tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hemingway's Hotel

188/17-20 Phangmuang Sai Kor, Kathu, Patong, Phuket, Thaimaa 83150 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Palvelut Hemingway’s Hotel Phuket - Palvelut Hemingway’s Hotel Phuket - Ravintola Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoli Hemingway’s Hotel Phuket - Palvelut Hemingway’s Hotel Phuket - Ravintola Hemingway’s Hotel Phuket - Ravintola Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone
Hemingway’s Hotel Phuket - Kylpyhuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Vastaanotto Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone Hemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone
Alue: Patong Huoneiden lukumäärä: 32
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,9

yhteensä 403 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,8
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
7,2
Kaikki arvostelut (403)
Järjestä:
Jukka-Pekka K. Ryhmät Finland, 10. helmikuuta 2015
arvio

henkilökunta,siisteys, sijainti
7
Onnistunut, yhden yön vierailu.
Karjalainen H. Pariskunta Finland, 28. tammikuuta 2012
Uusi hotelli, mutta ei erikoinen

Henkilökunnan ystävällisyys kuittasi osan pettymyksistä.
4,7
Viereinen rakennustyömaa kuuluu ja näkyy. Olematon parveke, jossa ei voi olla ja pieni huone. Vain sänky sopii huoneeseen, ei tuoleja ja valoa niin vähän, että lukeminen toivotonta. Venäläisten nuorten ryhmien suosiossa ja he pitävät huolen että meteli jatkuu rakennustyömaan hiljennyttyä. Myös kaukana rannalta ja ostospaikoista ahtaassa kujassa. Aamiainen poikkeuksellisen heikko. Hotelli sopinee nuorisolle?
Steven G. Yksin matkustava United Kingdom, 24. helmikuuta 2015
please stay here!

great breakfast, helpfull staff, good location.
8
Lovely pool Great bangers with breakfast Good shower 5 min walk to a fab beach walk up to the far end less hassel. I will stay here again in the future.
Aleksandar S. Pariskunta Serbian, 16. helmikuuta 2015
Nice hotel

Close to Bangla road but not so close to nose. Fine and big room. Good condition room.
9
Very pleasant. Good stuff. Nice location with close exchange and tourist office.
Chenxing W. Perhe pienten lasten kanssa China, 14. helmikuuta 2015
value for money

convenient, comfortable, cheap
8,3
it's good
Tjeerd D. Yksin matkustava Netherlands, 13. helmikuuta 2015
Good value for money

Clean, nice staff, nice decoration,
9
Good
Izwan E. Perhe pienten lasten kanssa Malaysia, 10. helmikuuta 2015
Warm and Friendly Budget Hotel

1.Staff
8
Larry F. Pariskunta Canada, 31. lokakuuta 2014
Low season No Good At Hotel

Staff Room Food
6,3
Ok Low Season no Good no Thi food At breakfast no people so no Good food?
Afza N. Ryhmät Malaysia, 27. lokakuuta 2014
Location

Location, swimming pool, privacy
6,7
Good, Hidden Crib after tiring day for resting.
Nick S. Liikematkailija Australia, 22. heinäkuuta 2014
A disappointing stay

The staff,location to everyting and food
6
When I made my booking I asked to be collected from the airport,no show had to get a cab,get to hotel no apology. My booking had been made for the new Hamingway by mistake,which was quickly rectified but still a problem. Was told by reception that I would have to give her a 1000Baht security deposit before checking in,I refused as I had never been asked for one here before,was told OK then. Thats the begining,then for the next 7 days we had a full blown construction site with pile drivers directly over the road from us which made the stay in the hotel during the daytime unpleasant and impossible.This construction will be there for a very long time i think as it is mostly labour intensive. Was surprised to see small children in the rooftop pool at 10.00pm,maybe its just me. No apology from management,no hint of a discount,nothing at all. This will be the last time I stay at this hotel which is a shame as it used to be very good indeed the last two times.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hemingway’s Hotel PhuketHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - PalvelutHemingway’s Hotel Phuket - PalvelutHemingway’s Hotel Phuket - RavintolaHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - Hotellin ulkopuoliHemingway’s Hotel Phuket - PalvelutHemingway’s Hotel Phuket - RavintolaHemingway’s Hotel Phuket - RavintolaHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - KylpyhuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - VastaanottoHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - HotellihuoneHemingway’s Hotel Phuket - Hotellihuone

Asiakasarvioita - Hemingway's Hotel, Phuket

AS-AGWEB-3C01