tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebu - Piha Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kaupat
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 52

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1384 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,5
Henkilökunta
7,6
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (1384)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 29. joulukuuta 2013
loistava hinta&laatu suhteen hotelli.

kuntosali&sauna, uima-allas ja nopea nettiyhteys.
9
loistava kuntosali&sauna, isot huoneet, nopea nettiyhteys, mukava henkilökunta.
Ari H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 14. elokuuta 2013
Mukava, käytännöllinen.

Kuntosali, henkilökunta, sijainti.
8
Olen oikein tyytyväinen tähän hotelliin. Jos tulen vielä joskus Cebuun, tulen tähän hotelliin. Tarpeeksi hyvä.
Veli-Matti M. Yksin matkustava Finland, 28. heinäkuuta 2013
Vastinetta rahoille, hyvä pool ja gym.

Edullinen, uima-allas ja hyvä gym. (paikallisen mittapuun mukaan)
7,3
Aivan yes. Pieni spa-hotelli, jossa kuitenkin kokonaisuus toimi ja jätti hyvän maun matkalaisen suuhun. Pikkasen kaukana aivan ydinkeskustasta.
Juha M. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 8. huhtikuuta 2013
Rauhallinen Hotelli

Uimaallas, kuntosali
6,3
Hyvää vastinetta rahalle mutta ei mitään luksusta!! Uimaalas siisti ja aika iso!!
Michael K. Pariskunta Australia, 16. maaliskuuta 2015
Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.

Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.
7,3
Great clean swimming pool, comfortable, clean bed.
Zenaida G. Pariskunta Philippines, 1. maaliskuuta 2015
Not so satisfied

There's no restaurant that is owned by the hotel and the price of coffee is a ripped off.
7,3
can't say anything coz i was not satisfied at all.
Eunchor C. Perhe isojen lasten kanssa South Korea, 25. helmikuuta 2015
old and not cleaned
4,3
I will not come again. The hotel needs extermination of insects. We saw roaches and ants in the room during our stay.
Jay M. Yksin matkustava Australia, 13. helmikuuta 2015
Too basic for me.

Leaving in the mnorning
5
I stayed one night and then moved on. Room was way too basic, dodgy aircon, no hot water, and even though it was cheap, I still found it overpriced.
Garrod H. Pariskunta United Kingdom, 9. helmikuuta 2015
Good Hotel for the Price

Pool, Large Bed
4,7
Pleasant stay, large room with King Size bed was very comfortable. I would have liked to see a fridge and tea and coffee making facilities in the room. There is a large pool which is nice but could do with some proper pool side sun beds for guests. Breakfast was included but very average and we had to wait for our order, I much prefer a breakfast buffet.
Gilbert L. Ryhmät Philippines, 7. helmikuuta 2015
Value for money

location, cleanliness, value for money
9
it was nice

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebu - PihaHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - Kaupat


AS-AGWEB-3A05