Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Pasay lentokenttä, Manila, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Heritage Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Heritage Hotel Manila - Uima-allas Heritage Hotel Manila - Uima-allas Heritage Hotel Manila - Aula Heritage Hotel Manila - Juhlasali Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Ravintola Heritage Hotel Manila - Golfkenttä Heritage Hotel Manila - Executive Lounge Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Aula Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Hotellihuone
Heritage Hotel Manila - Vastaanotto Heritage Hotel Manila - Sviitti Heritage Hotel Manila - Sviitti Heritage Hotel Manila - Sviitti
Alue: Pasay lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 450
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
6369 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
8,1
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,4
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (6369)
Järjestä:
Olli R. Pariskunta Finland, 10. maaliskuuta 2013
Hyvä sijainti lähellä lentokenttää ja Mall of Asia

Hyvä sijainti, siisti huone, hotellissa kasino
5,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Antti M. Pariskunta Finland, 8. tammikuuta 2013
kiva hotelli ei viidentähden

lähellä lentokenttää
6,3
kiva hotelli hieman kulunut ja ei voi sanoa viidentahden hotelliksi. ovi miehet eivät edes aukeise ovea.. tai pukeutuminen pitäisi olla busines.. tasonkorotus milleunien luokkaan kannattaa , mutta se ei paranna huoneiden tasoa. tämä oli hyvä ratkaisu loman päätteki ja lähellä lentokenttää
Ilmoita tästä arvioinnista
Antti M. Pariskunta Finland, 7. tammikuuta 2013
kiva hotelli mutta ei viiden tähden arvoinen

tasonkorotys ylinpään kerrokseen kannattaa
6
kiva hotelli hieman kulunut ja ei voi sanoa viidentahden hotelliksi. ovi miehet eivät edes aukeise ovea.. tai pukeutuminen pitäisi olla busines.. tasonkorotus milleunien luokkaan kannattaa , mutta se ei paranna huoneiden tasoa. tämä oli hyvä ratkaisu loman päätteki ja lähellä lentokenttää
Ilmoita tästä arvioinnista
Janice A. Pariskunta Philippines, 24. elokuuta 2015
Staycation

Location.. Food... Location
6,7
A "so" "so" hotel.. Kuya in the Pool Area is very nice and accommodating as compared to the girl in the reception area.. Not so helpful.. We've enjoyed our stay though :)
Ilmoita tästä arvioinnista
Cleotilde D. Pariskunta Philippines, 23. elokuuta 2015
A worth staying value for money hotel

Great Hotel with clean swimming pool, delicious buffet breakfast, central location
10
Great and comfortable... i'll surely go back...
Ilmoita tästä arvioinnista
Joe P. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 22. elokuuta 2015
best hotel during our stay in manila

spacious
10
great!
Ilmoita tästä arvioinnista
Hephzibah T. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 22. elokuuta 2015
nil

buffet breakfast, polite staff, location
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Jim G. Liikematkailija Philippines, 21. elokuuta 2015
No title

comfortable
7,3
wifi should always be free. not paid for
Ilmoita tästä arvioinnista
Ruisito D. Ryhmät Australia, 17. elokuuta 2015
Good Location and helful staff

Location, Price, Nice Staff
8,7
My stay at Herritage was quite good, I got my room change so that my beds change from twin double beds to a Massive King size bed without problems. The buffet breakfast is mainly halal type breakfast. They dont have bacon out, however i found out that I can have bacon if i asked for it.
Ilmoita tästä arvioinnista
Byungkuk N. Perhe pienten lasten kanssa South Korea, 16. elokuuta 2015
Good for transit hotel

access to NAIA
8
I always use this hotel as a transit hotel. People can easily access to this hotel by taxi. This hotel is little bit old, but well-maintained. Breakfast buffet is quite expensive when considering its quality and selection.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliHeritage Hotel Manila - Uima-allasHeritage Hotel Manila - Uima-allasHeritage Hotel Manila - AulaHeritage Hotel Manila - JuhlasaliHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - RavintolaHeritage Hotel Manila - GolfkenttäHeritage Hotel Manila - Executive LoungeHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - AulaHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - VastaanottoHeritage Hotel Manila - SviittiHeritage Hotel Manila - SviittiHeritage Hotel Manila - Sviitti

Asiakasarvioita - Heritage Hotel, Manila

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05