tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20234 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola
Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Kokoushuone Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat
Alue: Medan keskusta Huoneiden lukumäärä: 120
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 1113 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
6,9
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,2
Kaikki arvostelut (1113)
Järjestä:
Sami S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. toukokuuta 2012
Hieno hotelli huonolla sijainnilla

Hieno siisti hotelli
7,3
hoteeli hieno ja siisti. huone iso ja puhdas. aamupala oli hyva ja riittavan monipuolinen. hotellin sijainti oli hieman syrjassa. tosin silla ei ollut meille valia, kun oltiin yksi yo matkalla toballe. hotellissa airasian toimisto.
Jyrki S. Ryhmät Finland, 7. maaliskuuta 2011
hyvä toimiva hotelli

läpikulku matka lake topalle
7
hotelli on siisti ja henkilökunta on mukavaa ja palvelualtista.ravintola ei ole kummonen euroopalaiselle ja aamiainen on suunnattu aasiaisille. henkilökunta oli erittäin avuliaita jatko matk. an järjestämiseen lake topalle , vuokrasimme hotellin auton viemään meidät sinne. kuski oli erittäin ystävällinen ja ajoi järkevästi, mikä oli eka kerta indonesiassa. hotellin henkilökunta autoi myös mopotaksin tilaamisessa ja keroi hinnan .kuski pyysi paljon enemmän
Nähtävyysvinkki: hyvä väli etappi lake toballe
Mohd N. Pariskunta Malaysia, 16. maaliskuuta 2015
Above average. Not happy with very small cardboard

room size is big and clean
8
Comfortable and enjoyable
Mohd F. Pariskunta Malaysia, 9. maaliskuuta 2015
good to stay for a while..

near the town
6,3
Philip N. Yksin matkustava Indonesia, 1. maaliskuuta 2015
Short Visit to Medan

Value for money (room are very spacey); Location (quite near the central train station & easy access); And comfort.
7,3
It was a pleasant stay, no complain for the service, could buy improve but its okay. What's the downside are, quite far from eating stall where Medan is famous of. One more thing, the traffic in front of the hotel is not pedestrian friendly.
Teuku R. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 21. helmikuuta 2015
Good hotel considering the price

room size, location, value of money
8
Cheap hotel but it's clean, big room, and nice. You pay less than you should
Zubaidah A. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 20. helmikuuta 2015
A quite disappointing stay

Only the spacious room was the best.
5,7
It was just fine. There was no facial tissues provided either in the room or the bathroom. The towels were very old and weary. The face towel was worse than a rag. The toilet tissue was not given on the second day. We ran out of toilet tissue by noon. Overall my stay there was quite disappointing. I don't think i would suggest the hotel to my friends...
Richard S. Yksin matkustava United States of America, 20. helmikuuta 2015
Grand Sakura

Staff, value for money, size of room
7,7
Tour staff were excellent. Size of room is large. Value for money is good.
Gopal R. Liikematkailija Malaysia, 15. helmikuuta 2015
super value for money...

clean... staff.. food.. comfort..
8,7
nice and happy
Rudolf S. Pariskunta Indonesia, 4. helmikuuta 2015
nice 3 star hotel

price, location n room size
9
The hotel is very nice n comfortable. They have refrigerartor in the room. The staff also very nice. When I check in, our room is full (deluxe room), so the receptionist is upgrading our room into executive room. Which is much larger than deluxe room. The food in the rest is average not too good. But the price is not expensive. Overall our stay in this hotel is good. I will back to this hotel again when Im in medan

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - KokoushuoneGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3A02