tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grandmas Seminyak Hotel

Jl Camplung Tanduk, Seminyak / Kerobokan, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grandmas Seminyak Hotel Bali - Aula Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Piha Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Uima-allas Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone
Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpyhuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat
Alue: Seminyak / Kerobokan Huoneiden lukumäärä: 112
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1455 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (1455)
Järjestä:
Julia S. Pariskunta Finland, 18. syyskuuta 2012
Kiva pikku hotellihuone, hyvä yhdeksi yöksi

Sijainti
3,3
Hotellihuone on pieni, mutta siisti. Erinmoainen sijainti, Seminyakin ranta aivan vieressä ja kävelymatkan päästä doublesix beachiltä. Kuitenkin sopiva vain 1-2 yöksi, juuri sen takia kun huone on niin pieni. Sänky todella mukava ! Ainoa miinus oli muurahaiset, mutta niitä on joka puollella.. Hintalaatusuhde erinomainen,makesettiin 320.000 rupiaa yö.
Juha J. Pariskunta Finland, 15. tammikuuta 2012
Siisti hotelli, rannan laheisyydessa

Uusi siisti hotelli, huoneet pienia mutta erittain siisteja
7
Hotelli sijaitsee lahella rantaa. Useita ravintoloita laheisyydessa seka pikku kauppoja. Sijainniltaan erittain hyva. rantaa pitkin on helppo kavella myos Kutan keskustaan. Hotelli uusi ja yleiset tilat seka huoneet erittain siistit. Sopii erinomaisesti jos yopyy vain muutaman yon ja haluaa tutustua myoskin Legiaanin seka Kutaan. Ainoa huonopuoli on huoneiden pienuus, seka mahdolliset yoelamasta tulevat henkilot jotka mieluusti jaavat altaalle jatkamaan iltaa. Henkilokunta erittain ystavallista ja avuliasta. Hotellilla myos oma ravintola joka erittain viihtyisa. En suosittele lapsiperheille huonekoon takia, mutta yksin/kaksin matkustajille ihan hyva vaihtoehto.
Jiri F. Yksin matkustava Australia, 23. marraskuuta 2014
You get what you pay for

location location location
7,3
Hotel was noisy during the night.....aircon did not work properly it took ages to cool the small room. Had to ask staff at the reception to get somebody to help me with suitcase a and show me my room the only good thing is hotel location
Hng C. Ryhmät Malaysia, 22. marraskuuta 2014
I come back again and dissapointed.

Location.
5,3
Because last year October i stay and feel nice,so i convince my friends to stay this hotel on this bali trip again and booked 6 room together for 3 night stay.But this time i come back with disappointed. 1.No hair dryer,i requested for 3 days long but till last day only have hair dryer for me. 2.No adapter,requested everyday but 4 days but still no adapter for me. 3.Bathroom was dirty with stain everywhere. 4.Water volome too small,shower like take forever. 5.I stay there during my birthday and it's unpleasant.
Sandra A. Ryhmät Sweden, 21. marraskuuta 2014
Comfy beds, nice small room, awesome food

Comfy beds, location, breakfast, staff
9
We had a really nice stay at Grandmas. The rooms are quite small but that didn't bothers us. The water isn't always warm but who cares when you're in a tropical paradise. The food at the hotel restaurant are just awesome and the staff are really sweet and helpfull. Free wifi as well
Wong S. Pariskunta Malaysia, 21. marraskuuta 2014
Value for money

Staff friendly, comfortable, value for money
9
Julianna M. Yksin matkustava Canada, 19. marraskuuta 2014
Pretty good for $30

great bed, good TV channels, and location near beach
7,7
Although my sink was clogged, I still wanted to book a second night but the price almost doubled so we left.
Ellie T. Pariskunta Australia, 17. marraskuuta 2014
Great value for money. Restaurant excellent

Value for money, restaurant and the hotel is fairly new so still nice
8,3
Only stayed one night. The rooms were clean, not spacious but still good enough. Great value for money. The restaurant at the hotel was lovely and well priced. Would definitely stay there again
Yunnie T. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 14. marraskuuta 2014
Budget hotel for short stay

Location, food, staffs
6,7
This is a budget hotel suitable for short stay. The staffs are friendly & helpful. Location is good, mee goreng at the restaurant is delicious. Although the room size is small but for the price I cannot complain about that. Bathroom need to upgrade, the shower area is dark & the shower head cannot work properly. The soap & shampoo container not refill & when I tried to open, it very dirty. Better to bring your own or buy from nearby convenience shop.
Daniel S. Yksin matkustava Australia, 12. marraskuuta 2014
staff was outstanding...

location, fiendly informative staff , good value
8,7
From the moment I came in staff wee great, room was clsean and modern. I had a stressfull day due to losing my bankcard and had to report it loss and use credit union as I had no money in bali! There was many communication problems with the situation on my end. The manager assisted myself when I was streesed and helped me out in the circumstance. A good effective team and well runned management. Thank you grandmas :)

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grandmas Seminyak Hotel BaliGrandmas Seminyak Hotel Bali - AulaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilatGrandmas Seminyak Hotel Bali - PihaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Uima-allasGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja JuomatGrandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja JuomatGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyhuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilatGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilatGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3B01