Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Sunset Hotel

Karon Beach Road, Karon, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grand Sunset Hotel Phuket - Uima-allas Grand Sunset Hotel Phuket - Uima-allas Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoli Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellihuone Grand Sunset Hotel Phuket - Vastaanotto Grand Sunset Hotel Phuket - Ravintola Grand Sunset Hotel Phuket - Vastaanotto Grand Sunset Hotel Phuket - Vastaanotto Grand Sunset Hotel Phuket - Vastaanotto Grand Sunset Hotel Phuket - Vastaanotto Grand Sunset Hotel Phuket - Vastaanotto Grand Sunset Hotel Phuket - Vastaanotto Grand Sunset Hotel Phuket - Ravintola Grand Sunset Hotel Phuket - Ravintola Grand Sunset Hotel Phuket - Ravintola Grand Sunset Hotel Phuket - Ravintola
Grand Sunset Hotel Phuket - Ravintola Grand Sunset Hotel Phuket - Ravintola Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoli Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellihuone Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellihuone Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellihuone Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellihuone Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellihuone Grand Sunset Hotel Phuket - Hotellihuone Grand Sunset Hotel Phuket - Uima-allas Grand Sunset Hotel Phuket - Uima-allas Grand Sunset Hotel Phuket - Uima-allas
Alue: Karon Huoneiden lukumäärä: 54

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 623 arviota

7 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,5
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,3
Ruoka/syöminen
6,8
Kaikki arvostelut (623)
Järjestä:
Suvi H. Pariskunta Finland, 29. joulukuuta 2015
Mukava hotelli lähellä rantaa

Kattoterassi, valoisa huone, sijainti
7,7
Hotellin kattoterassi oli hyvä paikka auringonottoon ja mukava paikka rauhalliseen hengailuun myös pimeän tultua. Huone oli vähän pienehkö, mutta ihanan valoisa. Omasta parvekkeesta plussaa. Aamupalavalikoima ei ollut huimaava, mutta kuitenkin riittävä. Ranta on lähellä, ei tarvitse kuin ylittää tie (joka tosin on aika vilkas ja siksi toisinaan hankalasti ylitettävä).
Ilmoita tästä arvioinnista
Johanna K. Ryhmät Finland, 21. tammikuuta 2015
Viihtyisä

Sijainti, kattoterassi+ uima-allas, viihtyisät huoneet
8,7
Hotelli oli positiivinen yllätys. Parvekkeelta kiva näkymä vuorolle ja merelle. Kattoterassin uima-allas oli ihanan tunnelmallinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Eila S. Pariskunta Finland, 28. helmikuuta 2014
Virkistävä 3 vrk

sijainti,huoneen taso, rauhallisuus
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Sirkka-Liisa P. Pariskunta Finland, 3. tammikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sopii pariskunnille
6,7
Kahden hengen huone oli pieni. Hotellista tilattu taksikuljetus lentokentälle ei saapunut ajoissa, joten melkein myöhästyimme lentokoneesta.
Vinkki: Takso-meterin taksi lentokentältä hotelliin on edullinen.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jarkko H. Pariskunta Finland, 8. joulukuuta 2012
Pienehkö hotelli mutta hyvällä paikalla

Hyvä sijainti.
8
Hotellissa hyvä palvelu. Hotelli oli vähän pieni. Nimi harhauttaa.( Grand Sunset). Puutarhaa ei ollenkaan. Aamiainen niukka mutta kuitenkin riittävä. Huoneiden ilmastointi toimi loistavasti. Hyvä viikko kaikin tavoin.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anna A. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 2. maaliskuuta 2012
Raikas uusi hotelli hyvällä paikalla

