tai

Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Haus Chandra Hotel

No:37, Beach Road, Mount Lavinia,, Mount Lavinian hiekkaranta, Colombo, Sri Lanka (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Haus Chandra Hotel Colombo - Sviitti Haus Chandra Hotel Colombo - Sviitti Haus Chandra Hotel Colombo - Sviitti Haus Chandra Hotel Colombo - Sviitti Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone
Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone
Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Kylpyhuone Haus Chandra Hotel Colombo - Kylpyhuone
Alue: Mount Lavinian hiekkaranta Huoneiden lukumäärä: 30
Ilmainen Wifi
Keskitasoa parempi

5,9

perustuu 18 arvioon

Mitä asiakkaamme sanovat:

Lähimmät kulkuyhteydet:

Mount Lavinia bussiasema (0.4 Km / 5 min. kävelymatka)

Alueen tekee suosituksi:

rannat

ravintolat

romantiikka

Etäisyys lentokentälle:

Ratmalana Lentokenttä (3.4 Km)

Bandaranaike Kansainvälinen Lentokenttä (37.6 Km)

Alueen tärkeimmät nähtävyydet:

Loon Tao Restaurant (0.3 Km / 4 min. kävelymatka)

Mount Lavinia ranta (0.6 Km / 8 min. kävelymatka)

Kansalliset eläintieteelliset puutarhat (2.3 Km / 28 min. kävelymatka)

Odel Colombo (3.4 Km)

Huomaa: Etäisyydet on mitattu linnuntietä aloituspisteestä määränpäähän.

  • Säästä rahaa
    Parhaan Hinnan Takuulla
  • Mahtava valikoima
    yli 600 000 hotellista
  • Autamme
    englanniksi & 12 muulla kielellä
Älä mieti liian kauan! Varaa nyt ettet menetä päivän tarjoushintaa. Agoda Tip

Varaa Nyt Maksa Myöhemmin

Saatavilla nyt tuhansille hotellihuonevarauksille.

Varaa Fiksummin. Varaa Agodasta

Huonetyypit
Max
Hinnat
Standard
Standard
Sviitti
Sviitti
Villa
Villa

 

Lisää matkapäiväsi
nähdäksesi parhaat hintamme


Haus Chandra Hotel kuvat


Sviitti

Sviitti

Sviitti

Sviitti

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Hotellihuone

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Kylpyhuone

Golfkenttä

Ravintola

Ravintola

Ravintola

Pubi/Aula

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti

Vastaanotto

Aula

Aula

Aula

Aula

Aula

Aula

Hotellin sisätilat

Hotellin sisätilat

Hotellin sisätilat

Hotellin sisätilat

Hotellin sisätilat

Hotellin sisätilat

Hotellin sisätilat
Haus Chandra Hotel mukavuudet ja palvelut
Palvelut

24h huonepalvelu

lentokenttäkuljetus

lastenhoito

baari

business center

pysäköintitila

kahvila

concierge

hissi

liikuntaesteisten palvelut

perhehuone

pesulapalvelu

kokoustilat

lemmikkieläimet sallittu

ravintola

huonepalvelu

tallelokero

kiertoajelut

Urheilu ja vapaa-aika

hieronta

hotellin oma uimaranta

lasten uima-allas

piha/puutarha

uima-allas

 
Internet

ilmainen WiFi jokaisessa huoneessa

Wi-Fi yleisissä tiloissa

 
Pysäköinti

pysäköintitila

  

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Matkailijoille, jotka ovat kiinnostuneita nähtävyyksistä ja kaupungin vilinästä kohteessa Colombo, Haus Chandra Hotel on täydellinen valinta. Täältä käsin vieraat pääsevät helposti näkemään mitä vilkkaan kaupungin eri puolilla on tarjottavana. Hotelli on myös lähellä kohteita Mount Lavinia ranta, Concord Cinema, Kansalliset eläintieteelliset puutarhat.

