Oma tilini (kirjaudu sisään)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hanoi Ciao Hotel

No 8 Tho Xuong lane, Au Trieu street, Hoan Kiem district, Hoan Kiem alue - Ha Noi katedraali, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

aiemmin : Splendid Star Classic Hotel

Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Ravintola Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Kylpyhuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Kylpyhuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellin ulkopuoli Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Vastaanotto Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Näkymä Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Kylpyhuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone
Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellin ulkopuoli Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Ravintola Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellihuone Hanoi Ciao Hotel Hanoi - Parveke/Terassi
Sijainti: Hoan Kiem alue - Ha Noi katedraali Huoneiden lukumäärä: 20
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,3

yhteensä 141 arviota

Rahanarvoinen
7,6
Sijainti
8,2
Henkilökunta
7,2
Hotellin kunto/siisteys
7,2
Huonemukavuus/Taso
7,0
Ruoka/Syöminen
6,4
Kaikki arvostelut (141)
Mariella G. Pariskunta Finland, 6. maaliskuuta 2013
Keskeisellä paikalla,Notre Dame kirkon vieressä

Remontin alla oleva,tulossa siis uusittu hotelli
6,7
Superior huone oli miellyttävä,koska huoneeseen kuului myös terassi ja suora näkymä Notre Dameen. Huone oli hyvänkokoinen. Olimme kuitenkin pettyneitä henkilökunnan tiedottamiseen,koska kukaan ei maininnut huoneemme olevan remontin alla ja petyimme,kun saavuimme hotellille ja näky huoneessamme oli kamala. Kaikki paikat pölyssä ja työmiehet tekivät töitä terassillamme. Ja osa tavaroistamme oli esillä,koska meille ei oltu tiedotettu työntekijöistä,jotka tulevat tekemään töitä huoneeseemme. Vasta tämän episodin jälkeen tajusimme,että puoli hotellia oli remontissa. Saimme kuitenkin toisen huoneen,jossa saimme levätä iltapäivällä hetkisen ja illalla,kun tulimme takaisin,oli matkalaukkumme siirretty takaisin alkuperäiseen,siivottuun huoneeseemme. Toisena yönä häiritsi kirkon kellojen kumina joka puolen tunnin välein. Remontoinnin jälkeen,hotelli näyttää varmasti hienolle. Aamiainen oli valittavissa vietnamilaisen ja länsimaisen aamiaisen väliltä. Muuten palvelu oli hyvää.
Jaakko K. Ryhmät Finland, 7. tammikuuta 2011
Keskimäärin parempi halpa Hanoilainen hotelli

Hyvä sijainti
7,3
Hotelli oli odotettua parempi. Sijaitsee pienellä, rauhallisella kadulla jolla ei ole läpiajoliikennettä. Se on iso asia Hanoissa. Lisäksi saimme huoneet takaosasta. Aamiainen oli pienehkö mutta ok. Tuputtavat, niin kuin kaikki hotellit, retkiään. Eivät kuitenkaan osanneet vakuuttaa meitä miksi heidän retkensä olisi laadukkaampia kuten väittävät.
Sandra W. Pariskunta New Zealand, 31. maaliskuuta 2014
Perfect Location and great value for money.

Room, Staff, Price, Service.
10
Amazing location in the heart of Hanoi Old Quarter. Staff are very friendly and helpful they make you feel welcomed. The rooms were clean and tidy. Breakfast was great. We would recommend this hotel and come back to stay again.
Tien D. Yksin matkustava Vietnam, 12. tammikuuta 2014
Clean, good location but quite narrow

Good location, clean and good price
6,3
Nice to hear the church bell every half hour, and easy to walk our to Ho Guom
Jan L. Pariskunta Czech Republic, 5. tammikuuta 2014
Really nice hotel close to city center,great staff

close to center, great staff, nice rooms
8,3
This was our first hotel on our tou in Vietnam and the lady spent with us about 30 minutes to review our travelling plan for whole country and made some adjustments. Really great help for us. We wanted to skip some cities, but thanks to her we didnt miss it. The hotel itself is really close to St.Joseph cath. and it is great navigation point when it is you first time in the city. Rooms are nice and clean. So is the bathroom. Large selection of tours to Halong bay, SaPa and others. We booked a Halong bay tour from them and left the big luggage at the hotel for 2 days. Fully recommended.
Kam K. Liikematkailija Singapore, 4. tammikuuta 2014
Short and Simple

Location, TV, Bed
6
Hotel is poorly located near the cathedral, and church bells go ringing thruout the night! Good Luck! Room is comfortable, with 35+ channels for your viewing pleasure, comfy bed. Only downside is the church bells that wake you whilst you sleep.
Gemma P. Pariskunta United Kingdom, 10. joulukuuta 2013
Excellent location - good value for money

central location, comfortable and quiet rooms, friendly staff
9,3
After our long international flight we were able to check straight into our room at 8:30 in the morning with no fuss. The staff were always pleasant and quick to acknowledge you when you came into the lobby. The location couldn't be better, you are in the heart of Hanoi and surrounded by the day to day local life, a short walk from all the attractions. Would 100% recommend this hotel to others and should we return to Hanoi, this would be my first choice to stay.
Kenneth B. Pariskunta Australia, 18. lokakuuta 2013
Central hotel and friendly helpful staff

Lovely staff
5
Our room was very cramped and in need of an update. Stayed here two years ago and with change of name from Splendid 1 presumed that hotel had been updated but no such luck. Shower cubicle needed a good scrub.
David S. Pariskunta United States of America, 19. heinäkuuta 2013
Quiet street in old Hanoi

location, window view, value
7,7
David S. Pariskunta United States of America, 18. heinäkuuta 2013
Nice old town with lots of shops

location, room quality, value
7,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – Rajoitetusti tilaa!

Hanoi Ciao Hotel HanoiHanoi Ciao Hotel Hanoi - RavintolaHanoi Ciao Hotel Hanoi - KylpyhuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - KylpyhuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellin ulkopuoliHanoi Ciao Hotel Hanoi - VastaanottoHanoi Ciao Hotel Hanoi - NäkymäHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - KylpyhuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - Hotellin ulkopuoliHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - RavintolaHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - HotellihuoneHanoi Ciao Hotel Hanoi - Parveke/Terassi


AS-AGWEB-3C01