Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Gunung Merta Bungalows

Jalan Raya Andong 21 Peliatan Ubud Gianyar, Ubud, Bali, Indonesia 80571

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 199 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,3
Sijainti
7,5
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
7,4
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,8
Kaikki arvostelut (199)
Järjestä:
Paula M. Pariskunta Finland, 21. helmikuuta 2015
Hieman toivomisen

Palvelualtis henkilökunta, pihapiiri, rauhallisuus
6
Hotellin ympäristö oli kiva puistomainen pihapiiri, paljon istutuksia ja puustoa ehkä hieman liikaakin. Huone oli pungalowtyyppinen asunto. Huoneessa joku paikka hieman rikki ja kylpyhuone oli todella surkea. Vessanpyttyt oli varmaan saatu lahjoituksena lakkautetusta lastentarhasta. Uimaallas oli niin pieni, ettei siinä uida voinut ja altaan ympäristö niin ahdas,ettei altaalle mahtunut kuin kaksi aurinkotuolia. Hotellin henkilökunta oli aivan loidtavaa, tosi mukavia ja palvelualttiita nuoria miehiä. Aamiaista oli muutama eri vaihtoehto mistä sai valita mikä oli hyvä asia. Huoneeseen sai termospullossa kuumaa vettä niin kahvia sai laittaa itse ja hotellia melkein vastapäätä oli suuri marketti mistä voi ostaa syömistä kahvin kanssa. Hotellissa sai tarjoushinnalle vastinetta, että voimme suositella.
Ilmoita tästä arvioinnista
Janne H. Pariskunta Finland, 18. kesäkuuta 2012
Todella kiva hotelli hyvällä sijainnilla

Hiljainen, isot hienot huoneet.
8,3
Hienot ja isot huoneet. Suosittelen ottamaan huoneen toisesta kerroksesta "viidakkoon" päin, sieltä on hienot näkymät.
Ilmoita tästä arvioinnista
Erin B. Yksin matkustava Australia, 6. joulukuuta 2015
Great staff lovely pool, room & gardens

The pool and grounds are lovely & quiet, the staff are really friendly & helpful and room was nice and big
7,3
I really enjoyed my stay for the reasons above. It was a little too hot and far to walk into town but easy & quick on a motor bike. Staff, room & pool were lovely & quiet. I would recommend ear plugs for dogs & ceremonies but I think that is standard in bali. I loved my big room with a big bed and balcony 😊 fan was fine for my month stay in October
Ilmoita tästä arvioinnista
Kirsty W. Yksin matkustava Australia, 23. lokakuuta 2015
Spacious rooms, nice views, cool.

The size of the room, the view, the pool.
4,3
Unmaintained, dirty rooms. Too far from town to walk. Friendly staff.
Ilmoita tästä arvioinnista
Pauleen M. Pariskunta Australia, 17. lokakuuta 2015
Lovely

Location Family run business great pool
6,7
The room was not as grand as was stated on line. Did not have rice paddy view had rubbish filled paddock and a few paw paw trees. Lovely breeze a few mozies.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juss T. Pariskunta Estonia, 29. heinäkuuta 2015
Good value stay in quiet location

Staff, balcony, bed
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Joao F. Yksin matkustava Brazil, 30. toukokuuta 2015
Good and bad things

Breakfast, architecture and swimming pool
5,7
I had a good stay in Ubud, but many things at Gunung Merta made me feel bad about the hotel. Good things: - Breakfast was awesome - The architecture of the family quarter is very beautiful. Beautiful pool with flowers and ponds around the guest quarter Bad things: - The room was dirty and old. The cleaning staff was not diligent, upper room full of spider webs, swept dirt under the bed, bathroom has never been properly scrubbed, etc. Also they didnt inform that upper windows have no glass nor nets - Seller come EVERY morning around breakfast to sell art and disturb the guests. The prices they present are 10x what it is really worth, and I caught one salesperson trying to sneek into my room.
Ilmoita tästä arvioinnista
Stephen M. Pariskunta United States of America, 28. toukokuuta 2015
Nice and quiet once you get beyond their gates.

Breakfast, the layout of the place and how quiet it was.
7
We enjoyed our stay, staff was friendly and helpful.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jacob V. Yksin matkustava Netherlands, 20. huhtikuuta 2015
good location

location,
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Paulus D. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 25. maaliskuuta 2015
delicious "nasi gorengbreakfast

delicious breakfast, nice view from 2nd floor room
8
need more improvement about room cleaness
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Gunung Merta Bungalows BaliGunung Merta Bungalows Bali - HotellihuoneGunung Merta Bungalows Bali - HotellihuoneGunung Merta Bungalows Bali - HotellihuoneGunung Merta Bungalows Bali - NäkymäGunung Merta Bungalows Bali - KylpyhuoneGunung Merta Bungalows Bali - Hotellin sisätilatGunung Merta Bungalows Bali - Uima-allasGunung Merta Bungalows Bali - HotellihuoneGunung Merta Bungalows Bali - Kylpyhuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C01