tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20234 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola
Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Kokoushuone Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat
Alue: Medan keskusta Huoneiden lukumäärä: 120
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 997 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
6,9
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (997)
Järjestä:
Sami S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. toukokuuta 2012
Hieno hotelli huonolla sijainnilla

Hieno siisti hotelli
7,3
hoteeli hieno ja siisti. huone iso ja puhdas. aamupala oli hyva ja riittavan monipuolinen. hotellin sijainti oli hieman syrjassa. tosin silla ei ollut meille valia, kun oltiin yksi yo matkalla toballe. hotellissa airasian toimisto.
Jyrki S. Ryhmät Finland, 7. maaliskuuta 2011
hyvä toimiva hotelli

läpikulku matka lake topalle
7
hotelli on siisti ja henkilökunta on mukavaa ja palvelualtista.ravintola ei ole kummonen euroopalaiselle ja aamiainen on suunnattu aasiaisille. henkilökunta oli erittäin avuliaita jatko matk. an järjestämiseen lake topalle , vuokrasimme hotellin auton viemään meidät sinne. kuski oli erittäin ystävällinen ja ajoi järkevästi, mikä oli eka kerta indonesiassa. hotellin henkilökunta autoi myös mopotaksin tilaamisessa ja keroi hinnan .kuski pyysi paljon enemmän
Nähtävyysvinkki: hyvä väli etappi lake toballe
Lysia L. Ryhmät Indonesia, 19. heinäkuuta 2014
not safe to stay

not safe, not hospitality, uncomfortable
3,3
I will not recomend anyone to stay in this hotel.
Elis H. Pariskunta Indonesia, 7. heinäkuuta 2014
Good location

Good location, easy to find restaurant, Clean
6,3
The location of the hotel is in the city area, easy to find taxi and food.
Sucipto A. Liikematkailija Indonesia, 3. heinäkuuta 2014
Good Hotel Good Location

Affordable Price, Good Location and Comfortable
8
Diadzani J. Ryhmät Indonesia, 29. kesäkuuta 2014
Comfort

Comfort Cheap Best location
8
Great place, nice room,easy transportation to the center, oke for budget
Shelvy T. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 9. kesäkuuta 2014
Nice and Average Hotel

Clean, Friendly, Comfortable
6
The hotel seems quite old. Since I booked this hotel with a great discount, I have a pleasant stay, especially they upgraded our room with no charge. But if you book it with normal price, I guess there are other hotel with a better service and room condition. Staff is attentive and helping with our needs. Room and hotel lobby is clean. Nothing special on the breakfast. Fast WiFi and can be use in the room.
Amy L. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 9. kesäkuuta 2014
ok

location staff food
6,3
the hotel is alright but the room could do better with better amenities
Tg N. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 9. kesäkuuta 2014
Comfortable hotel but not walking distance to the

Clean and
7,7
Jun L. Yksin matkustava Malaysia, 7. kesäkuuta 2014
Good value for money.

city central located, near to railway stesen to airport, friendly stadd
7
At 1st, I just plan to stay there at the first night when I reach Medan as the second day will go to Lake Toba. This hotel is comfortable and the center city located make me decide to stay with at the following day when I back from Lake Toba. Clean room, attentive & helpful staff, near with hypermarket and local food stall make my trip become more easier as backpacker. But please be aware that there might not easier to wait for any blue bird when you just wait at the hotel.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - KokoushuoneGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3A01