arrow-up-icon Ansaitse pisteitä omaan bonusohjelmaasi!
Keskitasoa parempi 5,8
perustuu 25 arvioon

Jopa 30% alennusta Agodan sisäpiirin tarjouksilla!

Parhaat diilit valitsemillesi päiville:
30 kesäkuu 2016 - 02 heinäkuu 2016 | 2 yötä
Huonetyypit Tarjoukset ja edut Max Hinta
per huone per yö
#

Standard (Standard Room)

Suosittu valinta!
Huoneen koko:
13 m²
Sänky (sängyt):
1 Parivuode
Näköala:
Puutarha
  • Aamiainen sisältyy
  • Peruutusehdot
  • Ei sisälly huoneen hintaan: Hotellivero 6.41%, Hotellivero 15%, Palvelumaksut 10%
  • Tietoa huoneesta
  • 24,87 EUR
 Vapaita huoneita
  • Aamiainen sisältyy
  • Peruutusehdot
  • Ei sisälly huoneen hintaan: Hotellivero 6.41%, Hotellivero 15%, Palvelumaksut 10%
  • Tietoa huoneesta
  • 31,09 EUR
 Vapaita huoneita
  • Aamiainen sisältyy
  • Varaa nyt & maksa myöhemmin majoituksesi aikana
  • Peruutusehdot
  • Ei sisälly huoneen hintaan: Tax 11% (maksu hotellille), Kaupunkivero 2,42 EUR (maksu hotellille), Palvelumaksut 10% (maksu hotellille)
  • Tietoa huoneesta
  • 49,76 EUR
 Viimeiset 5 huonettamme

Sviitti (Suite Room)

Huoneen koko:
27 m²
Sänky (sängyt):
1 King Size -vuode
Näköala:
Meri
  • Aamiainen sisältyy
  • Peruutusehdot
  • Ei sisälly huoneen hintaan: Hotellivero 6.41%, Hotellivero 15%, Palvelumaksut 10%
  • Tietoa huoneesta
  • 49,74 EUR
 Viimeiset 4 huonettamme
  • Aamiainen sisältyy
  • Varaa nyt & maksa myöhemmin majoituksesi aikana
  • Peruutusehdot
  • Ei sisälly huoneen hintaan: Tax 11% (maksu hotellille), Kaupunkivero 3,08 EUR (maksu hotellille), Palvelumaksut 10% (maksu hotellille)
  • Tietoa huoneesta
  • 63,32 EUR
 Viimeiset 2 huonettamme

Villa (Villa)

Huoneen koko:
30 m²
Sänky (sängyt):
3 Parivuode
Näköala:
Meri (näkyy osittain)
  • Aamiainen sisältyy
  • Peruutusehdot
  • Ei sisälly huoneen hintaan: Hotellivero 6.41%, Hotellivero 15%, Palvelumaksut 10%
  • Tietoa huoneesta
  • 111,92 EUR
 Viimeiset 2 huonettamme
Kriteereitäsi vastaavia huoneita ei löytynyt. Näet lisää huoneita muuttamalla suodattimia.

Tietoja majapaikasta Haus Chandra Hotel

Kuvaus

Haus Chandra Hotel sijaitsee alueella Mount Lavinian hiekkaranta, joka on täydellinen paikka tutkia kohdetta Colombo ja sen ympäristöä. Täältä käsin vieraat pääsevät helposti näkemään mitä vilkkaan kaupungin eri puolilla on tarjottavana. Niille jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan lähiympäristöä, Mount Lavinia ranta, Concord Cinema, Kansalliset eläintieteelliset puutarhat ovat vain esimerkki matkailijoiden saatavilla olevista nähtävyyksistä.

Haus Chandra Hotel tarjoaa hotellin asiakkaille erilaisia mukavuuksia ja laajan palveluvalikoiman ja on sitoutunut varmistamaan, että vierailusi on mahdollisimman onnistunut. Hotellin asiakkaat voivat nauttia hotellin mukavuuksista, kuten ilmainen WiFi joka huoneessa, 24h huonepalvelu, liikuntaesteisten palvelut , WiFi yleisissä tiloissa, pysäköintitila.

