tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Sakura Hotel

Jl. Prof. Mohammad Yamin 41 M, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20234 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Hotellihuone Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola
Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Ravintola Grand Sakura Hotel Medan - Aula Grand Sakura Hotel Medan - Kokoushuone Grand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat
Alue: Medan keskusta Huoneiden lukumäärä: 120
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,4

yhteensä 1044 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
6,9
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,5
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (1044)
Järjestä:
Sami S. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. toukokuuta 2012
Hieno hotelli huonolla sijainnilla

Hieno siisti hotelli
7,3
hoteeli hieno ja siisti. huone iso ja puhdas. aamupala oli hyva ja riittavan monipuolinen. hotellin sijainti oli hieman syrjassa. tosin silla ei ollut meille valia, kun oltiin yksi yo matkalla toballe. hotellissa airasian toimisto.
Jyrki S. Ryhmät Finland, 7. maaliskuuta 2011
hyvä toimiva hotelli

läpikulku matka lake topalle
7
hotelli on siisti ja henkilökunta on mukavaa ja palvelualtista.ravintola ei ole kummonen euroopalaiselle ja aamiainen on suunnattu aasiaisille. henkilökunta oli erittäin avuliaita jatko matk. an järjestämiseen lake topalle , vuokrasimme hotellin auton viemään meidät sinne. kuski oli erittäin ystävällinen ja ajoi järkevästi, mikä oli eka kerta indonesiassa. hotellin henkilökunta autoi myös mopotaksin tilaamisessa ja keroi hinnan .kuski pyysi paljon enemmän
Nähtävyysvinkki: hyvä väli etappi lake toballe
Nurfaizati R. Pariskunta Malaysia, 27. lokakuuta 2014
Value For Money

Room, Staff Perfomance & Location
9
Pleasant. Big Room and clean. Location near to attractions such as Istana Maimun, Masjid Medan, Pasar Ikan and Shopping Malls
Manmohan S. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 24. lokakuuta 2014
GOOG CHOICE

GOOD FOOD , GOOD SERVICE , ROOM ARE GOOD.
9,7
VERY COMFORTABLE ENJOYED MY STAY THERE. I WOULD RECOMMEND YOU TO STAY HERE. EVERYTHING WAS GOOD NO PROBLEMS.
Donny H. Liikematkailija Indonesia, 23. lokakuuta 2014
improve staff performance like service,

room clean and comfort
5
I will back to stay at the grand sakura if i'am traveling to medan
Eddy W. Pariskunta Indonesia, 16. lokakuuta 2014
nice for budget traveller

big room, clean cheap
7
just nice... recommended
Chandra K. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 15. lokakuuta 2014
comfortable and easy stay

price, transportation, comfort
8
I stay for 4 days in this hotel. Easy check-in, helpful staff. The best thing about this hotel is affordable yet great transport service.
Chandra K. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 13. lokakuuta 2014
easy and comfortable stay

comfort, easy, transport
8
Seik C. Liikematkailija Malaysia, 13. lokakuuta 2014
must check the items in the room

nice room, quite near to train station and centre point mall, and quite friendly staff
8
a nice stay at the hotel until the moment we checked out from the hotel. the house keeping staff said they cannot locate the floor mat. omg, in the first place we never know it was provided. we went to the room ourselves, and saw only 2 towels and a small hand towel. in fact we thought that is the floor mat because it is not new ..... after some explaination and went up to the room again, fortunately they return my deposits in full. luckily the titbits and the sanck and drinks provided in the room got no shortage. if not because of the floor mat, staying in this hotel is still a good value for money.
Shahida F. Ryhmät Malaysia, 28. syyskuuta 2014
Will come again to this hotel

Value for money, variation of foods, friendly staff
8

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Sakura Hotel MedanGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - HotellihuoneGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilatGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - RavintolaGrand Sakura Hotel Medan - AulaGrand Sakura Hotel Medan - KokoushuoneGrand Sakura Hotel Medan - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3B08