Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Haus Chandra Hotel

No:37, Beach Road, Mount Lavinia,, Mount Lavinian hiekkaranta, Colombo, Sri Lanka (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Haus Chandra Hotel Colombo - Sviitti Haus Chandra Hotel Colombo - Sviitti Haus Chandra Hotel Colombo - Sviitti Haus Chandra Hotel Colombo - Sviitti Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone
Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone
Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Hotellihuone Haus Chandra Hotel Colombo - Kylpyhuone Haus Chandra Hotel Colombo - Kylpyhuone
Alue: Mount Lavinian hiekkaranta Huoneiden lukumäärä: 30
Ilmainen Wifi
Keskitasoa parempi

6,0

perustuu 21 arvioon

Mitä asiakkaamme sanovat:

Lähimmät kulkuyhteydet:

Mount Lavinia bussiasema (0.4 Km / 5 min. kävelymatka)

Alueen tekee suosituksi:

rannat

ravintolat

romantiikka

Etäisyys lentokentälle:

Ratmalana Lentokenttä (3.4 Km)

Bandaranaike Kansainvälinen Lentokenttä (37.6 Km)

Alueen tärkeimmät nähtävyydet:

Loon Tao Restaurant (0.3 Km / 4 min. kävelymatka)

Mount Lavinia ranta (0.6 Km / 8 min. kävelymatka)

Kansalliset eläintieteelliset puutarhat (2.3 Km / 28 min. kävelymatka)

Odel Colombo (3.4 Km)

Huomaa: Etäisyydet on mitattu linnuntietä aloituspisteestä määränpäähän.

  • Säästä rahaa
    Parhaan Hinnan Takuulla
  • Mahtava valikoima
    yli 600 000 hotellista
  • Autamme
    englanniksi & 12 muulla kielellä
Huonetyypit
Max
Hinnat
Standard
Standard
Sviitti
Sviitti
Villa
Villa

 

Lisää matkapäiväsi
nähdäksesi parhaat hintamme

Haus Chandra Hotel mukavuudet ja palvelut
Palvelut

24h huonepalvelu

lentokenttäkuljetus

lastenhoito

baari

business center

pysäköintitila

kahvila

concierge

hissi

liikuntaesteisten palvelut

perhehuone

pesulapalvelu

kokoustilat

lemmikkieläimet sallittu

ravintola

huonepalvelu

tallelokero

kiertoajelut

Urheilu ja vapaa-aika

hieronta

hotellin oma uimaranta

lasten uima-allas

piha/puutarha

uima-allas

 
Internet

ilmainen WiFi jokaisessa huoneessa

Wi-Fi yleisissä tiloissa

 
Pysäköinti

pysäköintitila

  

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Ihastuttavalla Mount Lavinian hiekkaranta -alueella sijaitseva Haus Chandra Hotel hallitsee ravintolat, romantiikka, rannat suunnattua aluetta kohteen Colombo keskustassa. Täältä käsin vieraat pääsevät helposti näkemään mitä vilkkaan kaupungin eri puolilla on tarjottavana. Niille jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan lähiympäristöä, Mount Lavinia ranta, Concord Cinema, Kansalliset eläintieteelliset puutarhat ovat vain esimerkki matkailijoiden saatavilla olevista nähtävyyksistä.

Haus Chandra Hotel tarjoaa parhaat palvelut ja mukavuudet, jotta vieraat tuntevat olonsa mukavaksi. Hotellin asiakkaat voivat nauttia hotellin mukavuuksista, kuten ilmainen WiFi jokaisessa huoneessa, 24h huonepalvelu, liikuntaesteisten palvelut , Wi-Fi yleisissä tiloissa, pysäköintitila.

