tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Kylpyhuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Aula Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Ravintola Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Ravintola Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Ravintola Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Ravintola
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat
Alue: Hoan Kiem alue - Old Quarter Huoneiden lukumäärä: 25
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,3

yhteensä 494 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,1
Henkilökunta
8,4
Hotellin kunto/siisteys
8,5
Huonemukavuus/taso
8,5
Ruoka/syöminen
7,4
Kaikki arvostelut (494)
Järjestä:
Pekka L. Yksin matkustava Finland, 21. huhtikuuta 2014
mielenkiintoinen,viihtysä,onnistunut loma

rauhallinen ympäristö henkilökunta harmonia
8,7
Paras hotelli matkallani kaikesta viidestä.Ehdottomasti ykkös hotelli,ja ainut seuraavalla matkalla Hanoihin.Todella viihdyin suosittelen
Iikka K. Yksin matkustava Finland, 25. toukokuuta 2013
Tutustuminen Hanoin kaupunkiin ja sen ympäristöön

Puhtaus, hyvä peruspalvelu, hiljaisuus
7,3
Hotelli oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä tai ainakin kohtuullinen. Aamiaiselta olisi toivonut vähän enemmän vaihtoehtoja. Huone oli ikkunaton, mutta se oli tiedossa jo hotellin varauksessa ja huomioitu hinnassa.
Sven M. Yksin matkustava Netherlands, 26. syyskuuta 2014
Okay, not great

location, staff, bathroom
7,3
Xuan H. Liikematkailija Vietnam, 15. syyskuuta 2014
Excellent

Tidy,good service,funny staff
9
Nguyen T. Ryhmät Vietnam, 14. syyskuuta 2014
Good a d clean

Clean, nice staff
9,3
I only stay here for only one night and i book the cheapest room for two so as usually they gave us the the 9fl, room is small but clean - its surprised me that room is clean even its small. The air condition and fidge good. Staff friendly - i will be back if have chance
Sek L. Yksin matkustava Singapore, 12. syyskuuta 2014
value for money stay

wifi, attentive & helpful staff, clean room
8,7
Keiko N. Yksin matkustava Japan, 12. syyskuuta 2014
Extremely good place to stay in Hanoi

The staff, the price, the flexibility
9
I don't usually write reviews but this is worth one. The price is staggeringly low for the brilliant service you get. Attentive, friendly and flexible staff. Good breakfast. Fast internet. Satellite TV. High quality designer rooms, cleaned super fast everyday. One time they totally cleaned up my room in the 15 minutes I was downstairs having breakfast. Can't beat this place.
Anh P. Liikematkailija Vietnam, 12. syyskuuta 2014
Worth of what we paid.

staff is friendly, helpful..
6,3
Almost fine as we expected except room is quite old, bathroom is not comfortable...
Jara J. Pariskunta Germany, 10. syyskuuta 2014
Good value hotel

price, cleanliness, AC
8
The hotel room was very small but clean and comfortable. The staff let us check in early without charging, which was really good. Breakfast was OK and good it was included in the price, however the restaurant prices were far too high (~ 80.000 vnd for fried rice). Did Halong Bay tour (3d/2n) with the hotel. The tour was a bit pricy but worth it. The hotel stored our luggage the whole time.
Claire L. Yksin matkustava Australia, 2. syyskuuta 2014
Comfortable and clean

service cleanliness and location
8
It was all I needed

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - KylpyhuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - AulaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RavintolaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RavintolaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RavintolaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - RavintolaHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat


AS-AGWEB-3B04