Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Heritage Hotel

Roxas Boulevard corner EDSA, Pasay City, Pasay lentokenttä, Manila, Filippiinit (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Heritage Hotel Manila - Hotellin ulkopuoli Heritage Hotel Manila - Uima-allas Heritage Hotel Manila - Uima-allas Heritage Hotel Manila - Aula Heritage Hotel Manila - Juhlasali Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Ravintola Heritage Hotel Manila - Golfkenttä Heritage Hotel Manila - Executive Lounge Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Aula Heritage Hotel Manila - Hotellihuone Heritage Hotel Manila - Hotellihuone
Heritage Hotel Manila - Vastaanotto Heritage Hotel Manila - Sviitti Heritage Hotel Manila - Sviitti Heritage Hotel Manila - Sviitti
Alue: Pasay lentokenttä Huoneiden lukumäärä: 450

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä
6292 arviota

Vastinetta rahalle
7,2
Sijainti
8,1
Henkilökunta
7,5
Hotellin kunto/siisteys
7,4
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
7,0
Kaikki arvostelut (6292)
Järjestä:
Olli R. Pariskunta Finland, 10. maaliskuuta 2013
Hyvä sijainti lähellä lentokenttää ja Mall of Asia

Hyvä sijainti, siisti huone, hotellissa kasino
5,7
Antti M. Pariskunta Finland, 8. tammikuuta 2013
kiva hotelli ei viidentähden

lähellä lentokenttää
6,3
kiva hotelli hieman kulunut ja ei voi sanoa viidentahden hotelliksi. ovi miehet eivät edes aukeise ovea.. tai pukeutuminen pitäisi olla busines.. tasonkorotus milleunien luokkaan kannattaa , mutta se ei paranna huoneiden tasoa. tämä oli hyvä ratkaisu loman päätteki ja lähellä lentokenttää
Antti M. Pariskunta Finland, 7. tammikuuta 2013
kiva hotelli mutta ei viiden tähden arvoinen

tasonkorotys ylinpään kerrokseen kannattaa
6
kiva hotelli hieman kulunut ja ei voi sanoa viidentahden hotelliksi. ovi miehet eivät edes aukeise ovea.. tai pukeutuminen pitäisi olla busines.. tasonkorotus milleunien luokkaan kannattaa , mutta se ei paranna huoneiden tasoa. tämä oli hyvä ratkaisu loman päätteki ja lähellä lentokenttää
Robert S. Yksin matkustava United States of America, 2. heinäkuuta 2015
Entertainment zone

Location, bed, staff
8
Enjoyable
George J. Pariskunta United States of America, 29. kesäkuuta 2015
Misinformation

Location, location, location
8
I Had to be moved from one side of the hotel to the other due to heavy construction next to the Property. Not the hotels fault but was like being in a war zone. I Also asked about making a collect call and charges imposed. I Was told a collect call would cost me around 130 pesos. When I checked out I was charged around 60 US dollars. That's about 2700 pesos. I Will never stay here again just on principle. This is a sign for me that the staff is not well informed and will make mistakes in the future.
Jessica S. Liikematkailija Taiwan, 28. kesäkuuta 2015
Good.price is reasonable.

Price,location,hotel clean.
9,7
Marcel E. Yksin matkustava Netherlands, 28. kesäkuuta 2015
Disappointing
4
This hotel is old and outdated and should just be torn down or completely overhauled .
Maria D. Pariskunta United States of America, 28. kesäkuuta 2015
Good

Great location
7,7
Comfortable
Rodelito E. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 28. kesäkuuta 2015
Review

Location,cleanliness
9,7
Mary C. Pariskunta Philippines, 26. kesäkuuta 2015
Great place to stay!

Rooms, gym and hallway
8,3
Very comfortable and relaxing

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Heritage Hotel ManilaHeritage Hotel Manila - Hotellin ulkopuoliHeritage Hotel Manila - Uima-allasHeritage Hotel Manila - Uima-allasHeritage Hotel Manila - AulaHeritage Hotel Manila - JuhlasaliHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - RavintolaHeritage Hotel Manila - GolfkenttäHeritage Hotel Manila - Executive LoungeHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - AulaHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - HotellihuoneHeritage Hotel Manila - VastaanottoHeritage Hotel Manila - SviittiHeritage Hotel Manila - SviittiHeritage Hotel Manila - Sviitti

Asiakasarvioita - Heritage Hotel, Manila

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03