tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20234 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola
Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Kokoushuone Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat
Alue: Medan keskusta Huoneiden lukumäärä: 120
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 1023 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
6,9
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (1023)
Järjestä:
Sami S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. toukokuuta 2012
Hieno hotelli huonolla sijainnilla

Hieno siisti hotelli
7,3
hoteeli hieno ja siisti. huone iso ja puhdas. aamupala oli hyva ja riittavan monipuolinen. hotellin sijainti oli hieman syrjassa. tosin silla ei ollut meille valia, kun oltiin yksi yo matkalla toballe. hotellissa airasian toimisto.
Jyrki S. Ryhmät Finland, 7. maaliskuuta 2011
hyvä toimiva hotelli

läpikulku matka lake topalle
7
hotelli on siisti ja henkilökunta on mukavaa ja palvelualtista.ravintola ei ole kummonen euroopalaiselle ja aamiainen on suunnattu aasiaisille. henkilökunta oli erittäin avuliaita jatko matk. an järjestämiseen lake topalle , vuokrasimme hotellin auton viemään meidät sinne. kuski oli erittäin ystävällinen ja ajoi järkevästi, mikä oli eka kerta indonesiassa. hotellin henkilökunta autoi myös mopotaksin tilaamisessa ja keroi hinnan .kuski pyysi paljon enemmän
Nähtävyysvinkki: hyvä väli etappi lake toballe
Shahida F. Ryhmät Malaysia, 28. syyskuuta 2014
Will come again to this hotel

Value for money, variation of foods, friendly staff
8
Ferdiansyah F. Liikematkailija Indonesia, 2. syyskuuta 2014
House keeping very poor

-
5,7
Yeo S. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 1. syyskuuta 2014
Good and nice place

Staff friendly, hotel upgrading and food ok
8
Pleasant, only that the fridge was not refill up Also there was electricity trip due to renovations but the management has acted fast by providing generators to back up.
Niko A. Liikematkailija Indonesia, 31. elokuuta 2014
Not bad for a three star hotel, but can be better

large room, value for money, close to Merdeka Walk
6,7
the stay was good, we spend 7 nights in this hotel. This hotel is really value for money, three stars with buffet breakfast. This is already good. But, the cleanliness of the room is not very good, even though they already make up the room, but i still can feel the dust, grainy sand at the room entrance. Maybe they just sweep the floor without vacuum it. Another thing is the hot water is only for 5 minutes. If you shower more than 5 minutes, prepare yourself to get cold water. Other than that, i love the big spacious room they have.
Nurul A. Ryhmät Indonesia, 25. elokuuta 2014
nice and clean

breakfast, cleaness, location
7,3
Enjoy our stay for one night and apprecite the complimentary to raise our room from superior to executive. Just a little note for frontdesk staff, please kindly be informed us (any guets) immediately if we check-out the hotel without taking back the money we deposit.
Kirin B. Yksin matkustava Australia, 22. elokuuta 2014
Good value Hotel

No significant bad things
6
I enjoyed my stay at the hotel. Hotel does give special rates periodically, so check with the hotel for special offers by telephone before booking online. I would stay here again.
Raguib M. Pariskunta Bangladesh, 7. elokuuta 2014
Nice Hotel, location not so good

Clean, good staff, new
8,7
Stay was good, staff was very cooperative, very clean
Lukman T. Yksin matkustava Indonesia, 30. heinäkuuta 2014
Grand Sakura Hotel
4,7
Asiakas on vain antanut pisteet hotellille, eikä jättänyt muita kommentteja.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - KokoushuoneGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3B06