tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Marina Lahti, Singapore (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja Juomat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kylpylä Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kylpylä Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kylpylä Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kylpylä Grand Park City Hall Hotel Singapore - Juhlasali Grand Park City Hall Hotel Singapore - Juhlasali Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kokoushuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilat Grand Park City Hall Hotel Singapore - Kuntosali Grand Park City Hall Hotel Singapore - Business Center
Grand Park City Hall Hotel Singapore - Uima-allas Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoli Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellihuone Grand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilat
Alue: Marina Lahti Huoneiden lukumäärä: 333
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,8

yhteensä 2408 arviota

Vastinetta rahalle
7,4
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (2408)
Järjestä:
Kimmo N. Pariskunta Finland, 3. joulukuuta 2013
Venhentunut 5 tähden hotelli hyvällä sijainnilla

Hyvä sijainti, mainio henkilökunta ja viihtyisiä baareja
8
Hotelli on jo parhaat päivänsä nähnyt, ja siksi ylihintainen. Erityinen ongelma oli ilmastoinnin kanssa. Huone oli jäätävän kylmä, eikä huonetta saanut lämpimäksi, vaikka ilmastoinnin kytki kokonaan pois. Erityisesti kylpyhuoneen kivilattia oli aivan jäätävä. On jokseenkin kummallista olla trooppisessa ilmastossa, ja palella koko ajan sisällä ollessaan. Paikalla kävi huoltomies, mutta lopulta ainoa edes vähän auttanut toimenpide oli huoneen vaihtaminen toiselle puolelle hotellia. Henkilökunta oli sen sijaan aivan mahtavaa, ja ja todellakin tähtiluokituksen arvoista. Myös hotelli sijainti oli hyvä. Metrolle matkaa vain parin minuutin verran, ja kävellenkin näkee jo paljon.
Mika A. Pariskunta Finland, 4. toukokuuta 2013
Hyvä hotelli ja hyvällä sijainnilla

Hotellissa hyvät huoneet, keskeinen sijainti ja mukava henkilökunta. Myös hyvä uima-allas. Voi suositella myös hintansa puolesta.
7,7
Henrik W. Pariskunta Finland, 29. maaliskuuta 2010
Tasokas hotelli erinomaisella sijainnilla

Sijaitsee Colonial-districtin ytimessä. Keskeisimmät nähtävyydet ja metroasema lyhyellä kävelyetäisyydellä
8,3
Hotellilla myös pieni ulkouima-allas.
Hotelliin liittyvä vinkki: Iltaisin upea buffet-illallinen tarjolla
Marina C. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 13. lokakuuta 2014
Friendly and helpful staffs

Food was good. Near town area. Hotel is clean
8
It was a pleasant stay.
Marina C. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 13. lokakuuta 2014
Great for shoppers!

Near to shopping malls. Easy access to food.
8
Ting-Ying W. Pariskunta Singapore, 11. lokakuuta 2014
Convienient and Confortable

1.Location, 2.Cleaning 3.Large room space
9,3
Andrew M. Perhe pienten lasten kanssa United Kingdom, 10. lokakuuta 2014
Free upgrade!

Location, staff and a nice room
9
We were given a free upgrade upon arrival which always helps a stay. The staff were very pleasant and the rooms were comfortable. Breakfast was a bit cold though.
Syeu Y. Yksin matkustava Singapore, 7. lokakuuta 2014
Fuss over change of room

If you get the right room (in the right corner), the location is the best.
6,3
I booked in twice, first from 25 to 29 Sept, was given a room at a dark corner, there was a building renovation near the corner where my room was located, therefore I requested for a change of room. My wish was granted and I was moved to a room facing the front of the hotel which is bright and beautiful. I came to realised that if you don't insists, the hotel will give you a less desirable room. My second booking was from 2 to 7 Oct, this time I have a upgrade to a supposedly better room, but the room was again in A dark corner, where the beds were position against the next room's bathroom, I can hear everything that was going on from the bathroom next door, therefore I requested for a change. The hotel informed me all the rooms (I believe it is called delux as it is upgraded type) are of the sam design. I then ask to down grade to the similar room type that I had on my first visit even though I had paid for a more expensive rate for this second booking. The hotel agreed and told me they will reserve a room for me of my request, when I come back to the hotel at night the room should be ready. When I return to the hotel around 8:30pm on 3 Oct, only to find out they have given me a room at a dark corner near the construction site again, also, my luggage were still left at the original room where I booked in. After nearly one hour of confusing exchange of words (not very pleasant), I got to finally moved to the room they promised. The whole process was really disappointing. The location of the hotel is to die for, but the fact remain that you have to ask for a better room, otherwise you will be stuck on a much less desirable room that you wish even though you paid money for it.
Stephen C. Pariskunta United Kingdom, 6. lokakuuta 2014
Good place

General atmosphere, staff, location
8,7
Perfect for a short stop to get to see the centre of Singapore, but it would also be a great place to spend a few days longer.
Wong C. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 5. lokakuuta 2014
Comfort Hotel

Good Food / Comfort Hotel
8,3

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Park City Hall Hotel SingaporeGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - Ruoka ja JuomatGrand Park City Hall Hotel Singapore - KylpyläGrand Park City Hall Hotel Singapore - KylpyläGrand Park City Hall Hotel Singapore - KylpyläGrand Park City Hall Hotel Singapore - KylpyläGrand Park City Hall Hotel Singapore - JuhlasaliGrand Park City Hall Hotel Singapore - JuhlasaliGrand Park City Hall Hotel Singapore - KokoushuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilatGrand Park City Hall Hotel Singapore - KuntosaliGrand Park City Hall Hotel Singapore - Business CenterGrand Park City Hall Hotel Singapore - Uima-allasGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin ulkopuoliGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - HotellihuoneGrand Park City Hall Hotel Singapore - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3C03