Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Vanhat korttelit, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Aula Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/Terassi Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/Terassi Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli
Alue: Vanhat korttelit Huoneiden lukumäärä: 44
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä
570 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (570)
Järjestä:
Henri P. Yksin matkustava Finland, 16. lokakuuta 2013
Hieman ylihintainen hotelli keskeisellä paikalla

Sijainti, henkilökunta, WiFi
6,7
Sijainti Old Quarterin eteläosassa on hyvä, tosin krääsäkauppiaita riittää. Huone oli normaalin aasialaiseen kulahtanut, mutta suihku suorastaan ala-arvoinen. Siisteys oli ok, samoin aamiainen. Netti toimi huoneessa loistavasti. Huone hintaansa (Agoda-tarjous) nähden huono, parempaa saa halvemmalla muualta. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Hotellissa tarjolla olevaa matkanjärjestäjää ei suosittele, kallis kepulipelilafka. Hotellissa on vain kallis pesulapalvelu, mutta 10m etäisyydellä pääovesta pesettää vaatteensa taalalla kilo.
Ilmoita tästä arvioinnista
Glen C. Pariskunta Australia, 25. heinäkuuta 2015
Hanoi legacy

Location staff communication
8,7
Very enjoyable
Ilmoita tästä arvioinnista
Evan S. Pariskunta United Kingdom, 19. heinäkuuta 2015
Best Location

staff, location, service
10
We loved our stay here. The room was very clean and very nice. It has a great location, the breakfast caters for wide taste with much variety. The staff are super attentive and helpful. Highly recommended!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Peter M. Yksin matkustava Australia, 17. heinäkuuta 2015
Great place

Breakfast great stay great and location great
9,7
Recommended excellent
Ilmoita tästä arvioinnista
Jens R. Perhe isojen lasten kanssa Denmark, 16. heinäkuuta 2015
The hotel deliver what it promise.

Service, rooms and location
8
A little run down but nothing to complain about. Great service and situated in the hearth of the old quarter.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nichakarn O. Liikematkailija Thailand, 15. heinäkuuta 2015
location is nice

location , friendly staff, big room
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Sammathy L. Pariskunta Vietnam, 11. heinäkuuta 2015
Great accommodation with very friendly

Service, location, staff
10
Accommodation experience was great! Hotel facilities are at it's best. Hotel staff were very professional and room was of very good standard. Localtion was also great for lake and shopping area. I will surely recommend this to my friend.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anne V. Pariskunta Vietnam, 11. heinäkuuta 2015
Fantastic hotel, friendly staff

location, staff, service
10
There is really nothing I didn't like. If I had to find any negative it would only be that the breakfast selection was small however the hotel is a small boutique hotel so they are only catering for a small number of people and this is to be expected. I can't really fault this hotel at all. The staff were amazing and will help in anyway they can. The hotel was clean and well maintained. Location is very very awesome. We would definitely stay here again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kevin V. Yksin matkustava Australia, 28. kesäkuuta 2015
perfect location, extremely helpful staff

location, room, staff
10
Located within walking distance to all tourist attractions. The staff went beyond what we expected. They organised our transport to and from the airport and transport from the airport to the hotel at our next location. Our room was upgraded and the meals at the Legacy Hangbac were better than most. Breakfast was the best we have had. Would definitely return.
Ilmoita tästä arvioinnista
Lena G. Pariskunta Germany, 28. kesäkuuta 2015
Best Hotel in Vietnam

location, service, staff
10
Location close to the lake and its attractions. Safe location. Friendly people. Extremely helpful staff and management. Great value for money
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - AulaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/TerassiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/TerassiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoliHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A08