Kaikki hotellin majoitustilat sisältävät valikoituja mukavuuksia, jotka takaavat ainutlaatuisen yöpymisen. Hotellin vapaa-ajantilat, joihin kuuluu hotellin oma uimaranta, uima-allas, hieronta, lasten uima-allas, piha/puutarha, on suunniteltu vain rentoutumista varten. Matkustit sitten mistä tahansa syystä kohteeseen Colombo, Haus Chandra Hotel on täydellinen paikka innostavaan ja jännittävään lomaan.
Lapset ja lisävuoteet:
vauva 0 - 1 vuotta
Lapsi majoittuu ilmaiseksi, jos nukkuu jo olemassa olevilla vuoteilla. Huomaa: jos tarvitset pinnasängyn, siitä voidaan veloittaa erikseen.
lapset 2 - 3 vuotta
Lapsi majoittuu ilmaiseksi, jos nukkuu jo olemassa olevilla vuoteilla. Huomaa: jos tarvitset pinnasängyn, siitä voidaan veloittaa erikseen.

Yli 3-vuotiaat majoittujat katsotaan aikuisiksi.

Lisävuoteita on saatavana riippuen valitsemastasi huoneesta. Tarkista lisätiedot kunkin huonetyypin tiedoista.


Kun varaat enemmän kuin 5 huonetta, eri käytännöt ja ehdot saattavat päteä.


Check-in alkaen
02:00 PM

Check-out asti
11:30 AM

Ravintoloiden määrä
2

Huoneiden lukumäärä
30

Sähköjännite
220

Aika lentokentälle (minuuttia)
80


Viimeisimmät asiakaskommentit

Valitse matkustajaryhmä

 

Keskitasoa parempi

6,0

yhteensä
21 arviota

Vastinetta rahalle
6,3
Sijainti
6,6
Henkilökunta
6,2
Hotellin kunto/siisteys
5,3
Huonemukavuus/taso
5,8
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (21)
Järjestä:
John W. Pariskunta Australia, 25. kesäkuuta 2015
Good location and good room

close to the beach at Mt Lavinia; clean room and bathroom; comfortable bed
7
Good place to stay but let down by the dining room. Location is good - right on the beach but presentation is below average. Service was OK but furnishings were old and dilapidated. Restaurant was not up to the standard of the room.
Ilmoita tästä arvioinnista
Samath W. Yksin matkustava Australia, 14. kesäkuuta 2015
You get what you pay for

Very close to the beach. As it is located within the Colombo city, other facilities can be accessed easily. There is a large number of beach restaurants for dinner very close to this hotel.
5,3
The hotel is very old. Room facilities such as taps, showers and toilets do not function properly. The mini fridge was out of order.
Ilmoita tästä arvioinnista
Michael S. Yksin matkustava Canada, 2. huhtikuuta 2015
Quality accom, excellent value

Great location, comfortable room, nice price
8,3
Location is great between two train stations on the coastal line toward Galle. Main buildings maybe 100m in from beach; you cross the tracks to their beachside restaurant for the quite excellent breakfast. Room had fan and a/c, fridge, balcony space, altogether amenities you don't normally find in the price range. Nice pool too!
Ilmoita tästä arvioinnista
Peter H. Yksin matkustava United Kingdom, 13. maaliskuuta 2015
Awful hotel

The location
4,7
It may well have been a 3 star hotel some time ago, but there has been little to no maintenance to the building and guest rooms for some time, I was here for 3 weeks and during this time had 3 different rooms, the fist room was small and dirty the sink was in the bedroom whilst the toilet and shower were "ensuite" I asked to move to another room this took a week and the standard was no better than the first or the third room, you actually had to request each day that your room to be cleaned, the linen on the bed was very tired one occasion the bed sheet was 3 pieces sewn together, and the linen was not changed regularly. The description on the hotel and facilities of the hotel are very misleading, for example listed is the room has a hair dryer and minibar, this is not the case, it took them almost a week to supply a minibar for my room and each time I moved rooms the minibar came too as all the other rooms were without a minibar, I did not bother about the hair dryer! On a positive note the staff where friendly and helpful and the food in the beach restaurant was excellent but on occasions let down by poor service.
Ilmoita tästä arvioinnista
Rajpal J. Pariskunta Sri Lanka, 16. syyskuuta 2013
Air con barely works. Needs a lot of work

Seafood rest was excellent
3,7
Very average - would NOT recommend. Rooms in need of refurb and repair ... Trades on locality with nothing else to add
Ilmoita tästä arvioinnista
Pradeepkumar M. Pariskunta United Kingdom, 13. elokuuta 2013
The hotel is near the Mount Lavinia Beach.

