tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebu - Sisäänkäynti Holiday Spa Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Holiday Spa Hotel Cebu - Aula Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Kaupat Holiday Spa Hotel Cebu - Kaupat
Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Vastaanotto Holiday Spa Hotel Cebu - Virkistysmahdollisuudet Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebu - Piha Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 52

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1234 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,5
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (1234)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 29. joulukuuta 2013
loistava hinta&laatu suhteen hotelli.

kuntosali&sauna, uima-allas ja nopea nettiyhteys.
9
loistava kuntosali&sauna, isot huoneet, nopea nettiyhteys, mukava henkilökunta.
Ari H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 14. elokuuta 2013
Mukava, käytännöllinen.

Kuntosali, henkilökunta, sijainti.
8
Olen oikein tyytyväinen tähän hotelliin. Jos tulen vielä joskus Cebuun, tulen tähän hotelliin. Tarpeeksi hyvä.
Veli-Matti M. Yksin matkustava Finland, 28. heinäkuuta 2013
Vastinetta rahoille, hyvä pool ja gym.

Edullinen, uima-allas ja hyvä gym. (paikallisen mittapuun mukaan)
7,3
Aivan yes. Pieni spa-hotelli, jossa kuitenkin kokonaisuus toimi ja jätti hyvän maun matkalaisen suuhun. Pikkasen kaukana aivan ydinkeskustasta.
Juha M. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 8. huhtikuuta 2013
Rauhallinen Hotelli

Uimaallas, kuntosali
6,3
Hyvää vastinetta rahalle mutta ei mitään luksusta!! Uimaalas siisti ja aika iso!!
Jean-Pol F. Ryhmät Belgium, 21. heinäkuuta 2014
Hotel bien situé

Situation , close to shopping mall , close to mango
6,3
Very nice hotel and good swimming pool. There is also a nice gym. 30,40 minutes from the airport. Close to shopping area and nice restaurants. Staff very friendly.
Clementine S. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 14. heinäkuuta 2014
my stay at the holiday spa hotel

spa, food, big room
6,7
it was a nice relaxing 3 day stay. the room is big and comfortable. acela cafe offers good affordable meals. staffs are accomodating.
Jinwook J. Yksin matkustava South Korea, 16. kesäkuuta 2014
very good....but my room was not cool...

clean room, big pool, kind assistants, close to mall
7,3
Lia A. Pariskunta Philippines, 11. kesäkuuta 2014
Good place, subpar staff

pool, clean room, gym
6,7
The hotel and rooms are clean enough, and I came in for the pool especially. The staff, however, seem jaded and unable to be efficient in addressing guests whether it be requests in the dining area, simple multitasking in the reception area, or inquiries at the cafe. Or maybe this is because I can speak their language fluently, making me sound like a native, because I notice that they make a special effort to smile at foreign guests. Which makes it worse. :/
Maximo A. Liikematkailija Philippines, 8. kesäkuuta 2014
Good

location, massage, gym
7,7
Good
Jumper M. Ryhmät Canada, 5. kesäkuuta 2014
Comfortable

Location, easy access, value for the money
5,3
It was a comfortable stay. The room and the bed is huge. Access was easy and they have their own taxi service. The only downside was the shower pressure. ..it was so slow that I ended up using a water pail and a dipper to bath. There were few small cockroaches in the dining area and I saw one in our room on our last night.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebu - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebu - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebu - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebu - SisäänkäyntiHoliday Spa Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliHoliday Spa Hotel Cebu - AulaHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - KaupatHoliday Spa Hotel Cebu - KaupatHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - VastaanottoHoliday Spa Hotel Cebu - VirkistysmahdollisuudetHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebu - PihaHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - Kaupat


AS-AGWEB-3A03