tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Greenhills Elan Hotel

6th Floor #49 Annapolis St. Greenhills, San Juan, San Juan, Manila, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Greenhills Elan Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Greenhills Elan Hotel Manila - Aula Greenhills Elan Hotel Manila - Ympäristö Greenhills Elan Hotel Manila - Hotellin sisätilat Greenhills Elan Hotel Manila - Hotellihuone Greenhills Elan Hotel Manila - Hotellihuone Greenhills Elan Hotel Manila - Hotellihuone Greenhills Elan Hotel Manila - Hotellihuone Greenhills Elan Hotel Manila - Sviitti Greenhills Elan Hotel Manila - Sviitti Greenhills Elan Hotel Manila - Sviitti Greenhills Elan Hotel Manila - Hotellihuone Greenhills Elan Hotel Manila - Kylpyhuone Greenhills Elan Hotel Manila - Buffet Greenhills Elan Hotel Manila - Kahvila/Kahvila Greenhills Elan Hotel Manila - Kuntosali
Greenhills Elan Hotel Manila - Juhlasali Greenhills Elan Hotel Manila - Uima-allas Greenhills Elan Hotel Manila - Kuuma-allas Greenhills Elan Hotel Manila - Kuuma-allas Greenhills Elan Hotel Manila - Virkistysmahdollisuudet Greenhills Elan Hotel Manila - Ravintola Greenhills Elan Hotel Manila - Näkymä Greenhills Elan Hotel Manila - Buffet
Alue: San Juan Huoneiden lukumäärä: 76

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 1859 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
8,6
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,9
Kaikki arvostelut (1859)
Järjestä:
Ari R. Pariskunta Finland, 8. maaliskuuta 2014
Surkea hotelli

Henkilökunta
4
Huone oli surkea,tiiliseinä 3 m päässä "eli ei ikkunaa. Kysyin ruokalistalta montaa eri ruokaa mutta kaikki loppu ?,hotellin vieressä hyvä pihvipaikka. Uima-allas hotellin katolla remontissa jo pidemmän aikaa eli ei allasta. Internet 200 pesoa päivä,halusivat 2000 pesoa??? vahinko rahaa minkä sain kyllä takaisin,tästäkin olisi voinut ilmoittaa etukäteen. Halvin huone tässä hotellissa jos maksaa käteisellä?.Agodan kautta puolet halvempi. Tulin Dipolog tähän,toi hotelli oli parempi.
Frank N. Liikematkailija Philippines, 25. heinäkuuta 2014
Perfect Location

Good Location, Good Service & Clean Room
7,3
PERFECT
Suzette S. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 19. heinäkuuta 2014
not good

near shopping center
4,7
very old hotel. somehow stinky. the room was soooo small. the pillows are not for comfort. everything is very very old...
Tsuguhisa T. Liikematkailija Japan, 19. heinäkuuta 2014
good hotel but not so good service

clean, big room, good bed
7,7
nice and good experience
Djong N. Liikematkailija Indonesia, 17. heinäkuuta 2014
Nice hotel in Greenhills

Near shopping mall, clean hotel, many restaurant around
7,7
During my stay, there was bagyo glenda. The electricity was off for couple hours. This hotel has a good location, near shopping mall, convenience stores, restaurant, cinema, money changer. The room is clean. The breakfast is descent. The reception is friendly.
Jonathan O. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 17. heinäkuuta 2014
comfortable and spacious

good breakfast buffet
8
Reynaldo P. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 17. heinäkuuta 2014
Nothing spectacular

location, location location
8,3
It was pleasant though at that time there was no cable TV connection
Irvan D. Yksin matkustava Indonesia, 12. heinäkuuta 2014
check in queue

location , location , location
8,3
it is quite nice that the receptionist allowed me to check out at 1pm. but when i checked out, some people are complaining because they have been waiting for almost 2 hours to be checked in
Ferdinand C. Ryhmät United States of America, 7. heinäkuuta 2014
The hotel is very close to bussiness areas.

Dine ins, shopping, central to cities
7
Me and my wife enjoyed our stay.. And this is my 5th time here..
Cris M. Ryhmät Austria, 6. heinäkuuta 2014
I had a wonderful stay.

Very good location; spacious rooms; friendly staff
7,3
I had a wonderful stay at Elan Hotel as usual. I will definitely stay here again next time.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Greenhills Elan Hotel ManilaGreenhills Elan Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliGreenhills Elan Hotel Manila - AulaGreenhills Elan Hotel Manila - YmpäristöGreenhills Elan Hotel Manila - Hotellin sisätilatGreenhills Elan Hotel Manila - HotellihuoneGreenhills Elan Hotel Manila - HotellihuoneGreenhills Elan Hotel Manila - HotellihuoneGreenhills Elan Hotel Manila - HotellihuoneGreenhills Elan Hotel Manila - SviittiGreenhills Elan Hotel Manila - SviittiGreenhills Elan Hotel Manila - SviittiGreenhills Elan Hotel Manila - HotellihuoneGreenhills Elan Hotel Manila - KylpyhuoneGreenhills Elan Hotel Manila - BuffetGreenhills Elan Hotel Manila - Kahvila/KahvilaGreenhills Elan Hotel Manila - KuntosaliGreenhills Elan Hotel Manila - JuhlasaliGreenhills Elan Hotel Manila - Uima-allasGreenhills Elan Hotel Manila - Kuuma-allasGreenhills Elan Hotel Manila - Kuuma-allasGreenhills Elan Hotel Manila - VirkistysmahdollisuudetGreenhills Elan Hotel Manila - RavintolaGreenhills Elan Hotel Manila - NäkymäGreenhills Elan Hotel Manila - Buffet


AS-AGWEB-3B03