Friendly staff, clean room and good value for money
6,3
We stayed for 3 nights at this hotel which is near the beach, although you have to walk over the railway tracks to get to the beach and the hotel restaurant (not as scary as it feels). We found it to be comfortable and clean, although there is not much to do in the surrounding area besides sitting on the beach etc.We found the staff friendly and were happy to help us in areas like ringing for a metered taxi, suggested shopping malls etc.
Ilmoita tästä arvioinnista
Amir A. Yksin matkustava India, 11. elokuuta 2013
Nice peaceful stay. Clean room with AC. Small tv

AC, Beach and food
8,7
excellent. Had a very good time. Nice beach but its always high tide. So swimming is bit dangerous. But the hotel has nice pool as well. Food in their restaurant is nice wurh good sea food as well. U can reach the city with 5mins walk.
Ilmoita tästä arvioinnista
David H. Pariskunta United Kingdom, 1. heinäkuuta 2013
Disappointing

Covienence for access to Ratmalana airport
4,7
Disappointing. What could have been a great stay in a funkily furnished hotel left us somewhat underwhelmed. We had booked a standard room as we were only using the hotel overnight for early departures, I from Katunayake and my wife from Ratmalana. The room was dark, dinghy and very dirty. The duty manager responded promptly and upgraded us to a huge superior suite which whilst extremely well appointed with some great pieces of furniture, was still a little tawdry and not entirely spotless. The bathroom had some 'interesting' lattice works and ventilation, all very dirty, dusty, and spider-webbed. (This was also the case in the room we had booked. The shower in the suite bathroom leaked under the shower screen and flooded the floor. When I left at some ungodly hour in the morning, the night staff was asleep in the arm chairs in the lobby and did not wake up! He was also asleep when my wife left at around 6.00 a.m. The night before, we had requested a tuk-tuk to take my wife to Ratmalana. Whilst this had been overlooked, the night manager did organise a tuk-tuk at short notice. A great shame as this could be a great little place because of the artifacts and curios in the rooms and public areas.
Ilmoita tästä arvioinnista
Suranga P. Liikematkailija Sri Lanka, 31. toukokuuta 2013
there was no room services at all to clean room

location is good
2,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Tarmo R. Perhe pienten lasten kanssa Estonia, 3. huhtikuuta 2013
Very friendly staff

Staff, great food: prawns, great location
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
< Edellinen sivu 1-10/21 arvioinnista Seuraava sivu >

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Asiakkaat, jotka katsoivat tätä Hotellia olivat myös kiinnostuneita...

Palm Beach Hotel

Palm Beach Hotel

Keskitasoa parempi 5,7

yhteensä
48 arviota

Sijainti: Mount Lavinia

Palm Beach Hotel sijaitsee alueella Mount Lavinia kohteessa Colombo, ja on suosittu matkailijoiden...

Hotel Sapphire

Hotel Sapphire

Hyvä 7,4

yhteensä
114 arviota

Sijainti: Wellawatte

Hotel Sapphire sijaitsee alueella Wellawatte kohteessa Colombo, ja on suosittu matkailijoiden...

Allspice villa

Allspice villa

Erinomainen 8,3

yhteensä
27 arviota

Sijainti: Sri Jayawardenepura Kotte

Loistava rentoutumiselle ja mukavalle lomalle, Allspice villa sijaitsee alueella Sri...

Ranveli Beach Resort

Ranveli Beach Resort

Mukava 6,5

yhteensä
261 arviota

Sijainti: Mount Lavinian hiekkaranta

Kohteen Colombo romantiikka, rannat, ravintolat suunnatulta alueelta löytyvä , laadukasta...

Haus Chandra Hotel Colombo

Customer Support


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C04