokas hotelli kaikin puolin. Suosittelen XO-toursin foodie- kierrosta!
Ilmoita tästä arvioinnista
Pasi R. Pariskunta Finland, 11. tammikuuta 2011
Hyvä hinta laatu suhde keskeisellä paikalla.

Monipuoli aamupala. Siisti huone, hyvät sängyt.
9,3
Hyvä siisti hotelli. Tilavat hyvinvarustellut huoneet. Henkilökunta ammattitaitoista asiansaosaavaa sekä ystävällistä. Suojaisa uima-allasosasto. Hyvä buffee-pöytä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tuija H. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 9. joulukuuta 2010
Aivan loistava sijainti.

Shoppaajille oivallinen hotelli. Aivan keskustassa, merkkiliikkeiden keskellä tai sitten ihan paikallisten markkinoiden läheisyydessä.
7,7
Hotelli vanha, arvokas. Huoneet remontoitu siisteiksi ja viihtyisiksi. Allasalue pieni, mutta mukava. Kaikki tarvittava kävelymatkan päässä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Silja R. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. maaliskuuta 2010
Grand Hotel Saigon

Loistava sijainti, mukava henkilökunta, hyvä aamupala
9
huoneissa kunnon runkopatjasängyt ja pehmeät tyynyt. Siivous toimi hyvin, jopa pari kertaa päivässä. Aamupala oli hyvä, erityisesti suosittelen vietnamilaista 'pho' keittoa.
Vinkki: Ympärillä monta loistavaa ravintolaa. Puolen päivän tutusmiskierros Ho Chi inhiin oli loistava. Ho Chi Minhissä myös elokuvateattereita, mutta tarkista etukäteen, ettet päädy vietnaminkieliseen esitykseen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lois Z. Yksin matkustava United States of America, 10. tammikuuta 2016
woderful

Location pool breakfast
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Yeong C. Pariskunta Singapore, 10. tammikuuta 2016
Central location quality hotel

Rooftop cafe, privacy, breakfast
9
A pleasant stay, easy walking distance to tourist attractions. Disappointment in no soundproofing rooms, which make walkway very audible.
Ilmoita tästä arvioinnista
Peter K. Yksin matkustava South Korea, 9. tammikuuta 2016
A pleasant surprise

The pool, the decor, room comfort
10
I only stayed one night at the Grand Hotel in a deluxe executive room - these are the rooms located in the original part of the hotel and overlook the pool. I truly recommend these rooms if you want the style of old French Saigon. The ceilings are high; the rooms have chandeliers, the fixtures are solid brass. In addition you have your own private elevator that takes you up to your floors - it's the old-fashioned cage type elevator. It's really quite charming. All the rooms look out onto a walkway which wraps around the pool. The remarkable thing is how quiet the rooms are, as well as the pool area. The bed was very comfortable, and the rooms spacious for Saigon. The furniture is a bit stuffy and not very comfortable, but it adds to the charm of the room. I didn't get to stay long enough to eat at the restaurant or use the gym, so I can't comment on those parts of the hotel. Overall it was a great stay and I wish I had spent all my time in Saigon at this hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Uesugi Y. Liikematkailija Japan, 2. tammikuuta 2016
relax in lively town

location food amenity
8
i stayed there because it's New Year eve. The firework and surrounding are excellent.
Ilmoita tästä arvioinnista
Brian K. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 31. joulukuuta 2015
Grand in name only

Location, but there are many other hotels in this location.
6,3
Stayed in the old section, best at 3 star. Up one night from 2-5 am due to maintenance at Burger King downstairs. Burger King would pay hotel rent to be there, hotel should not allow this noise through the night. Complained many times before they stopped !!!
Ilmoita tästä arvioinnista
1-5/5 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Hotel Saigon Ho Chi MinhGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyläGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Uima-allasGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - AulaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - RavintolaGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneGrand Hotel Saigon Ho Chi Minh - Sviitti


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B05