tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Aula Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/Terassi Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/Terassi Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet
Alue: Hoan Kiem alue - Old Quarter Huoneiden lukumäärä: 44
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 514 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (514)
Järjestä:
Henri P. Yksin matkustava Finland, 16. lokakuuta 2013
Hieman ylihintainen hotelli keskeisellä paikalla

Sijainti, henkilökunta, WiFi
6,7
Sijainti Old Quarterin eteläosassa on hyvä, tosin krääsäkauppiaita riittää. Huone oli normaalin aasialaiseen kulahtanut, mutta suihku suorastaan ala-arvoinen. Siisteys oli ok, samoin aamiainen. Netti toimi huoneessa loistavasti. Huone hintaansa (Agoda-tarjous) nähden huono, parempaa saa halvemmalla muualta. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Hotellissa tarjolla olevaa matkanjärjestäjää ei suosittele, kallis kepulipelilafka. Hotellissa on vain kallis pesulapalvelu, mutta 10m etäisyydellä pääovesta pesettää vaatteensa taalalla kilo.
Olympia K. Pariskunta Australia, 1. maaliskuuta 2015
Nice hotel

Nice hotel-good staff
10
Khanh T. Pariskunta Vietnam, 28. helmikuuta 2015
Good experience

Nice room. Clean. Staff are very friendly
9,3
Silke R. Pariskunta United Kingdom, 27. helmikuuta 2015
Good hotel

Good location, service and hotel
10
Everything - Outstanding staff service - Lot of choices in breakfast - Room is clean
Brian H. Yksin matkustava United States of America, 26. helmikuuta 2015
Great room, great location and great staff

Location, room and the staff
10
The staff here was very friendly and helpful! When I arrived they upgraded me to the executive suite for free for a night and for a great deal the second night. The location is right in the middle of the old quarter and was a short walk from everything I needed. The room they upgraded me to was amazing and had a HUGE balcony over looking the street. I would highly recommend staying here to anyone. They arranged a cab for me to and from the airport, exchanged currency for me and helped me book a trip to Halong Bay. The breakfast was also great! Great room, great location and GREAT staff!
Marco L. Pariskunta Italy, 17. helmikuuta 2015
great location

location, quite, price
7
great location in the heart of the hustle and bustle but very quite room. overall it is ok
Oleg O. Yksin matkustava Canada, 15. helmikuuta 2015
good hotel for money

location
8,3
Julie H. Pariskunta United States of America, 13. helmikuuta 2015
Oasis in Hanoi!

Service, shower, friendliness!
9,7
We had a great stay. The staff was lovely- everyone. We got hooked up with a great Halong Bay cruise and were able to leave our luggage in the hotel while we went. The tour folks booked an excellent overnight bus company and when the taxi could not get through traffic to pick us up the bellboy ran with us for 1/2 mile of rush hour traffic to get us to the bus. Highly recommend.
Jane D. Pariskunta Canada, 12. helmikuuta 2015
Location, location, location

Location. Front desk staff, room
8,3
We had a very nice stay for 5 nights. Our only peeve would be the breakfast. Limited fruit choices, yogurt not available every day. Breakfast staff very slow to notice and to refill coffee pot, jam dished, bread and butter when they were depleted. The breakfast is an area where there is rom for improvement. Also laundry is very slow. Our clothes were submitted before 9am but not returned until 9:30pm the same day.
Nichakarn O. Liikematkailija Thailand, 11. helmikuuta 2015
good location

location , bathroom , friendly staff
6

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - AulaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/TerassiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/TerassiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoliHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoliHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet


AS-AGWEB-3A02