Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Mega Resort & Spa Bali

Jl. By Pass Ngurah Rai No. 234, Simpang Siur, Kuta, Kuta, Bali, Indonesia 80631 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellihuone Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allas Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allas Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kylpyhuone Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin sisätilat Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Juhlasali Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin ulkopuoli Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kylpyhuone Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin sisätilat Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin sisätilat Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellihuone Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellihuone Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allas Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kuntosali Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allas Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin sisätilat
Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kylpyhuone Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allas Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin ulkopuoli Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellihuone Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Ruoka ja Juomat Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kylpylä Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Näkymä Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kylpylä Grand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kylpylä
Alue: Kuta Huoneiden lukumäärä: 135
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä
3226 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
7,0
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (3226)
Järjestä:
Tommi K. Yksin matkustava Finland, 15. heinäkuuta 2014
Ok hotelli

Ruoka, palvelu, uima-allas
6,3
Hotelli ok. Sijainti kuitenkin hieman heikonpuoleinen. Joka paikkaan täytyy matkustaa taksille, mikä ei sinällään Balilla paljoa maksa, mutta on ärsyttävä lisä vaiva.
Ilmoita tästä arvioinnista
Keijo R. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 1. maaliskuuta 2014
Vilkas rantakohde

Ystävällinen ilmapiiri, hyvä allasalue, hyvä kuntosali kokoonsa nähden
6,7
Delux huoneiston käytävällä remonttia joka aiheutti ilmanlaadun huononemista. Huoneen vaihto onnistui vaikeuksitta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Paivi K. Pariskunta Finland, 9. huhtikuuta 2013
Hieno hotelli lähellä lentokenttää.

Siisti ja moderni huone, hyvä ruoka ja kiva uima-allas
7,7
Viivyimme Balilla oleskelumme viimeisen yön tässä hotellissa, sopi hyvin siihen tarkoitukseen! Kaikki sujui moitteettomasti.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pauli A. Pariskunta Finland, 1. helmikuuta 2013
Uusi hotelli

Siisti sisältä
8,7
Uusi hotelli, jonka sijainti on vilkaasti liikenöityjen teiden "välissä". Kutalle päin hotelli kuljetus kolmesti päivässä, muuten kannattaa liikkua taksilla muun liikenteen vuoksi. Huoneen moderni sisustus on osittain epäkäytännöllinen. Hyvä langaton verkko ja tv-kanavia riittävästi.
Ostosvinkki: Lähellä on paikallisten tavaratalo, jonka hinnat halvemmat kuin kutalla.
Ilmoita tästä arvioinnista
Josefa T. Pariskunta Australia, 14. elokuuta 2015
Grand Stay at a Grand Hotel

The 3 best things about this hotel is the pool area, the friendly staff and the wide variety breakfast.
9
Our stay was grand! The staff are so friendly, we had no problems with our room, and the breakfast was delicious. Definitely would stay there again!
Ilmoita tästä arvioinnista
Wen Z. Pariskunta Brunei Darussalam, 11. elokuuta 2015
Comfortable but smelly and need some renovation.

Comfortable Bed. Near to the biggest mall. Awesome bathroom.
6
Stay was fantastic except for the condition of the room. Floor was somehow damaged and needs some renovation. Bathroom was smelly from the drainage and when we were walking to our room, the hallway smells so awful. Maybe you should consider putting a table beside the sink as we had to go back and forth when washing our face to get our cleanser, cream etc. Love the design of the bathroom, the bed was so comfortable. Room was clean. But I won't stay here anymore unless you guys make the smell go away.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juan J. Pariskunta Colombia, 9. elokuuta 2015
It was dirty, we had many cockroaches on the bed.

Only the staff.
4,7
Absolutely uncomfortable due to the bugs on the bed and the cleanliness in the bathroom. The staff was very good so spend the time in the swimming pool where the attended us was nice. We expected more!
Ilmoita tästä arvioinnista
Sui F. Pariskunta Malaysia, 8. elokuuta 2015
Ok

Sauna room
7,3
Fine
Ilmoita tästä arvioinnista
Marylin N. Ryhmät Philippines, 8. elokuuta 2015
Just okay

Breakfast. Staff. Pool.
6,3
Ok
Ilmoita tästä arvioinnista
Suzi L. Perhe isojen lasten kanssa Australia, 8. elokuuta 2015
Bargain rate hotel

Cheap, staff friendly and free transfer to Kuta central
7
Excellent rate what we paid for and locate just opposite Bali mall and only negative about this hotel is the room is stink from the toilet. Need a big improve on it. Please!!
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Mega Resort & Spa Bali BaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - HotellihuoneGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allasGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allasGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KylpyhuoneGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin sisätilatGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - JuhlasaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin ulkopuoliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KylpyhuoneGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin sisätilatGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin sisätilatGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - HotellihuoneGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - HotellihuoneGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allasGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KuntosaliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allasGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin sisätilatGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KylpyhuoneGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Uima-allasGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Hotellin ulkopuoliGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - HotellihuoneGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Ruoka ja JuomatGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KylpyläGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - NäkymäGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - KylpyläGrand Mega Resort & Spa Bali Bali - Kylpylä

Asiakasarvioita - Grand Mega Resort & Spa Bali, Bali

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C04