tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac

108 Hang Bac, Hoan Kiem, Hanoi, Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Aula Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellihuone Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/Terassi Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/Terassi Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoli
Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet
Alue: Hoan Kiem alue - Old Quarter Huoneiden lukumäärä: 44
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,4

yhteensä 481 arviota

Vastinetta rahalle
8,5
Sijainti
8,9
Henkilökunta
8,8
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (481)
Järjestä:
Henri P. Yksin matkustava Finland, 16. lokakuuta 2013
Hieman ylihintainen hotelli keskeisellä paikalla

Sijainti, henkilökunta, WiFi
6,7
Sijainti Old Quarterin eteläosassa on hyvä, tosin krääsäkauppiaita riittää. Huone oli normaalin aasialaiseen kulahtanut, mutta suihku suorastaan ala-arvoinen. Siisteys oli ok, samoin aamiainen. Netti toimi huoneessa loistavasti. Huone hintaansa (Agoda-tarjous) nähden huono, parempaa saa halvemmalla muualta. Henkilökunta erittäin ystävällistä ja avuliasta. Hotellissa tarjolla olevaa matkanjärjestäjää ei suosittele, kallis kepulipelilafka. Hotellissa on vain kallis pesulapalvelu, mutta 10m etäisyydellä pääovesta pesettää vaatteensa taalalla kilo.
Bee M. Pariskunta Malaysia, 24. joulukuuta 2014
Value for money with great staffs

Beautiful design, location, value
8,7
Beautiful design, location, value. Staff performance was absolutely great. They will always try to help on any request given to them.
Tien H. Pariskunta Vietnam, 20. joulukuuta 2014
Warmly wellcome Hotel

- Staff are very good & active; good equipment; reasonable price.
8
Happy to live here!
Rie H. Liikematkailija Japan, 17. joulukuuta 2014
so so

hot water
6,3
-It was very cold in the room -The wall is too thin -Breakfast was not good -Sefety box was broken -The room was big and clean enough
Minh D. Pariskunta Vietnam, 14. joulukuuta 2014
good location, friendly staff

the location, the staff and the services
8,3
i was staying here for a 3 days work and the first thing i came in the hotel is the hall which is elegant and fabulous the second thing that impressed me was the room, clean, does not have any strange smell, cozy. however, the room's noise cancellation is not really good, sometimes i can hear the conversation from the other room third thing is about the staff, really nice, friendly, they even gave me a place to park my bike in the evening and open the door at mid night good place to stay, lots of food around will come back again next time
Bradley J. Pariskunta South Africa, 9. joulukuuta 2014
Great location, good hotel

Location, Staff, Value
9
Excellent
Ramananthan M. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 27. marraskuuta 2014
Value for money

Cheap, good quality and easy for shopping and food
9,7
Very good hotel and friendly
Nur A. Pariskunta Malaysia, 23. marraskuuta 2014
Nice hotel but

1-Close to Old Quarter town and an Indian Halal food 2-The hotel is small yet has nice interior with Vietnamese elements. They upgraded my room to Suite room 3- They offered airport trf at good rates
7,7
Small breakfast buffet but I was happy with bread and typical serving. Hang Bac has many shops worth visiting. The staff was not very friendly but I was not complaining since they have upgraded my room from Deluxe to Suite. Above all, I really enjoyed staying in this hotel. Good hotel.
Phaik Y. Ryhmät Malaysia, 23. marraskuuta 2014
Good location and price reasonable

Great location
7,7
New hotel, near to night market
Alvin T. Ryhmät Malaysia, 23. marraskuuta 2014
good location and services

food..location ONLY
6,7
services ..location..and food is well

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hanoi Legacy Hotel - Hang Bac HanoiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - AulaHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - HotellihuoneHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/TerassiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Parveke/TerassiHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoliHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Hotellin ulkopuoliHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydetHanoi Legacy Hotel - Hang Bac Hanoi - Lähistön nähtävyydet


AS-AGWEB-3B03