Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Vanhat korttelit, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Aula Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/Terassi Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/Terassi Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli
Alue: Vanhat korttelit Huoneiden lukumäärä: 44
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä
586 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (586)
Järjestä:
Henri P. Yksin matkustava Finland, 16. lokakuuta 2013
Hieman ylihintainen hotelli keskeisellä paikalla

Sijainti, henkilökunta, WiFi
6,7
Sijainti Old Quarterin eteläosassa on hyvä, tosin krääsäkauppiaita riittää. Huone oli normaalin aasialaiseen kulahtanut, mutta suihku suorastaan ala-arvoinen. Siisteys oli ok, samoin aamiainen. Netti toimi huoneessa loistavasti. Huone hintaansa (Agoda-tarjous) nähden huono, parempaa saa halvemmalla muualta. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Hotellissa tarjolla olevaa matkanjärjestäjää ei suosittele, kallis kepulipelilafka. Hotellissa on vain kallis pesulapalvelu, mutta 10m etäisyydellä pääovesta pesettää vaatteensa taalalla kilo.
Ilmoita tästä arvioinnista
Nguyen V. Perhe pienten lasten kanssa Vietnam, 23. elokuuta 2015
nice hotel

staff, location, price
8,3
fantastic!
Ilmoita tästä arvioinnista
Huu H. Liikematkailija Vietnam, 21. elokuuta 2015
Nice désign and decoration in room. Very clean.

Large room, nice decoration, nice staff
9,3
I am confirtable with legacy hotel. Will come back. Love it.
Ilmoita tästä arvioinnista
Mart H. Pariskunta Germany, 20. elokuuta 2015
Perfect Location

location, servive, view
10
Luxury hotel in the centre of the hustle and bustle, easy to see all the sights from here then go back to lovel quiet hotel. Location is perfect. Friendly staff, explained food and spoke excellent English. Enjoyed our stay here very much.
Ilmoita tästä arvioinnista
Zuchen D. Pariskunta China, 20. elokuuta 2015
Fabulous

location, staff, tour pack
10
Loved the location! Easy walk to everything in the Old Quarter. The staff was so friendly and it was lovely to be greeted by name upon your return each day. The room was very clean. Many other people seemed to be having a wonderful stay. They let us use the shower the evening after checkout when we returned to collect our bags before taking the train to Sapa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Chee C. Yksin matkustava Malaysia, 18. elokuuta 2015
NICE HOTEL IN THE MIDST OF THE OLD QUARTERS

Easily accessible, friendly staff, comfortable lightings.
8,7
It was a last minute booking. We arrived late, but the staff at the front desk was very informative and helpful and even kind enough to offer a free upgrade to our hotel room. We were very exhausted from our trip thus far, and the room that was offered was more than enough to accomodate our needs, COMFORTABLY. Breakfast wasn't half bad either. me and my travel buddy really enjoyed the english breakfast they whipped up for us, before rushing off with a cab the hotel staff have, so willingly, arranged for us beforehand.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ali R. Yksin matkustava Indonesia, 16. elokuuta 2015
my stay at Legacy Hotel Hang Ga,Old Quarter Ha Noi

great staff! very helpful
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Huy H. Yksin matkustava United States of America, 14. elokuuta 2015
Great place to stay

Room, Staff, Location
10
Ilmoita tästä arvioinnista
Jerald T. Pariskunta Singapore, 8. elokuuta 2015
Comfortable stay, great location!

The hotel was clean and the beds were huge and comfortable. Also, the staff were very friendly and helpful.
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Robert B. Pariskunta United States of America, 6. elokuuta 2015
Nice hotel

Food, staff, location
10
Very much pleased at how the staff took care of our needs. The room was comfortable. The food was very good, authentic vietnamese... delicious...
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - AulaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/TerassiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/TerassiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoliHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03