tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Harbour Hotel

No.968 Canton Road , Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Harbour Hotel Hong Kong - Hotellihuone Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellihuone Harbour Hotel Hong Kong - Hotellihuone Harbour Hotel Hong Kong - Hotellihuone Harbour Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Harbour Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Ravintola Harbour Hotel Hong Kong - Aula Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Kylpyhuone
Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Ympäristö
Alue: Mongkok Huoneiden lukumäärä: 40
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,6

yhteensä 3651 arviota

Vastinetta rahalle
6,7
Sijainti
7,7
Henkilökunta
6,4
Hotellin kunto/siisteys
6,8
Huonemukavuus/taso
6,5
Ruoka/syöminen
5,6
Kaikki arvostelut (3651)
Järjestä:
Jouni R. Yksin matkustava Finland, 5. tammikuuta 2013
Perushotelli, normaalipalvelut

Sijainti on kohtalaisen keskeisellä paikalla Kowloon alueella, toki syrjäkujalla
5,3
Huoneessa kaikki tarvittava ahdettuna pieneen tilaan. 1hh-huone ei kuitenkaan tuntunut lyhyeen oleskeluun liian pieneltä. Kylpyhuoneen viemäri lainehti, kun kävi suihkussa.
Asta K. Pariskunta Finland, 24. maaliskuuta 2012
Välttävä

Hieno aula, ok palvelu
4,7
Todella pieni huone, mutta ihan siisti. Hinta-laatu suhde ei tunnetusti Hong Kongissa ole hyvä. Jos tämän tietää ei tarvitse pettyä, muuten kyllä.
Juha H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 13. kesäkuuta 2009
kohtalainen

sijainti hyvä ostoksia ajatellen....
6,3
Neo S. Pariskunta Singapore, 30. lokakuuta 2014
Clean but Cramped Room

Cleanliness, Friendly
5,7
Beng K. Yksin matkustava Singapore, 30. lokakuuta 2014
Great Hotel with value of money

location, price and friendly
9,7
I was a bit worry when doing booking of this hotel as I saw many bad rating but I still like to try it out with the good location and price. Hotel staffs are friendly even I arrived the hotel at 7am (check in time is 2pm) they help me to registered and off load my stuffs, upon return around 1330 hrs, the room is ready for me to check in. Room is small but face it as this is what you pay in HKG or Japan. I have no issue with the room as I am solo. Breakfast with only 4 choices but the lady is very friendly and we speak everyday. overall I am very happy with this hotel with the price I am paying.
Tony C. Pariskunta Canada, 27. lokakuuta 2014
Acceptable

Close to public transportation, Staff are friendly,
6,3
It is OK overall at good location and reasonable price. The shower door is not working properly and some of the towels are torn with holes.
Bcm H. Ryhmät Philippines, 25. lokakuuta 2014
very small room

clean
6,7
just ok
Robert P. Liikematkailija United States of America, 24. lokakuuta 2014
smallest room I've ever seen

location
5
Raymond L. Pariskunta United States of America, 21. lokakuuta 2014
too small even by my Hong Kong standard.

Location, quiet room, powerful air conditioner.
7,3
The room I had was basically clean but aging changes were obvious every where. Fungi was growing at dark corner and base of walls. It was also very, very, small, smaller than the minimal comfort limit. The central area was only 6 inches longer than the bed. There was no room to open my luggage.
Alex G. Pariskunta Singapore, 21. lokakuuta 2014
Harbour Hotel

location, price
5,3
Alright with the hotel.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Harbour Hotel Hong KongHarbour Hotel Hong Kong - HotellihuoneHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - HotellihuoneHarbour Hotel Hong Kong - HotellihuoneHarbour Hotel Hong Kong - HotellihuoneHarbour Hotel Hong Kong - KylpyhuoneHarbour Hotel Hong Kong - KylpyhuoneHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - RavintolaHarbour Hotel Hong Kong - AulaHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - KylpyhuoneHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Ympäristö


AS-AGWEB-3A01