tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Harbour Hotel

No.968 Canton Road , Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Harbour Hotel Hong Kong - Hotellihuone Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellihuone Harbour Hotel Hong Kong - Hotellihuone Harbour Hotel Hong Kong - Hotellihuone Harbour Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Harbour Hotel Hong Kong - Kylpyhuone Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Ravintola Harbour Hotel Hong Kong - Aula Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Kylpyhuone
Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilat Harbour Hotel Hong Kong - Ympäristö
Alue: Mongkok Huoneiden lukumäärä: 40
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Mukava

6,6

yhteensä 3623 arviota

Vastinetta rahalle
6,7
Sijainti
7,7
Henkilökunta
6,4
Hotellin kunto/siisteys
6,8
Huonemukavuus/taso
6,5
Ruoka/syöminen
5,6
Kaikki arvostelut (3623)
Järjestä:
Jouni R. Yksin matkustava Finland, 5. tammikuuta 2013
Perushotelli, normaalipalvelut

Sijainti on kohtalaisen keskeisellä paikalla Kowloon alueella, toki syrjäkujalla
5,3
Huoneessa kaikki tarvittava ahdettuna pieneen tilaan. 1hh-huone ei kuitenkaan tuntunut lyhyeen oleskeluun liian pieneltä. Kylpyhuoneen viemäri lainehti, kun kävi suihkussa.
Asta K. Pariskunta Finland, 24. maaliskuuta 2012
Välttävä

Hieno aula, ok palvelu
4,7
Todella pieni huone, mutta ihan siisti. Hinta-laatu suhde ei tunnetusti Hong Kongissa ole hyvä. Jos tämän tietää ei tarvitse pettyä, muuten kyllä.
Juha H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 13. kesäkuuta 2009
kohtalainen

sijainti hyvä ostoksia ajatellen....
6,3
Jae E. Liikematkailija South Korea, 15. lokakuuta 2014
Worst Hotel

Cheap Price / Location
4,3
I have booked 6 nights througr Agoda. When I check in they demand HKD100 for deposit and only cash was accepted. There is no mini bar or something in the room. When I check out at 06:40 in the morning but there is nodoby on the frontdesk so I give up refund. During my stay, I have to kill cockroachs twice, one was big as 10 cents coin and the other was small. It was horroble so I recommend you to choose this hotel as the last decision. Because it is worth it because price is cheap.
Thomas L. Pariskunta Singapore, 8. lokakuuta 2014
Good but small

Location location location
6
Staff friendly but shocked by size of room. Good location next to wet. Market and many eateries.
Li X. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 7. lokakuuta 2014
very cold attitude from the receptionist.

none
2,7
very unpleasant. picture look very different frm the Internet.
Sam S. Perhe pienten lasten kanssa Singapore, 7. lokakuuta 2014
Shorty to Mong Kok MTR and near by shops

Location cheap n clean
5,3
Yes.
Marcos E. Ryhmät Philippines, 5. lokakuuta 2014
Fair

Nothing
5
Fair but not worth the money
Lo Y. Pariskunta Hong Kong, 5. lokakuuta 2014
acceptable

good service, clean, location is not convenient
5,7
John H. Pariskunta United Kingdom, 30. syyskuuta 2014
The good the bad the ugly

Location the friendly staff the clean hotel
6,7
The hotel was clean tidy as were the staff but the shower in our room only was held up by one screw this was rectified when I reported it they added a screw The crockery both in the our room and the dining room was chipped making it unhygienic The noise from local business was very noisy the shower either had boiling water or freezing water I will not stay there again Agoda hotels always have been places to guarentee not this one For what we had it was very overpriced

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Harbour Hotel Hong KongHarbour Hotel Hong Kong - HotellihuoneHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - HotellihuoneHarbour Hotel Hong Kong - HotellihuoneHarbour Hotel Hong Kong - HotellihuoneHarbour Hotel Hong Kong - KylpyhuoneHarbour Hotel Hong Kong - KylpyhuoneHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - RavintolaHarbour Hotel Hong Kong - AulaHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - KylpyhuoneHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Hotellin sisätilatHarbour Hotel Hong Kong - Ympäristö


AS-AGWEB-3B01