Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Honey Resort Phuket - Buffet Honey Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Honey Resort Phuket - Ravintola Honey Resort Phuket - Buffet Honey Resort Phuket - Ravintola Honey Resort Phuket - Ravintola Honey Resort Phuket - Ravintola Honey Resort Phuket - Ravintola Honey Resort Phuket - Piha Honey Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Honey Resort Phuket - Piha Honey Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli Honey Resort Phuket - Uima-allas Honey Resort Phuket - Vastaanotto Honey Resort Phuket - Ruoka ja Juomat Honey Resort Phuket - Uima-allas
Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 55

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 255 arviota

5 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
8,1
Sijainti
7,9
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,0
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (255)
Järjestä:
Mirella I. Pariskunta Finland, 19. maaliskuuta 2015
OK hotelli, sijainti myös hyvä

Sijainti, 24h respa, hinta-laatusuhde ok
7,3
Hinta-laatusuhteeltaan ok hotelli ja sijainti oli myös hyvä. Respa auki 24h. Uima-allas hieman vähän erikoisen muotoinen, aurinkotuoleja oli muutamia, mutta oman vierailun aikana tilaa riitti silloin kun halusi. Rannalle pääsee oikaisemaan haisevan ojan viertä (muuten rannalle on rajattu kulkumahdollisuus lähes koko rannan edustapalstan varanneen suuren hotellin takia). Rannalle noin 5-10min kävely. Huoneen siisteys oli ok, mutta Safety-boxin kanssa erikoinen käytäntö. Sen saa auki vain kahdesti päivässä, jolloin hotellille saapuu henkilökuntaa avamaan boxin. Wifistä joutuu maksamaan erikseen, mikä pitäisi mielestäni kuulua jo nykypäivänä olla ilmaista, lähes kaikissa ravintoloissa/baaressakin on. Ranta-/allaspyyhkeet saa pyytämällä respasta kuittausta vastaan ja pyyhkeiden palautus on klo 19.00 mennessä joka päivä. Aamupala oli ok, mutta ihan perusjuttuja ei mitään ihmeellistä. Juustoa olisi kiva saada paahtoleivän päälle, mutta täälläkin kuten monissa muissa paikoissa harrastetaan hilloja eurooppalaiseen tapaan.
Ilmoita tästä arvioinnista
Arja F. Pariskunta Finland, 13. helmikuuta 2015
mukava majoitus

palvelualtis henkilökunta, sujuva aamiainen, iloinen ilmapiiri
8,3
Miellyttävä ja sijainti oli hyvä. Rannalle tuli tosin matkaa enemmän kuin aluksi arvelimme.
Ilmoita tästä arvioinnista
Michaela W. Ryhmät Finland, 2. joulukuuta 2014
Viihtyisä pieni hotelli

Sijainti keskeisellä paikalla, mutta kuitenkin hiljainen. Lyhyt matka rannalle.
8,3
Hotelli ylitti odotukset. Hotellin ruoka hyvää ja edullista. Aamupala monipuolinen. Juomat hieman kalliita. Allas iso vaikka onkin erikoisen muotoinen. Ehdottomasti voi suositella.
Ilmoita tästä arvioinnista
Veikko W. Pariskunta Finland, 9. huhtikuuta 2013
Kivasti kävellen

Sijainti, Rauhallisuus, Siisteys
7,7
Mukava hotelli hyvällä keskeisellä sijainnilla, mutta silti rauhallisen kujan päädyssä. Lyhyt matka Kataan tai Karoniin sekä rannalle vain muutaman minuutin kävely. Kattava buffet aamiainen ja hyvä ruoka muulloinkin ravintolassa. Erikoinen allas malli.
Ilmoita tästä arvioinnista
Risto T. Pariskunta Finland, 6. huhtikuuta 2013
rentouttava,mukava

henkilökunta, siisti, rauhallinen
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Deon N. Pariskunta South Africa, 28. tammikuuta 2016
So much potential.Need Better management

Location. Pool access room. Clean
6,3
We enjoyed the stay but the hotel has so much more potential. The management neglect the small things that make a big difference! Same food at breakfast every morning for 10 days! Towels are getting old and worn. The special Thai friendliness is gone... but then that seems to be all over Phuket. Maybe the money is changing them like every other place in the world.Good location and nice restaurants close by. Nice stay but i think better Hotels nearby.
Ilmoita tästä arvioinnista
Doug W. Pariskunta Australia, 9. tammikuuta 2016
Won't be Returning

Close to Restaurants
4,3
We were extremely disappointed in our stay right from the outset. There is no one to assist with luggage and there is a charge for use of wifi. The room while large has a door that needed great force to open. The drains in the bathroom smelt of sewage. The worst aspect of the hotel however was the attitude of the staff by day and by night. The final straw was when my Thai wife was refused access to the room without first showing her ID card. Both of us had produced passports which were copied when we checked in. We checked out 2 days early and will not return.
Ilmoita tästä arvioinnista
Anthony W. Yksin matkustava United Kingdom, 14. joulukuuta 2015
good budget hotel

location cleanliness and good staff
8
The only negative was having to pay for wi fi when every little bar or resturant around can provide it free
Ilmoita tästä arvioinnista
Jackie H. Pariskunta United Kingdom, 10. joulukuuta 2015
Unclean pool .....

Room was nice, location was good,
5,3
We had our honeymoon there ! We cut short the stay due to the unclean pool and the surrounding areas !! We complained to staff and to the hotel and asked for a refund as the pool was so dirty ! The hotel did not offer any compensation or refund !! We cut short our honeymoon and moved hotel !!!
Ilmoita tästä arvioinnista
Elisabeth L. Pariskunta United Kingdom, 29. marraskuuta 2015
Perfectly acceptable

Price, location, room size
7
Everything was fine, good room size, beds a bit hard and a bit of an older building. No complaints.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-5/5 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - BuffetHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - BuffetHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - PihaHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - PihaHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - Uima-allasHoney Resort Phuket - VastaanottoHoney Resort Phuket - Ruoka ja JuomatHoney Resort Phuket - Uima-allasHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C05