Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

GV Tower Hotel

Cor. Osmena Blvd and Sanciangko Street, Colon, Cebun kaupunki, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Aula GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Ravintola GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Pubi/Aula GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Ravintola GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Pubi/Aula GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Parveke/Terassi GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Aula GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Ravintola GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Aula GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Aula GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Aula GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Aula GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Palvelut
GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto GV Tower Hotel Cebun kaupunki - Palvelut
Alue: Colon Huoneiden lukumäärä: 158
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,3

yhteensä
94 arviota

Vastinetta rahalle
7,0
Sijainti
7,2
Henkilökunta
5,7
Hotellin kunto/siisteys
6,1
Huonemukavuus/taso
6,7
Ruoka/syöminen
5,3
Kaikki arvostelut (94)
Järjestä:
Gina P. Yksin matkustava Canada, 4. kesäkuuta 2015
So so....

Location
4,3
I stayed in this hotel for 4 nights and they had not clean my room and changed my beddings even one time.i terrible!!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Michelle R. Ryhmät Philippines, 11. huhtikuuta 2015
Good enough for a quick sleep

Near south bus terminal
5,3
We booked the hotel just so we have a place to sleep:.. The room is small... Its an old building ... And nothing more
Ilmoita tästä arvioinnista
Steph E. Ryhmät Philippines, 21. helmikuuta 2015
Low cost hotel downtown

Low cost and good jump off point for south cebu adventures
4,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Steph E. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 19. helmikuuta 2015
Inexpensive and near south bus terminal

Location near south bus terminal good jump off point to south Cebu.
6,3
Very good for budget trips
Ilmoita tästä arvioinnista
Mohamed F. Pariskunta Malaysia, 10. helmikuuta 2015
The PR is not good n the room is not tidy

The security guards is helpful
2,7
Consider not up to the standard.. Hoping to get a real good philipine hospitality but I love to come to CEBU again
Ilmoita tästä arvioinnista
Mark L. Pariskunta Philippines, 16. tammikuuta 2015
Pleasant stay

Price, location, staff
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Christelle M. Ryhmät Philippines, 28. elokuuta 2014
Value for Money

Cheap and Accessible
5
The aircon was not good and on the third day of my mother's stay someone was standing on the main door in the middle of the night and was trying to open the door knob. Hope the management can install camera on the hallway to secure their customers safety.
Ilmoita tästä arvioinnista
William B. Yksin matkustava United States of America, 4. kesäkuuta 2014
i will not use this hotel again

na
5,7
noise this hotel did not even make up the room when i stayed a second day
Ilmoita tästä arvioinnista
Boris I. Yksin matkustava Germany, 26. toukokuuta 2014
perfect for short trip

central located,walking distance to markets,restaurants,malls
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Arvin C. Yksin matkustava Philippines, 26. toukokuuta 2014
Superb and exciting

Location, Affordable and Clean
8
Great . I always consider os staying here when I am in Cebu City.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

GV Tower Hotel Cebun kaupunkiGV Tower Hotel Cebun kaupunki - AulaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - RavintolaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoGV Tower Hotel Cebun kaupunki - Pubi/AulaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - RavintolaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - Pubi/AulaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - Parveke/TerassiGV Tower Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoGV Tower Hotel Cebun kaupunki - AulaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - RavintolaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - AulaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - AulaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoGV Tower Hotel Cebun kaupunki - AulaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - AulaGV Tower Hotel Cebun kaupunki - PalvelutGV Tower Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoGV Tower Hotel Cebun kaupunki - Palvelut


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B03