Haus Chandra Hotel tarjoaa hotellin asiakkaille erilaisia mukavuuksia ja laajan palveluvalikoiman ja on sitoutunut varmistamaan, että vierailusi on mahdollisimman onnistunut. Hotellissa voit nauttia huippuluokan mukavuuksista, kuten tallelokero, perhehuone, ilmainen WiFi jokaisessa huoneessa, hissi, lentokenttäkuljetus

Vieraat voivat valita 30 huoneesta, jotka kaikki tihkuvat täydellisen rauhan ja harmonian tunnelmaa. Hotellissa saatavilla lista virkistysmahdollisuuksista, mukaan lukien hotellin oma uimaranta, hieronta, uima-allas, piha/puutarha, lasten uima-allas. Haus Chandra Hotel on ihanteellinen paikka matkailijoille, jotka etsivät charmia, viihtyisyyttä ja mukavuuksia kohteessa Colombo.
Lapset ja lisävuoteet:
vauva 0 - 1 vuotta
Lapsi majoittuu ilmaiseksi, jos nukkuu jo olemassa olevilla vuoteilla. Huomaa: jos tarvitset pinnasängyn, siitä voidaan veloittaa erikseen.
lapset 2 - 3 vuotta
Lapsi majoittuu ilmaiseksi, jos nukkuu jo olemassa olevilla vuoteilla. Huomaa: jos tarvitset pinnasängyn, siitä voidaan veloittaa erikseen.

Yli 3-vuotiaat majoittujat katsotaan aikuisiksi.

Lisävuoteita on saatavana riippuen valitsemastasi huoneesta. Tarkista lisätiedot kunkin huonetyypin tiedoista.

Check-in alkaen
02:00 PM

Check-out asti
11:30 AM

Ravintoloiden määrä
2

Huoneiden lukumäärä
30

Sähköjännite
220

Aika lentokentälle (minuuttia)
80


Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä

 

Keskitasoa parempi

5,9

yhteensä
18 arviota

Vastinetta rahalle
6,1
Sijainti
6,3
Henkilökunta
6,0
Hotellin kunto/siisteys
5,1
Huonemukavuus/taso
5,7
Ruoka/syöminen
6,2
Kaikki arvostelut (18)
Peter H. Yksin matkustava United Kingdom, 13. maaliskuuta 2015
Awful hotel

The location
4,7
It may well have been a 3 star hotel some time ago, but there has been little to no maintenance to the building and guest rooms for some time, I was here for 3 weeks and during this time had 3 different rooms, the fist room was small and dirty the sink was in the bedroom whilst the toilet and shower were "ensuite" I asked to move to another room this took a week and the standard was no better than the first or the third room, you actually had to request each day that your room to be cleaned, the linen on the bed was very tired one occasion the bed sheet was 3 pieces sewn together, and the linen was not changed regularly. The description on the hotel and facilities of the hotel are very misleading, for example listed is the room has a hair dryer and minibar, this is not the case, it took them almost a week to supply a minibar for my room and each time I moved rooms the minibar came too as all the other rooms were without a minibar, I did not bother about the hair dryer! On a positive note the staff where friendly and helpful and the food in the beach restaurant was excellent but on occasions let down by poor service.
Rajpal J. Pariskunta Sri Lanka, 16. syyskuuta 2013
Air con barely works. Needs a lot of work

Seafood rest was excellent
3,7
Very average - would NOT recommend. Rooms in need of refurb and repair ... Trades on locality with nothing else to add
Pradeepkumar M. Pariskunta United Kingdom, 13. elokuuta 2013
The hotel is near the Mount Lavinia Beach.

