tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Holiday Spa Hotel

Gov. M. Cuenco Avenue, Banilad, Cebu City, Cebu, Filippiinit 6000 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Kahvila/Kahvila Holiday Spa Hotel Cebu - Piha Holiday Spa Hotel Cebu - Uima-allas Holiday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoli Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kuntosali Holiday Spa Hotel Cebu - Kylpylä Holiday Spa Hotel Cebu - Kaupat
Alue: Cebu City Huoneiden lukumäärä: 52

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,5

yhteensä 1358 arviota

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,5
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,9
Huonemukavuus/taso
7,6
Ruoka/syöminen
6,0
Kaikki arvostelut (1358)
Järjestä:
Jenni K. Pariskunta Finland, 29. joulukuuta 2013
loistava hinta&laatu suhteen hotelli.

kuntosali&sauna, uima-allas ja nopea nettiyhteys.
9
loistava kuntosali&sauna, isot huoneet, nopea nettiyhteys, mukava henkilökunta.
Ari H. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 14. elokuuta 2013
Mukava, käytännöllinen.

Kuntosali, henkilökunta, sijainti.
8
Olen oikein tyytyväinen tähän hotelliin. Jos tulen vielä joskus Cebuun, tulen tähän hotelliin. Tarpeeksi hyvä.
Veli-Matti M. Yksin matkustava Finland, 28. heinäkuuta 2013
Vastinetta rahoille, hyvä pool ja gym.

Edullinen, uima-allas ja hyvä gym. (paikallisen mittapuun mukaan)
7,3
Aivan yes. Pieni spa-hotelli, jossa kuitenkin kokonaisuus toimi ja jätti hyvän maun matkalaisen suuhun. Pikkasen kaukana aivan ydinkeskustasta.
Juha M. Perhe pienten lasten kanssa Finland, 8. huhtikuuta 2013
Rauhallinen Hotelli

Uimaallas, kuntosali
6,3
Hyvää vastinetta rahalle mutta ei mitään luksusta!! Uimaalas siisti ja aika iso!!
Patrolena V. Yksin matkustava South Africa, 22. tammikuuta 2015
Good Hotel

Spa Treatment
5,7
I booked this hotel because I wanted to go to the Spa and thought it would be convenient. I didn't use the gym or pool so I cannot comment on that. The hotel is not too far from Ayala Mall but traffic can be terrible depending on the time of day that you travel. There is a nice coffee shop between the lobby and pool but the staff doesn't seem to know what they are doing. I only stayed for 2 nights and booked the spa for my last evening. I chose Option C which consist of a body massage (1 hour) and a foot scrub and massage (1.5 hours)which cost 900 pesos. The spa closes at 10pm in the evening. It was a good treatment and reasonable price. The only bad thing is that there were cockroaches in the bathroom when I switched on the light in the evening.
Isabelo U. Pariskunta Philippines, 20. tammikuuta 2015
Good Hotel

cleanliness, friendly staff, safety
7,7
Although we stayed only for 1 day, we found the hotel clean, secured and friendly staff.
Stanley S. Pariskunta United Kingdom, 20. tammikuuta 2015
avoid at all costs this is good advice
2,3
Loud music all night every night we was there staff and hotel no respect for customers at all
Doel V. Pariskunta Philippines, 19. tammikuuta 2015
My experience with holiday hotel

The staff are courteous. Prices of food are reasonable.
7,7
Our stay is good.
Frederick A. Yksin matkustava Philippines, 11. tammikuuta 2015
clean... affordable..

it was clean.. the room rates are affordable..
6,3
nice.. pleasant...
Henrix B. Perhe pienten lasten kanssa Philippines, 4. tammikuuta 2015
Nice Stay

Price, Location, Pool
8,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Holiday Spa Hotel CebuHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Kahvila/KahvilaHoliday Spa Hotel Cebu - PihaHoliday Spa Hotel Cebu - Uima-allasHoliday Spa Hotel Cebu - Hotellin ulkopuoliHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - KuntosaliHoliday Spa Hotel Cebu - KylpyläHoliday Spa Hotel Cebu - Kaupat


AS-AGWEB-3A04