tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hanoi Serenity Hotel 2

17 Nguyen Van To Street, Hoan Kiem alue - Old Quarter, Hanoi, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilat Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone
Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone Hanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone
Alue: Hoan Kiem alue - Old Quarter Huoneiden lukumäärä: 25
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä 554 arviota

Vastinetta rahalle
8,6
Sijainti
8,1
Henkilökunta
8,4
Hotellin kunto/siisteys
8,4
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (554)
Järjestä:
Pekka L. Yksin matkustava Finland, 21. huhtikuuta 2014
mielenkiintoinen,viihtysä,onnistunut loma

rauhallinen ympäristö henkilökunta harmonia
8,7
Paras hotelli matkallani kaikesta viidestä.Ehdottomasti ykkös hotelli,ja ainut seuraavalla matkalla Hanoihin.Todella viihdyin suosittelen
Iikka K. Yksin matkustava Finland, 25. toukokuuta 2013
Tutustuminen Hanoin kaupunkiin ja sen ympäristöön

Puhtaus, hyvä peruspalvelu, hiljaisuus
7,3
Hotelli oli hinta-laatusuhteeltaan hyvä tai ainakin kohtuullinen. Aamiaiselta olisi toivonut vähän enemmän vaihtoehtoja. Huone oli ikkunaton, mutta se oli tiedossa jo hotellin varauksessa ja huomioitu hinnassa.
Eleanor M. Ryhmät Philippines, 23. maaliskuuta 2015
Very affordable hotel

Staff was very friendly and helpful, they know how to speak good English
9
Stay was awesome for the price
Matthew R. Pariskunta United States of America, 11. maaliskuuta 2015
Cute

Location comfort cleanliness
8,3
I enjoyed it my stay. One of the better budget places I have ever been.
Hung N. Ryhmät Vietnam, 27. helmikuuta 2015
Good hotel

Friendly staff, good location, clean
7,7
These staffs are friendly & support. Room is also clean & comfortable. More than my expectation for this range of price. Good to try!
Suhyun C. Ryhmät United States of America, 24. tammikuuta 2015
poor bed condition, couldnt sleep well,

cheap
5,3
Taryn I. Pariskunta Australia, 3. tammikuuta 2015
A nice little place to stay

Location - in a safe area, Breakfast - yummy & fast service, Staff - happy to answer any questions/provide guidance
9,7
Nice and relaxing
Dang N. Pariskunta Vietnam, 29. joulukuuta 2014
Good location

Location, clean, friendly
8
We spent only 1 night at the hotel. I think it's very good for couples or even a single travel to stay here. The hotel reaches very good location and easy to walk to any other old street in Ho Guom. Stuff very friendly also.
Senthil M. Pariskunta India, 18. joulukuuta 2014
Average hotel, okay for 1 night stay.

No hair dryer. Small room. But clean room
7
First of all the hotel seems new. So I like the cleanliness. However the basic room in 2nd floor is really uncomfortable. Becz the room seems smaller. No hair dryer. Water heater is bit slow. Room locking required special skills. Hotel might be good. Better try Deluxe rooms (Addl dollars).
Kieran M. Pariskunta Ireland, 16. joulukuuta 2014
Short stay

Comfort, clean, location
8
Good stay, nice clean rooms. A bit small though. Goid serves. Booked a private car to the airport through the hotel but it turned up nearly 45 minutes late. We nearly missed or flight because of that and it turned out not to be a private car but a regular taxi, so we are unsure as to whether we got ripped off or not.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hanoi Serenity Hotel 2 HanoiHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellin sisätilatHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - HotellihuoneHanoi Serenity Hotel 2 Hanoi - Hotellihuone


AS-AGWEB-3B03