Friendly staff, clean room and good value for money
6,3
We stayed for 3 nights at this hotel which is near the beach, although you have to walk over the railway tracks to get to the beach and the hotel restaurant (not as scary as it feels). We found it to be comfortable and clean, although there is not much to do in the surrounding area besides sitting on the beach etc.We found the staff friendly and were happy to help us in areas like ringing for a metered taxi, suggested shopping malls etc.
Amir A. Yksin matkustava India, 11. elokuuta 2013
Nice peaceful stay. Clean room with AC. Small tv

AC, Beach and food
8,7
excellent. Had a very good time. Nice beach but its always high tide. So swimming is bit dangerous. But the hotel has nice pool as well. Food in their restaurant is nice wurh good sea food as well. U can reach the city with 5mins walk.
David H. Pariskunta United Kingdom, 1. heinäkuuta 2013
Disappointing

Covienence for access to Ratmalana airport
4,7
Disappointing. What could have been a great stay in a funkily furnished hotel left us somewhat underwhelmed. We had booked a standard room as we were only using the hotel overnight for early departures, I from Katunayake and my wife from Ratmalana. The room was dark, dinghy and very dirty. The duty manager responded promptly and upgraded us to a huge superior suite which whilst extremely well appointed with some great pieces of furniture, was still a little tawdry and not entirely spotless. The bathroom had some 'interesting' lattice works and ventilation, all very dirty, dusty, and spider-webbed. (This was also the case in the room we had booked. The shower in the suite bathroom leaked under the shower screen and flooded the floor. When I left at some ungodly hour in the morning, the night staff was asleep in the arm chairs in the lobby and did not wake up! He was also asleep when my wife left at around 6.00 a.m. The night before, we had requested a tuk-tuk to take my wife to Ratmalana. Whilst this had been overlooked, the night manager did organise a tuk-tuk at short notice. A great shame as this could be a great little place because of the artifacts and curios in the rooms and public areas.
Suranga P. Liikematkailija Sri Lanka, 31. toukokuuta 2013
there was no room services at all to clean room

location is good
2,7
Tarmo R. Perhe pienten lasten kanssa Estonia, 3. huhtikuuta 2013
Very friendly staff

Staff, great food: prawns, great location
8,3
Gerry B. Pariskunta United Kingdom, 12. tammikuuta 2013
Good facilities, nice pool , dark rooms

Good swimming pool, nice location very near the beach, helpful friendly staff
8
The hotel is in a good location, just accross the railway from the beach. Facilities are generally good, rooms have AC and cable TV, though the rooms are rather dark with no view out at all. There is a very nice pool and an adequate breakfast is served in the restaurant on the beach. Staff were friendly and very helpful.
Nähtävyysvinkki: Mount Lavinia is a good alternative to staying in central Colombo. The Haus Chandra is only about 5 minutes walk from Galle Road, where you can get plenty of buses into the city for next to nothing. For dinner try the La Rambla restaurant on Hotel Road ( near the Mount Lavinia Hotel). The food is excellent and reasonably priced.
Lars W. Pariskunta Sweden, 15. joulukuuta 2012
Cheap and sufficient room for our stay in Colombo

Cheap, near the beach, near the diving centre
6
We arrived in the middle of the night but as the hotel reception seems staffed around the clock this was no problem. We were well received. We went for the cheap double room and it was as the title says quite sufficient. It was not extraordinary in any way but it was good. The beds were a bit simple but the mattresses made them alright. We hade some problems with our sink that might have been fixed if we just recalled to ask somebody. There were some issues that you get all over Sri Lanka except possible in more exclusive hotels where they work hard at fixing this kind of thing: - Ants - Low water pressure - Mosquitos (though very few as they are rarer near the beach, think it's the wind) Overall the people and service were good, the restaurant on the roof was complete crap, the breakfast was hardly worthwhile as I'm vegan, maybe good for people who eat everything, I have no idea. For better food you could go to any of the many restaurant around the beach so it was not a big problem. There is a nearby main street if you want to go buy groceries of some sort or buy something you forgot to bring. Look for Arpicos. Everything is cheap on Sri Lanka. Maybe next time I would spend more on the room. The wifi only worked in the lobby. I hope this was a temporary problem but I have no idea.
William M. Yksin matkustava United Kingdom, 22. marraskuuta 2012
OK hotel, friendly staff

