Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Lahti, Singapore (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kylpylä Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kylpylä Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kylpylä Grand Park City Hall Hotel Singapore - Juhlasali Grand Park City Hall Hotel Singapore - Juhlasali Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kokoushuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kuntosali Grand Park City Hall Hotel Singapore - Business Center Grand Park City Hall Hotel Singapore - Uima-allas Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Aula Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone
Alue: Marina Lahti Huoneiden lukumäärä: 333
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä
2733 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,9
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2733)
Järjestä:
Kimmo N. Pariskunta Finland, 3. joulukuuta 2013
Venhentunut 5 tähden hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti, mainio henkilökunta ja viihtyisiä baareja
8
Hotelli on jo parhaat päivänsä nähnyt, ja siksi ylihintainen. Erityinen ongelma oli ilmastoinnin kanssa. Huone oli jäätävän kylmä, eikä huonetta saanut lämpimäksi, vaikka ilmastoinnin kytki kokonaan pois. Erityisesti kylpyhuoneen kivilattia oli aivan jäätävä. On jokseenkin kummallista olla trooppisessa ilmastossa, ja palella koko ajan sisällä ollessaan. Paikalla kävi huoltomies, mutta lopulta ainoa edes vähän auttanut toimenpide oli huoneen vaihtaminen toiselle puolelle hotellia. Henkilökunta oli sen sijaan aivan mahtavaa, ja ja todellakin tähtiluokituksen arvoista. Myös hotelli sijainti oli hyvä. Metrolle matkaa vain parin minuutin verran, ja kävellenkin näkee jo paljon.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mika A. Pariskunta Finland, 4. toukokuuta 2013
Hyvä hotelli ja hyvällä sijainnilla

Hotellissa hyvät huoneet, keskeinen sijainti ja mukava henkilökunta. Myös hyvä uima-allas. Voi suositella myös hintansa puolesta.
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Henrik W. Pariskunta Finland, 29. maaliskuuta 2010
Tasokas hotelli erinomaisella sijainnilla

Sijaitsee Colonial-districtin ytimessä. Keskeisimmät nähtävyydet ja metroasema lyhyellä kävelyetäisyydellä
8,3
Hotellilla myös pieni ulkouima-allas.
Hotelliin liittyvä vinkki: Iltaisin upea buffet-illallinen tarjolla
Ilmoita tästä arvioinnista
Abdul H. Pariskunta Singapore, 23. elokuuta 2015
Value for money

The staff Aini & Nsna wss very friendly snd helpfull. But if yhe hotrl hold Hslal certify it would be great
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Wei C. Liikematkailija Malaysia, 22. elokuuta 2015
Value for money

location, location and location
7
Good
Ilmoita tästä arvioinnista
Wei C. Liikematkailija Malaysia, 22. elokuuta 2015
Value for money

location,location n Location
6,7
good
Ilmoita tästä arvioinnista
Sambath S. Liikematkailija Cambodia, 22. elokuuta 2015
Room & service was excellence, not the housewine

Service, Room comfort
8,3
I arrived at the hotel at approx. 4.20pm and i was told the room i asked for was not ready and have to wait 20 mins or take alternative option which is not quite what i wanted. So i wasn't that please. I was offered complimentary drink while i waited, so i ordered a house wine. The house wine taste quite bad and that affected me even more. Fortunately, the room was good enough to make up for the wait and everything, but the start was quite a bad experience.
Ilmoita tästä arvioinnista
Suwardi L. Ryhmät Indonesia, 20. elokuuta 2015
Nice hotel

Good location, comfort and clean room
7,7
Nice
Ilmoita tästä arvioinnista
Melvyn R. Pariskunta United Kingdom, 16. elokuuta 2015
Good location near City Hall LRT

Location, Price, Location
8
Convienient to reach by LRT from airport - and in fact underground mall has now been extended so you can nearly reach the hotel without going outside into the heat, rain etc at all. Check-in was efficient, double room was nice - revamped since previous visit several years ago. Aircon flexible, bed comfy (but fixed bedside light on RHS controlled from LHS of bed - annoying if you are on RHS and partner is asleep as you have to get up to switch off the light !). Pool is quite small - not recommended if that is a major reason for staying. Didn't eat in the hotel (hence 3 rating) but bar had happy hour prices from 5-9pm. Knocked off one star for location as hotel is situated in side lane with main entrance that looks at loading bays, Chinese shrines, staff taking smoke breaks etc of building opposite. Good location with close proximity to City Hall LRT - hotel is good as a base to visit Singapore but not so good if you just want to stay in the hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
Albert T. Pariskunta Singapore, 15. elokuuta 2015
Good stay but could be better

1. quiet and peaceful 2. easy access to the mrt 3. the mini pillows in the room
7
Overall a nice peaceful stay, staffs are nice and patient although I think the one serving me is a newbie and she took super long to process my checkin. The room on its own is nice and pretty, clean and all. However we found hair stuck in the towels and it's not just one but all of our towels, I mean as a 5 star hotel the least one can expect is to have clean towels, my girlfriend even suspects the towels aren't even changed (lol). The power socket in my room was spoilt too, proves how much they maintain their room. Apart from all these minor details, the place is really nice, whether it is worth the amount I paid, I'm not entirely sure if I can say yes it's worth it.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - KylpyläGrand Park City Hall Hotel Singapore - KylpyläGrand Park City Hall Hotel Singapore - KylpyläGrand Park City Hall Hotel Singapore - JuhlasaliGrand Park City Hall Hotel Singapore - JuhlasaliGrand Park City Hall Hotel Singapore - KokoushuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliGrand Park City Hall Hotel Singapore - KuntosaliGrand Park City Hall Hotel Singapore - Business CenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - Uima-allasGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilatGrand Park City Hall Hotel Singapore - AulaGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilatGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B03