tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellihuone Holiday Spa Hotel Cebu - Sisäänkäynti Holiday Spa Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Holiday Spa Hotel Cebu - Aula Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Kaupat Holiday Spa Hotel Cebu - Kaupat
Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Vastaanotto Holiday Spa Hotel Cebu - Virkistysmahdollisuudet Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebu - Piha Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 52

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1301 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,5
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
6,1
Kaikki arvostelut (1301)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 29. joulukuuta 2013
loistava hinta&laatu suhteen hotelli.

kuntosali&sauna, uima-allas ja nopea nettiyhteys.
9
loistava kuntosali&sauna, isot huoneet, nopea nettiyhteys, mukava henkilökunta.
Ari H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 14. elokuuta 2013
Mukava, käytännöllinen.

Kuntosali, henkilökunta, sijainti.
8
Olen oikein tyytyväinen tähän hotelliin. Jos tulen vielä joskus Cebuun, tulen tähän hotelliin. Tarpeeksi hyvä.
Veli-Matti M. Yksin matkustava Finland, 28. heinäkuuta 2013
Vastinetta rahoille, hyvä pool ja gym.

Edullinen, uima-allas ja hyvä gym. (paikallisen mittapuun mukaan)
7,3
Aivan yes. Pieni spa-hotelli, jossa kuitenkin kokonaisuus toimi ja jätti hyvän maun matkalaisen suuhun. Pikkasen kaukana aivan ydinkeskustasta.
Juha M. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 8. huhtikuuta 2013
Rauhallinen Hotelli

Uimaallas, kuntosali
6,3
Hyvää vastinetta rahalle mutta ei mitään luksusta!! Uimaalas siisti ja aika iso!!
Abdulaziz A. Ryhmät Saudi Arabia, 7. lokakuuta 2014
The best

location , gym and staff
9
Amazing stay . I was happy with the hotel . When I need to workout , I have the gym . Need to celebrate , places are near . Good choice .
Abdulaziz A. Ryhmät Saudi Arabia, 5. lokakuuta 2014
Nice stay .

Location , gym and workers
9,7
It's my favorite place here in Cebu . You are in the middle of everything . The gym is amazing . Workers there are friendly .
Stephen A. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 3. lokakuuta 2014
Holiday Spa

gym, pool, location
8,3
good
Abdulaziz A. Ryhmät Saudi Arabia, 3. lokakuuta 2014
Nice place and calm

location , gym and price
8,7
It's a nice hotel . For me. , I like its gym and the workers there . Still they don't have in room safety box. For the money you pay , it's amazing
Christoher I. Yksin matkustava United States of America, 28. syyskuuta 2014
good location , taxis available

price , location and bed size
8,3
i stay here often , its located near many places to eat and ayala mall , easy to get taxi , low price rooms , wifi good , gym and pool , spa is also a great deal . i enjoy this place and staff .
Karen C. Pariskunta Netherlands, 11. syyskuuta 2014
Good pool, no atmosphere, pay for wifi in room

Clean, huge comfortable bed, big pool
6
Although the room was very comfortable, there's a lack of atmosphere and staff don't really care. It's more a gym than a hotel. The pool is often used for swimming classes and there are hardly any beds to enjoy the sun. You have to pay for wifi in your room of which we think is ridiculous.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebu - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebu - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebu - HotellihuoneHoliday Spa Hotel Cebu - SisäänkäyntiHoliday Spa Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliHoliday Spa Hotel Cebu - AulaHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - KaupatHoliday Spa Hotel Cebu - KaupatHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - VastaanottoHoliday Spa Hotel Cebu - VirkistysmahdollisuudetHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebu - PihaHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - Kaupat


AS-AGWEB-3C08