Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grandmas Seminyak Hotel

Jl Camplung Tanduk, Seminyak, Bali, Indonesia 80361

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1777 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (1777)
Järjestä:
Julia S. Pariskunta Finland, 18. syyskuuta 2012
Kiva pikku hotellihuone, hyvä yhdeksi yöksi

Sijainti
3,3
Hotellihuone on pieni, mutta siisti. Erinmoainen sijainti, Seminyakin ranta aivan vieressä ja kävelymatkan päästä doublesix beachiltä. Kuitenkin sopiva vain 1-2 yöksi, juuri sen takia kun huone on niin pieni. Sänky todella mukava ! Ainoa miinus oli muurahaiset, mutta niitä on joka puollella.. Hintalaatusuhde erinomainen,makesettiin 320.000 rupiaa yö.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juha J. Pariskunta Finland, 15. tammikuuta 2012
Siisti hotelli, rannan laheisyydessa

Uusi siisti hotelli, huoneet pienia mutta erittain siisteja
7
Hotelli sijaitsee lahella rantaa. Useita ravintoloita laheisyydessa seka pikku kauppoja. Sijainniltaan erittain hyva. rantaa pitkin on helppo kavella myos Kutan keskustaan. Hotelli uusi ja yleiset tilat seka huoneet erittain siistit. Sopii erinomaisesti jos yopyy vain muutaman yon ja haluaa tutustua myoskin Legiaanin seka Kutaan. Ainoa huonopuoli on huoneiden pienuus, seka mahdolliset yoelamasta tulevat henkilot jotka mieluusti jaavat altaalle jatkamaan iltaa. Henkilokunta erittain ystavallista ja avuliasta. Hotellilla myos oma ravintola joka erittain viihtyisa. En suosittele lapsiperheille huonekoon takia, mutta yksin/kaksin matkustajille ihan hyva vaihtoehto.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ruiyuan L. Yksin matkustava Singapore, 29. huhtikuuta 2016
Great location!
5,7
The location is great, but the rooms are slightly on the small side.
Ilmoita tästä arvioinnista
Maureen E. Pariskunta Singapore, 27. huhtikuuta 2016
Excellent
6,7
Stay was excellent. Staff were extremely helpful and friendly. Beds were very comfortable. Would recommend and return.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kerstin C. Yksin matkustava Germany, 27. huhtikuuta 2016
Please do not stay here
3,3
Very noisy place! I asked for a quiet non smoker room on a top floor and they put me on close to the entrance area, in a room where guests used to smoke and where am everyone is walking past. It's not the fault of the hotel if people do slam doors, which was very often the case. However, during the night there were a couple of drunk people very loud close to my room (around 12:30 am) I had to call the reception a couple of times and to ask them to please talk to the other guests. Unfortunate the staff was ignoring my request and (I assume they were able to recognize from which room the call was coming from) didn't pick up any further call from my room. I had to call from my private phone to get some one to actually answer the phone again. Unfortunately they were not able to handle the situation and I was awake for most of the night. Don't go to this place! There are way much better option for the same money out there! This is a rip off! I have to mention that the staff I met during the day was very polite and friendly. But still... Don't go here!
Ilmoita tästä arvioinnista
Christophorus A. Ryhmät Indonesia, 25. huhtikuuta 2016
Nice
5,3
Nice
Ilmoita tästä arvioinnista
Kerry C. Yksin matkustava Australia, 24. huhtikuuta 2016
Excellent value
6,7
G8
Ilmoita tästä arvioinnista
Guy B. Yksin matkustava Australia, 24. huhtikuuta 2016
Nice
5
It's worth it for the price and the location is very good!
Ilmoita tästä arvioinnista
Jo P. Pariskunta Sri Lanka, 21. huhtikuuta 2016
Excellent -staff are so helpful and great location
5,7
Everything great apart from they really need to deep clean the clean the bathroom! Totally fine to wash, clean enough but this would be my only request.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lily S. Pariskunta Malaysia, 18. huhtikuuta 2016
Bad memory at this hotel
2,7
Hotel aircond not function very hot, they had send two worker come to check, but just come our room click control remover and say go to upstairs checking after that will come our room again, after wait more than one hour, never see they come. Evening, we go reception complaint again, they request us give them key room, they will help us placed in room, let aircond function and will cool when we back from outside. Who know when we back to our room, I realize have one parcel loss already. We go reception complaint again, they say they just placed key only, never take our stuff. I never book and introduce this hotel to other friend. Please be careful if u what to book this hotel.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Grandmas Seminyak Hotel BaliGrandmas Seminyak Hotel Bali - AulaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilatGrandmas Seminyak Hotel Bali - PihaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja JuomatGrandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja JuomatGrandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja JuomatGrandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja JuomatGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyhuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C07