Tyylikkäät hotellihuoneet, hyvä sijainti aivan rannan tuntumassa, viihtyisä allas-alue,ystävällinen henkilökunta
8,7
oikein viehättävä uusi hotelli lähellä palveluita. sopii erityisesti pariskunnille sekä modernista ilmapiiristä pitäville. hotellissa ei ollut lasten allasta saati vauvansänkyjä, mutta pärjäsimme hyvin 10kk vauvamme kanssa. tavallinen 2hh oli pieni, joten vaihdoimme huoneen tilavampaan (olohuone + makuuhuone yhdistelmään). hotellissa on mahdollisuus aamupalalle sekä allasbaarista voi tilata syötävää edulliseen hintaan.suosittelemme hotellia lämpimästi.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tomi K. Yksin matkustava Finland, 29. helmikuuta 2012
moderni hotelli

sijainti rauhallinen alue, tyylikkäät huoneet, viihtyisä
7,3
lähialueella ei paljon ostos mahdollisuuksia, ruoka ok mutta tasokkaat ravintolat puuttuvat
Ravintolavinkki: hotellin ravintolasta saa herkullisia grilli vartaita
Ilmoita tästä arvioinnista
John S. Pariskunta United States of America, 29. tammikuuta 2016
Just Ok

Location to the beach, and that was about it
7,3
It was fine. It was right in the middle - nothing exceptionally good or bad. I feel like I should have either saved money and gone with a cheap hostel (but also close to the beach) or splurged and got more hotel for the money.
Ilmoita tästä arvioinnista
Timothy B. Pariskunta Australia, 9. tammikuuta 2016
Very helpful staff.

The staff, the roof top pool, Location regarding Karon Beach.
8,3
Lovely Hotel, terrific staff, very helpful. Our A/C broke one evening, and they gave us another room, and told us to feel free to use both rooms, as we like for a couple of days. The roof top pool area is great too. Only issue I had is don't book the airport transfer via the hotel as the driver we had was speeding the whole way to the airport, doing 120km/h in mostly 80km zones and weaving between traffic the whole way. We were not running late either. I twice asked him to slow down. He was not employed by the hotel, but he was there the hotel got him for us.
Ilmoita tästä arvioinnista
Malcolm C. Pariskunta United Kingdom, 20. joulukuuta 2015
It was good but I thing gave me a cheaper room

The staff. Clean & tidy. Position
8
It was comfortable as I said but I feel I paid for the upgraded room but was put in a smaller room. This was the only fault I found although the room was nice I feel i could of booked the cheaper room & got the same. But top marks for everything else.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-7/7 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grand Sunset Hotel PhuketGrand Sunset Hotel Phuket - Uima-allasGrand Sunset Hotel Phuket - Uima-allasGrand Sunset Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliGrand Sunset Hotel Phuket - HotellihuoneGrand Sunset Hotel Phuket - VastaanottoGrand Sunset Hotel Phuket - RavintolaGrand Sunset Hotel Phuket - VastaanottoGrand Sunset Hotel Phuket - VastaanottoGrand Sunset Hotel Phuket - VastaanottoGrand Sunset Hotel Phuket - VastaanottoGrand Sunset Hotel Phuket - VastaanottoGrand Sunset Hotel Phuket - VastaanottoGrand Sunset Hotel Phuket - RavintolaGrand Sunset Hotel Phuket - RavintolaGrand Sunset Hotel Phuket - RavintolaGrand Sunset Hotel Phuket - RavintolaGrand Sunset Hotel Phuket - RavintolaGrand Sunset Hotel Phuket - RavintolaGrand Sunset Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliGrand Sunset Hotel Phuket - HotellihuoneGrand Sunset Hotel Phuket - HotellihuoneGrand Sunset Hotel Phuket - HotellihuoneGrand Sunset Hotel Phuket - HotellihuoneGrand Sunset Hotel Phuket - HotellihuoneGrand Sunset Hotel Phuket - HotellihuoneGrand Sunset Hotel Phuket - Uima-allasGrand Sunset Hotel Phuket - Uima-allasGrand Sunset Hotel Phuket - Uima-allas


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C08