Hotellissa on 30 kauniisti sisustettua huonetta, joista monet sisältävät mukavuudet, kuten taulu-tv, langaton internet, langaton internet (maksuton), savuttomia huoneita, ilmastointi. Hotellin vapaa-ajan aktiviteettien valikoima takaa paljon tekemistä loman aikana. Nauti vertaansa vailla olevista palveluista ja todella arvostetusta sijainnista hotellissa Haus Chandra Hotel.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Palvelut

Internet

  • ilmainen WiFi joka huoneessa
  • WiFi yleisissä tiloissa

Kuljetus

  • pysäköintitila
  • kyyti kentälle/-ltä

Kuntoilu ja hyvinvointi

  • hieronta

Uiminen ja kylpeminen

  • uima-allas

Urheilu vedessä

  • hotellin oma uimaranta

Urheilu maalla

  • piha/puutarha

Lapsille

  • lasten uima-allas

Ruoka ja juoma

  • 24h huonepalvelu
  • huonepalvelu
  • ravintola
  • kahvila
  • baari

Lemmikit

  • lemmikkieläimet sallittu

Siivouspalvelut

  • pesulapalvelu

Vieraspalvelut

  • lastenhoito
  • kiertoajelut
  • concierge

Palvelut majapaikalla

  • liikuntaesteisten palvelut
  • perhehuone
  • hissi

Terveys ja turvallisuus

  • tallelokero

Bisnes ja talous

  • kokoustilat
  • business center
Näytä lisää Näytä vähemmän

Ehdot

Lapset ja lisävuoteet
vauva 0 - 1 vuotta Lapsi majoittuu ilmaiseksi, jos nukkuu jo olemassa olevilla vuoteilla. Huomaa: jos tarvitset pinnasängyn, siitä voidaan veloittaa erikseen.
lapset 2 - 3 vuotta Lapsi majoittuu ilmaiseksi, jos nukkuu jo olemassa olevilla vuoteilla. Huomaa: jos tarvitset pinnasängyn, siitä voidaan veloittaa erikseen.
  • Yli 3-vuotiaat majoittujat katsotaan aikuisiksi.
  • Lisävuoteita on saatavana riippuen valitsemastasi huoneesta. Tarkista lisätiedot kunkin huonetyypin tiedoista.
Kun varaat enemmän kuin 5 huonetta, eri käytännöt ja ehdot saattavat päteä.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Hyödyllistä tietoa

Aika lentokentälle (minuuttia): 80
Check-in alkaen: 02:00 PM
Check-out asti: 11:30 AM
Huoneiden lukumäärä: 30
Ravintoloiden määrä: 2
Sähköjännite: 220
Näytä lisää Näytä vähemmän

Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä
Keskitasoa parempi



  • Hotellin kunto/siisteys 5,0
  • Palvelut 4,0
  • Sijainti 6,4
  • Huonemukavuus/taso 5,5
  • Henkilökunta 6,1
  • Vastinetta rahalle 5,9
  • Ruoka/syöminen 5,9

4,4 Nathan C.
Australia
08 kesäkuu 2016
Run down. Disappointing.
Mmmmmm, Stayed for a few nights in May, 2016. Establishment in dire need of maintenance and updating. Small room not serviced during stay. Dreadful hot water system. Very dark foyer reception area. Breakfast was included but not available. Pool is down the road a little. It's a nice deep medium size pool. It appeared clean but the area was again in dire need of maintenance and updating.

6,3 Michael O.
Ruotsi
13 tammikuu 2016
Vacation.
Nice staff, close to city and beach.
Thanks to the staff the hotell was fine. But maybe standard room where a bit simple. Otherwise i think you get what you pay for.

5,3 Samath W.
Australia
10 heinäkuu 2015
You get what you pay for
Very close to the beach. As it is located within the Colombo city, other facilities can be accessed easily. There is a large number of beach restaurants for dinner very close to this hotel.
The hotel is very old. Room facilities such as taps, showers and toilets do not function properly. The mini fridge was out of order.

7 John W.
Australia
27 kesäkuu 2015
Good location and good room
close to the beach at Mt Lavinia; clean room and bathroom; comfortable bed
Good place to stay but let down by the dining room. Location is good - right on the beach but presentation is below average. Service was OK but furnishings were old and dilapidated. Restaurant was not up to the standard of the room.

