Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20234 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola
Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Kokoushuone Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat
Alue: Medan keskusta Huoneiden lukumäärä: 120
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä
1167 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
6,9
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,2
Kaikki arvostelut (1167)
Järjestä:
Sami S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. toukokuuta 2012
Hieno hotelli huonolla sijainnilla

Hieno siisti hotelli
7,3
hoteeli hieno ja siisti. huone iso ja puhdas. aamupala oli hyva ja riittavan monipuolinen. hotellin sijainti oli hieman syrjassa. tosin silla ei ollut meille valia, kun oltiin yksi yo matkalla toballe. hotellissa airasian toimisto.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jyrki S. Ryhmät Finland, 7. maaliskuuta 2011
hyvä toimiva hotelli

läpikulku matka lake topalle
7
hotelli on siisti ja henkilökunta on mukavaa ja palvelualtista.ravintola ei ole kummonen euroopalaiselle ja aamiainen on suunnattu aasiaisille. henkilökunta oli erittäin avuliaita jatko matk. an järjestämiseen lake topalle , vuokrasimme hotellin auton viemään meidät sinne. kuski oli erittäin ystävällinen ja ajoi järkevästi, mikä oli eka kerta indonesiassa. hotellin henkilökunta autoi myös mopotaksin tilaamisessa ja keroi hinnan .kuski pyysi paljon enemmän
Nähtävyysvinkki: hyvä väli etappi lake toballe
Ilmoita tästä arvioinnista
Ruby S. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 10. elokuuta 2015
Very good

Spacious room. Cheap. Good location
8
Amazing stay
Ilmoita tästä arvioinnista
Boon K. Liikematkailija Malaysia, 5. elokuuta 2015
Great Staff

Staffs and location Only
6,3
I would like to note that I have booked the room for 2 and we are heading separate directions. When I requested for another key it was duels rejected by the front receptionist saying that they are only allowed to provide 1 key even though the room was for 2 person which I felt was not reasonable.
Ilmoita tästä arvioinnista
Somjate K. Ryhmät Thailand, 31. heinäkuuta 2015
Trip in Medan

Breakfast
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Jauharsyah P. Ryhmät Indonesia, 27. heinäkuuta 2015
Big room

Big room, good location, valuable for short stay
7,7
I booked 4 rooms through agoda. Hotel upgrade my room from superior to executive room, thank you.
Ilmoita tästä arvioinnista
Budi S. Liikematkailija Indonesia, 19. heinäkuuta 2015
clean and spacious. Good food Love it

Clean. Friendly. Delicious food.
9,7
Love this hotel cuz near to city centre. The staffs are helpful and friendly. The room is spacious and clean. And the food was delicious.
Ilmoita tästä arvioinnista
Bien T. Pariskunta Vietnam, 19. heinäkuuta 2015
Good location, torn and old towels

Big room
7
It was fine staying there. The room is big but the design and architecture are weird. Everything is so oldfashioned. The towels seems to be 10 years old. Breakfast is okay. For what I had to pay I think its a good value hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
David M. Yksin matkustava Australia, 13. heinäkuuta 2015
excellant service,nice food,comfortable,good locat

cleanilness breakfast and comfort
8
Very good.2complaints though.cups in room are stained and need to be bleached..Room not serviced on saturday(l stayed fri.sat and sun.)
Ilmoita tästä arvioinnista
Celeste B. Ryhmät South Africa, 12. heinäkuuta 2015
Centrally situated hotel

location, cleanliness, friendly staff
8,3
comfortable hotel, centrally situated
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - KokoushuoneGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A07