Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Lahug, Cebun kaupunki, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Piha Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone
Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kokoushuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Ympäristö Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Parveke/Terassi Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kylpyhuone Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kuntoilu ja Aktiviteetit Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kokoushuone
Alue: Lahug Huoneiden lukumäärä: 52

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1536 arviota

4 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,5
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (1536)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 29. joulukuuta 2013
loistava hinta&laatu suhteen hotelli.

kuntosali&sauna, uima-allas ja nopea nettiyhteys.
9
loistava kuntosali&sauna, isot huoneet, nopea nettiyhteys, mukava henkilökunta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ari H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 14. elokuuta 2013
Mukava, käytännöllinen.

Kuntosali, henkilökunta, sijainti.
8
Olen oikein tyytyväinen tähän hotelliin. Jos tulen vielä joskus Cebuun, tulen tähän hotelliin. Tarpeeksi hyvä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Veli-Matti M. Yksin matkustava Finland, 28. heinäkuuta 2013
Vastinetta rahoille, hyvä pool ja gym.

Edullinen, uima-allas ja hyvä gym. (paikallisen mittapuun mukaan)
7,3
Aivan yes. Pieni spa-hotelli, jossa kuitenkin kokonaisuus toimi ja jätti hyvän maun matkalaisen suuhun. Pikkasen kaukana aivan ydinkeskustasta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Juha M. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 8. huhtikuuta 2013
Rauhallinen Hotelli

Uimaallas, kuntosali
6,3
Hyvää vastinetta rahalle mutta ei mitään luksusta!! Uimaalas siisti ja aika iso!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Myla M. Liikematkailija Philippines, 7. helmikuuta 2016
Two Nights of Comfort

Its away from the noise pollution, warm housekeepers (including OJTs), amenities (salon, spa & pool)
7,3
My daughter and I stayed for two nights during my trainings. I felt secured and safe to leave my daughter in the mornings and one evening because I had the 9-5 training in Waterfront Hotel plus a night of fellowship. Though the place has no nearby convenience store and not in the main road for easy taxi access its OK. But what I am sad about is there is no Wi-fi connection at all. Well, I did not have the time to ask but thinking now, if there is they will advise us on the username and password to use as soon as we check-in. Over all, since I did not expect too much because its a 3 star accommodation I am overwhelmed of the fact that I did not need to go out and look for a salon to fix my hair and make-up (with reasonable price) for my cocktail party and I had my 30 mins morning exercise in the pool (I wonder, why NO lifeguard around the pool area) and served with my (cold) plated breakfast. This summarizes my GOOD experience in staying in Holiday Spa Hotel. Looking forward for improvement on my next visit in Cebu.
Ilmoita tästä arvioinnista
Donald U. Pariskunta Canada, 4. helmikuuta 2016
Great Staff

Pool, Gym. Staff
8,7
I hope they filter the pool regularly and try to make sure the water does not become to warm. It would also be great if the batteries were replaced in some of the gym equipment.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jack M. Pariskunta United Kingdom, 3. helmikuuta 2016
2 nights stopover in Cebu

Swimming pool, friendly staff, gym and spa
6,7
We checked in for one night but extended an extra night in between travels around the Visayas. The reviews listed all manner of activities to keep us occupied including a large swimming pool, gym, spa and massage service amongst other things. Indeed the pool was really nice and open until late. The gym is actually a members club and features all the usual machines, boxing ring and bag - but you pay extra for this. Breakfast was complimentary one day and pleasant enough but we opted out the next day. Choices for dinner were varied but nothing stood out as particularly tasty, grilled squid was the best thing we ate. The fruit shakes went down well! Our room was well kept and came with a huge bed and the staff were always polite and able to answer our queries. We found the location a bit out of the way, good for a retreat but when it came to taking taxis to the mall and to the airport, we got caught up in the busy traffic. It worked out okay, it takes a little more than 1 hour to the airport. We would stay here again for the pool
Ilmoita tästä arvioinnista
Junel P. Pariskunta Philippines, 24. tammikuuta 2016
So So for Stay

Nice pool, Clean room, Silent
6,7
The stay was good. Only the wifi is so bad. The signal always On and Off. The food is good but there is no special to brag. The staff are not that really friendly.
Ilmoita tästä arvioinnista
Armin M. Yksin matkustava United States of America, 21. tammikuuta 2016
pool was good

pool , gym
5,3
I had bad experience , This hotel is advertising to have wifi and gym , no wife in rooms at all and at lobby with difficulty . Gym is extra charge and it is not announced in the advertising . poor rooms ,specially bath rooms, shower belong to 5o years ago and no water coming out of water facet.
Ilmoita tästä arvioinnista
Vivian L. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 18. tammikuuta 2016
Not so good

Swimming pool
5,7
Not so empress
Ilmoita tästä arvioinnista
1-4/4 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Holiday Spa Hotel Cebun kaupunkiHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - VastaanottoHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - PihaHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - KokoushuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - YmpäristöHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Parveke/TerassiHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - KylpyhuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Kuntoilu ja AktiviteetitHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - KokoushuoneHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - YmpäristöHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - PihaHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - VirkistysmahdollisuudetHoliday Spa Hotel Cebun kaupunki - Vastaanotto


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B05