The Lobby
6
Lobby very attractive but bedroom and bathroom could now benefit from refurbishment. I found a much superior hotel in Negombo at cheaper price. Be aware- notice in room says "special taxi rates for guests" - that means special high rates for guests. I was initially quoted by reception desk lady LKR6,000 for taxi to Negombo which I eventually negotiated down to 4,500 but my taxi driver told me the lady at the reception desk kept 1,500 of that for herself or the hotel.
Nähtävyysvinkki: Mt Lavinia beach was very disappointing, very dirty, rubbish everywhere, many beach bars and restaurants closed or empty. I found the beach at Negombo much cleaner with better choice of smart bars and restaurants, all quite lively at night.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Asiakkaat, jotka katsoivat tätä Hotellia olivat myös kiinnostuneita...

Mount Lavinia Hotel

Mount Lavinia Hotel

Erinomainen 8,1

yhteensä
808 arviota

Sijainti: Mount Lavinian hiekkaranta

Vuonna 1805 rakennettu Mount Lavinia Hotel on fiksu valinta matkailijoille kohteessa Colombo. Vain...

Mount Breeze Hotel

Mount Breeze Hotel

Mukava 6,4

yhteensä
101 arviota

Sijainti: Mount Lavinian hiekkaranta

Ihastuttavalla Mount Lavinian hiekkaranta -alueella sijaitseva Mount Breeze Hotel hallitsee...

Ocean Blue House

Ocean Blue House

Mukava 6,5

yhteensä
55 arviota

Sijainti: Mount Lavinia

Ocean Blue House sijaitsee alueella Mount Lavinia kohteessa Colombo, ja on suosittu matkailijoiden...

Lagoon Waves Hotel

Lagoon Waves Hotel

Mukava 6,3

yhteensä
95 arviota

Sijainti: Bandaranaike kansainvälinen lentokenttä

Lagoon Waves Hotel sijaitsee alueella Bandaranaike kansainvälinen lentokenttä, joka on täydellinen...

Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellin ulkopuoliHaus Chandra Hotel Colombo - SviittiHaus Chandra Hotel Colombo - SviittiHaus Chandra Hotel Colombo - SviittiHaus Chandra Hotel Colombo - SviittiHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - HotellihuoneHaus Chandra Hotel Colombo - KylpyhuoneHaus Chandra Hotel Colombo - KylpyhuoneHaus Chandra Hotel Colombo - KylpyhuoneHaus Chandra Hotel Colombo - KylpyhuoneHaus Chandra Hotel Colombo - KylpyhuoneHaus Chandra Hotel Colombo - KylpyhuoneHaus Chandra Hotel Colombo - GolfkenttäHaus Chandra Hotel Colombo - RavintolaHaus Chandra Hotel Colombo - RavintolaHaus Chandra Hotel Colombo - RavintolaHaus Chandra Hotel Colombo - Pubi/AulaHaus Chandra Hotel Colombo - SisäänkäyntiHaus Chandra Hotel Colombo - SisäänkäyntiHaus Chandra Hotel Colombo - SisäänkäyntiHaus Chandra Hotel Colombo - VastaanottoHaus Chandra Hotel Colombo - AulaHaus Chandra Hotel Colombo - AulaHaus Chandra Hotel Colombo - AulaHaus Chandra Hotel Colombo - AulaHaus Chandra Hotel Colombo - AulaHaus Chandra Hotel Colombo - AulaHaus Chandra Hotel Colombo - Hotellin sisätilatHaus Chandra Hotel Colombo - Hotellin sisätilatHaus Chandra Hotel Colombo - Hotellin sisätilatHaus Chandra Hotel Colombo - Hotellin sisätilatHaus Chandra Hotel Colombo - Hotellin sisätilatHaus Chandra Hotel Colombo - Hotellin sisätilatHaus Chandra Hotel Colombo - Hotellin sisätilat

Customer Support


AS-AGWEB-3B07