Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grand Swiss-Belhotel Medan

Jalan S. Parman 217, North Sumatra, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20752

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 2340 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,6
Henkilökunta
8,2
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (2340)
Järjestä:
David S. Liikematkailija Finland, 6. maaliskuuta 2013
Super hyvä!

Erinomainen sijainti Cambridgen ostoskeskuksen viereessä
10
Olen ollut useasti tässä hotelissa - aina hyvää palvelua. Aamiainen on runsas ja hyvin hoidettu. Koko hotelli on siisti ja palvelu ystävällibnebn ja tehokas. Kiitos taas kerran!
Ilmoita tästä arvioinnista
Sami L. Pariskunta Finland, 30. kesäkuuta 2012
Hyvä sijainti lähellä lentokenttää ja keskustaa.

Siisteyttä arvostava ihminen joka haluaa nollata rankan reissun, oiva valinta ennen paluulentoa.
7,7
Siirtymähotelli Sumatran viidakkoreissun ja pitkällisten automatkojen jälkeen. Viihdyimme hyvin koska tämä on niin erilaista ja pääsimme rentoutumaan.
Hotelliin liittyvä vinkki: Hotellin yhteydessä olevassa kauppakeskuksessa hyvin varustettu kuntosali johon hotellin asiakkailla vapaa pääsy, hotellin sali hyvin vaatimaton. Samaisessa kauppakeskuksessa sijaitsee myös marketti josta ostimme tuliaisiksi Kopi Luwakkia.
Ilmoita tästä arvioinnista
Maria A. Liikematkailija Indonesia, 21. toukokuuta 2016
Accomodate to our fast but simply need
6
I love a corner room regarding to the comfort space & view. I regularly book for it every my staying there.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lai S. Liikematkailija Malaysia, 20. toukokuuta 2016
Nice hotel to be stayed.
4,7
Good location, clean room and nice customer service
Ilmoita tästä arvioinnista
Michael S. Perhe pienten lasten kanssa Canada, 7. toukokuuta 2016
For A Vacation
6,3
We booked the hotel just for a simple vacation in the city where we live. The hotel is perfect as it is close to almost everything. The food in the hotel was great. Highly recommend this hotel to anyone.
Ilmoita tästä arvioinnista
Tan H. Yksin matkustava Malaysia, 1. toukokuuta 2016
Short Trip for Business
5,7
The hotel is located at a strategic location. It is right in the centre of the city and is conveniently near to places for F&B, shopping, offices and local authentic food stores. The people in the hotel are friendly and helpful.
Ilmoita tästä arvioinnista
Abhishek K. Liikematkailija India, 29. huhtikuuta 2016
Facilities, location, warm and helpful staff
5,7
Food Mall is just adjacent to Mall
Ilmoita tästä arvioinnista
Suganthan S. Yksin matkustava Malaysia, 27. huhtikuuta 2016
Simply superb..
6,7
From check in to check out, the staff were very responsive and friendly. The rooms were gorgeous..and the bathrooms very neat. The hair dryer wasnt really working due to the cable i reckon but i didnt use it hence no complaints there. The free shuttle service to the malls and to the train station is just awesome. In fact the hotel transport (brand new Toyota Innova) to airport cost us 300,000Rp, which is USD30 for a 2.5hrs drive. Thats really quite all right in my book. The spa,pool and gym were fantastic. If i am in Medan, i will look no further. This is where i will stay again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Suzan A. Pariskunta Indonesia, 10. huhtikuuta 2016
Great stay
6,7
nice bathroom with nice bath tub
Ilmoita tästä arvioinnista
Farida T. Liikematkailija Indonesia, 10. huhtikuuta 2016
Nice hotel
5,3
Nice hotel for business traveler
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Grand Swiss-Belhotel Medan MedanGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hotellin sisätilatGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pubi/AulaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hotellin ulkopuoliGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - AulaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PalvelutGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Hotellin ulkopuoliGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Uima-allasGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Executive LoungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Executive LoungeGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PalvelutGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PalvelutGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PalvelutGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PalvelutGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - KylpyläGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - PalvelutGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Pubi/AulaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - AulaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - RavintolaGrand Swiss-Belhotel Medan Medan - Vastaanotto


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C02