8,3 MICHAEL S.
Kanada
09 toukokuu 2015
Quality accom, excellent value
Great location, comfortable room, nice price
Location is great between two train stations on the coastal line toward Galle. Main buildings maybe 100m in from beach; you cross the tracks to their beachside restaurant for the quite excellent breakfast. Room had fan and a/c, fridge, balcony space, altogether amenities you don't normally find in the price range. Nice pool too!

4,7 Peter H.
Iso-Britannia
16 maaliskuu 2015
Awful hotel
The location
It may well have been a 3 star hotel some time ago, but there has been little to no maintenance to the building and guest rooms for some time, I was here for 3 weeks and during this time had 3 different rooms, the fist room was small and dirty the sink was in the bedroom whilst the toilet and shower were "ensuite" I asked to move to another room this took a week and the standard was no better than the first or the third room, you actually had to request each day that your room to be cleaned, the linen on the bed was very tired one occasion the bed sheet was 3 pieces sewn together, and the linen was not changed regularly. The description on the hotel and facilities of the hotel are very misleading, for example listed is the room has a hair dryer and minibar, this is not the case, it took them almost a week to supply a minibar for my room and each time I moved rooms the minibar came too as all the other rooms were without a minibar, I did not bother about the hair dryer! On a positive note the staff where friendly and helpful and the food in the beach restaurant was excellent but on occasions let down by poor service.

3,7 Rajpal J.
Sri Lanka
19 syyskuu 2013
Air con barely works. Needs a lot of work
Seafood rest was excellent
Very average - would NOT recommend. Rooms in need of refurb and repair ... Trades on locality with nothing else to add

6,3 Pradeepkumar C.
Iso-Britannia
16 elokuu 2013
The hotel is near the Mount Lavinia Beach.
Friendly staff, clean room and good value for money
We stayed for 3 nights at this hotel which is near the beach, although you have to walk over the railway tracks to get to the beach and the hotel restaurant (not as scary as it feels). We found it to be comfortable and clean, although there is not much to do in the surrounding area besides sitting on the beach etc.We found the staff friendly and were happy to help us in areas like ringing for a metered taxi, suggested shopping malls etc.

8,7 Amir A.
Intia
14 elokuu 2013
Nice peaceful stay. Clean room with AC. Small tv
AC, Beach and food
excellent. Had a very good time. Nice beach but its always high tide. So swimming is bit dangerous. But the hotel has nice pool as well. Food in their restaurant is nice wurh good sea food as well. U can reach the city with 5mins walk.

4,7 David H.
Iso-Britannia
03 elokuu 2013
Disappointing
Covienence for access to Ratmalana airport
Disappointing. What could have been a great stay in a funkily furnished hotel left us somewhat underwhelmed. We had booked a standard room as we were only using the hotel overnight for early departures, I from Katunayake and my wife from Ratmalana. The room was dark, dinghy and very dirty. The duty manager responded promptly and upgraded us to a huge superior suite which whilst extremely well appointed with some great pieces of furniture, was still a little tawdry and not entirely spotless. The bathroom had some 'interesting' lattice works and ventilation, all very dirty, dusty, and spider-webbed. (This was also the case in the room we had booked. The shower in the suite bathroom leaked under the shower screen and flooded the floor. When I left at some ungodly hour in the morning, the night staff was asleep in the arm chairs in the lobby and did not wake up! He was also asleep when my wife left at around 6.00 a.m. The night before, we had requested a tuk-tuk to take my wife to Ratmalana. Whilst this had been overlooked, the night manager did organise a tuk-tuk at short notice. A great shame as this could be a great little place because of the artifacts and curios in the rooms and public areas.

Verot ja palvelumaksut ovat pääasiassa maksuja, jotka Agoda joutuu maksamaan myyjälle tai jotka myyjä itse kerää. Lisätietoja: ks. Agodan käyttöehdot. Verot ja palvelumaksut voivat myös sisältää maksuja, jotka Agoda pidättää kompensaationa varauksesi käsittelystä.

Etkö löytänyt sopivaa majoitusta?


;