tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Grandmas Seminyak Hotel

Jl Camplung Tanduk, Seminyak / Kerobokan, Bali, Indonesia 80361 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Grandmas Seminyak Hotel Bali - Aula Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Piha Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin ulkopuoli Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Uima-allas Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ravintola Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja Juomat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone
Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellihuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpyhuone Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä Grandmas Seminyak Hotel Bali - Kylpylä Grandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat
Alue: Seminyak / Kerobokan Huoneiden lukumäärä: 112
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1531 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,3
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,4
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (1531)
Järjestä:
Julia S. Pariskunta Finland, 18. syyskuuta 2012
Kiva pikku hotellihuone, hyvä yhdeksi yöksi

Sijainti
3,3
Hotellihuone on pieni, mutta siisti. Erinmoainen sijainti, Seminyakin ranta aivan vieressä ja kävelymatkan päästä doublesix beachiltä. Kuitenkin sopiva vain 1-2 yöksi, juuri sen takia kun huone on niin pieni. Sänky todella mukava ! Ainoa miinus oli muurahaiset, mutta niitä on joka puollella.. Hintalaatusuhde erinomainen,makesettiin 320.000 rupiaa yö.
Juha J. Pariskunta Finland, 15. tammikuuta 2012
Siisti hotelli, rannan laheisyydessa

Uusi siisti hotelli, huoneet pienia mutta erittain siisteja
7
Hotelli sijaitsee lahella rantaa. Useita ravintoloita laheisyydessa seka pikku kauppoja. Sijainniltaan erittain hyva. rantaa pitkin on helppo kavella myos Kutan keskustaan. Hotelli uusi ja yleiset tilat seka huoneet erittain siistit. Sopii erinomaisesti jos yopyy vain muutaman yon ja haluaa tutustua myoskin Legiaanin seka Kutaan. Ainoa huonopuoli on huoneiden pienuus, seka mahdolliset yoelamasta tulevat henkilot jotka mieluusti jaavat altaalle jatkamaan iltaa. Henkilokunta erittain ystavallista ja avuliasta. Hotellilla myos oma ravintola joka erittain viihtyisa. En suosittele lapsiperheille huonekoon takia, mutta yksin/kaksin matkustajille ihan hyva vaihtoehto.
Valerie D. Yksin matkustava France, 22. tammikuuta 2015
poor review

location
5
sad
Katie S. Yksin matkustava Australia, 21. tammikuuta 2015
Not the friendliest experience especially for Bali

Price
5,7
Candace T. Pariskunta Indonesia, 19. tammikuuta 2015
Nice budget hotel

Clean, affordable, location.
7,7
We tried this hotel because the price is affordable in Seminya area. The room is quite small but clean and comfortable. The area is safe and friendly. Not all staff are friendly. We asked for a late check out until 1 pm, they didn't let us. Kinda dissapointing. But we stayed until 1 pm anyway. Since its a budget hotel so some of the guests are loud. Beside that the hotel is just nice.
Lauren P. Yksin matkustava Australia, 19. tammikuuta 2015
If you like a filthy bathroom then perfect!

Close to beach
6
Very very average! On arrival no one helped me with my bag to my room so I had to lug them up the stairs myself! There were no towels in the room until the third day, the sheets were NOT after the second night (as it states on the card in the room that they are), I'd paid for breakfast but the first morning was NOT on the list and when I told the girl I had paid for it she said no your not on the list, so you want to buy it! I repeated that yes I had paid for it and showered her the booking on my phone but she still had to check with the front desk! I then had to see the front desk to make sure it did not happen the following two days. They did not have a functioning adapter for me to use. On the second night there was a room making a lot of noise right opposite me, laughing elling and shouting! I rang the front desk after some time and nothing happened, noise continued. The same room the next night woke me at 4am then again at 4:30am with loud talking shouting sneezing (in the hallway!!!) and an open door! In the end I got out of bed myself and opened the door and asked them to shut the door... Which they didn't understand so I had to "shhh" them. The pool is constantly in the shade and there is nowhere to lay in the sun and read a book. For a backpacker ... Mayen yes... For someone who wants to relax and have good service definately NOT! I won't be returning there at all!
John R. Perhe pienten lasten kanssa New Zealand, 17. tammikuuta 2015
Grandmas in January

Staff, Value, onsite Spa
8
Staff are fantastic, get what you pay for regarding room size, location and noise and average to reasonable food. Great to have a Spa (massage, hair etc) on site
James N. Pariskunta Australia, 16. tammikuuta 2015
Very disappointed

Can't think of any
4,3
Reception staff were grumpy. We were only allowed 1 room key between 2 of us. Had a do not disturb sign on door yet house keeping staff still woke us at 0800 knocking.
James M. Pariskunta Australia, 11. tammikuuta 2015
affordable option close to beach

the bed, the pillows, the location
7,7
room was small but modern with cable tv and a/c. Bed and pillows were amazing! Location is good, close to the beach (not very nice one). Staff were nice but did not return our key deposit on check out
Brian V. Yksin matkustava Netherlands, 3. tammikuuta 2015
great hotel for a stay in Seminyak!

clean rooms with AC, TV and safe. Great location.
9,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Grandmas Seminyak Hotel BaliGrandmas Seminyak Hotel Bali - AulaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilatGrandmas Seminyak Hotel Bali - PihaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin ulkopuoliGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Uima-allasGrandmas Seminyak Hotel Bali - RavintolaGrandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja JuomatGrandmas Seminyak Hotel Bali - Ruoka ja JuomatGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - HotellihuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyhuoneGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilatGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilatGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - KylpyläGrandmas Seminyak Hotel Bali - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3C02