Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hard Rock Hotel

Estrada do Istmo, Taipa / Cotai, Macao (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hard Rock Hotel Macao - Sviitti Hard Rock Hotel Macao - Sviitti Hard Rock Hotel Macao - Sisäänkäynti Hard Rock Hotel Macao - Vastaanotto Hard Rock Hotel Macao - Hotellin sisätilat Hard Rock Hotel Macao - Hotellin sisätilat Hard Rock Hotel Macao - Kylpylä Hard Rock Hotel Macao - Kylpylä Hard Rock Hotel Macao - Ruoka ja Juomat Hard Rock Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Hard Rock Hotel Macao - Kaupat Hard Rock Hotel Macao - Kaupat Hard Rock Hotel Macao - Kaupat Hard Rock Hotel Macao - Ruoka ja Juomat Hard Rock Hotel Macao - Ruoka ja Juomat Hard Rock Hotel Macao - Sviitti
Hard Rock Hotel Macao - Hotellin ulkopuoli Hard Rock Hotel Macao - Hotellin sisätilat Hard Rock Hotel Macao - Aula Hard Rock Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Hard Rock Hotel Macao - Vastaanotto Hard Rock Hotel Macao - Uima-allas Hard Rock Hotel Macao - Ruoka ja Juomat Hard Rock Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Hard Rock Hotel Macao - Pubi/Aula Hard Rock Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet Hard Rock Hotel Macao - Kylpylä Hard Rock Hotel Macao - Kaupat
Alue: Taipa / Cotai Huoneiden lukumäärä: 322
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,5

yhteensä
1385 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
8,7
Henkilökunta
8,9
Hotellin kunto/siisteys
8,9
Huonemukavuus/taso
8,8
Ruoka/syöminen
7,5
Kaikki arvostelut (1385)
Järjestä:
Jouni K. Yksin matkustava Finland, 30. marraskuuta 2011
Siisti ja tilava hotelli

Rock-henkiset matkaajat
7,7
Uudenkarhea siisti hotelli. Itse HR Cafe vielä puuttui ja muut oheispalvelut eivät olleet läheisen Venetianin tasoa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Wu K. Pariskunta Hong Kong, 29. heinäkuuta 2015
good services

swimming pool hard rock cafe
9,3
room clean and nice services
Ilmoita tästä arvioinnista
Koh K. Perhe isojen lasten kanssa Singapore, 27. heinäkuuta 2015
A hotel of classic rock style

Big and comfy beds
7,7
nice and pleasant except for toilet with no attached taps for washing hands
Ilmoita tästä arvioinnista
San S. Liikematkailija Macau, 25. heinäkuuta 2015
Staffs are very good

staffs are very polite and nice and very helpful.They are willing to help. I like their attitude.
9
Ilmoita tästä arvioinnista
Thomas A. Pariskunta Ireland, 24. heinäkuuta 2015
Good but a little overpriced

The house of dancing water, the ornaments,
7,7
The hotel is great, don't get me wrong. The room was nice. It's just I thought it was a bit over priced for a standard I have seen surpassed for far cheaper room rates in other hotels. The house of dancing water is a must see. There is not much to do other than gamble, there were no bars with people in them to sit and have a few drinks, which was dissapointing. I was really surprised at how bad the internet connection in the room was. Only the laptop would connect, It wouldn't let our phones connect (iPhone & Sony z3) that was frustrating.
Ilmoita tästä arvioinnista
Edwin T. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 24. heinäkuuta 2015
small & expensive

the bathroom is small & expensive .. i think the hotel 3/4 star
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Kartika P. Perhe isojen lasten kanssa Indonesia, 23. heinäkuuta 2015
LOVE IT!

Room, bus, interior
7
Very pleasant stay we had! Big room, big beds, nice view!
Ilmoita tästä arvioinnista
Kartika P. Pariskunta Indonesia, 23. heinäkuuta 2015
Very Good!

Interior, room, bed
6,7
We like it stay here! big room, big bed! we can see venetian from our window room
Ilmoita tästä arvioinnista
Wong L. Ryhmät Singapore, 23. heinäkuuta 2015
Really good hotel. Nice room. Staff serve well.

Location good, room very big, excellent services & provide very good transport service.
9,3
Just a word as excellent.
Ilmoita tästä arvioinnista
Toh Y. Pariskunta Malaysia, 23. heinäkuuta 2015
EXCELLENT ROOM

SERVICE,ROOM AND LOCATION
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hard Rock Hotel MacaoHard Rock Hotel Macao - SviittiHard Rock Hotel Macao - SviittiHard Rock Hotel Macao - SisäänkäyntiHard Rock Hotel Macao - VastaanottoHard Rock Hotel Macao - Hotellin sisätilatHard Rock Hotel Macao - Hotellin sisätilatHard Rock Hotel Macao - KylpyläHard Rock Hotel Macao - KylpyläHard Rock Hotel Macao - Ruoka ja JuomatHard Rock Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliHard Rock Hotel Macao - KaupatHard Rock Hotel Macao - KaupatHard Rock Hotel Macao - KaupatHard Rock Hotel Macao - Ruoka ja JuomatHard Rock Hotel Macao - Ruoka ja JuomatHard Rock Hotel Macao - SviittiHard Rock Hotel Macao - Hotellin ulkopuoliHard Rock Hotel Macao - Hotellin sisätilatHard Rock Hotel Macao - AulaHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - VastaanottoHard Rock Hotel Macao - Uima-allasHard Rock Hotel Macao - Ruoka ja JuomatHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - Pubi/AulaHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - KylpyläHard Rock Hotel Macao - KaupatHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - KylpyläHard Rock Hotel Macao - VastaanottoHard Rock Hotel Macao - Pubi/AulaHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - Pubi/AulaHard Rock Hotel Macao - Ruoka ja JuomatHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - SviittiHard Rock Hotel Macao - RavintolaHard Rock Hotel Macao - Pubi/AulaHard Rock Hotel Macao - RavintolaHard Rock Hotel Macao - Ruoka ja JuomatHard Rock Hotel Macao - Hotellin sisätilatHard Rock Hotel Macao - Pubi/AulaHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - Ruoka ja JuomatHard Rock Hotel Macao - VirkistysmahdollisuudetHard Rock Hotel Macao - Virkistysmahdollisuudet


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03