tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Honey Resort

100/69 Kata Road, Muang, Kata, Phuket, Thaimaa 83100 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Parveke/Terassi Honey Resort Phuket - Parveke/Terassi Honey Resort Phuket - Kylpyhuone Honey Resort Phuket - Kylpyhuone Honey Resort Phuket - Kylpyhuone Honey Resort Phuket - Hotellin sisätilat Honey Resort Phuket - Hotellin sisätilat Honey Resort Phuket - Hotellin sisätilat Honey Resort Phuket - Hotellin sisätilat Honey Resort Phuket - Hotellin sisätilat Honey Resort Phuket - Hotellin sisätilat Honey Resort Phuket - Hotellin sisätilat Honey Resort Phuket - Hotellihuone
Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone Honey Resort Phuket - Hotellihuone
Alue: Kata Huoneiden lukumäärä: 55

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

7,7

yhteensä 198 arviota

Vastinetta rahalle
8,2
Sijainti
7,7
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
7,9
Ruoka/syöminen
6,5
Kaikki arvostelut (198)
Järjestä:
Michaela W. Ryhmät Finland, 2. joulukuuta 2014
Viihtyisä pieni hotelli

Sijainti keskeisellä paikalla, mutta kuitenkin hiljainen. Lyhyt matka rannalle.
8,3
Hotelli ylitti odotukset. Hotellin ruoka hyvää ja edullista. Aamupala monipuolinen. Juomat hieman kalliita. Allas iso vaikka onkin erikoisen muotoinen. Ehdottomasti voi suositella.
Veikko W. Pariskunta Finland, 9. huhtikuuta 2013
Kivasti kävellen

Sijainti, Rauhallisuus, Siisteys
7,7
Mukava hotelli hyvällä keskeisellä sijainnilla, mutta silti rauhallisen kujan päädyssä. Lyhyt matka Kataan tai Karoniin sekä rannalle vain muutaman minuutin kävely. Kattava buffet aamiainen ja hyvä ruoka muulloinkin ravintolassa. Erikoinen allas malli.
Risto T. Pariskunta Finland, 6. huhtikuuta 2013
rentouttava,mukava

henkilökunta, siisti, rauhallinen
8,7
Alexander J. Yksin matkustava Canada, 2. joulukuuta 2014
Modern!

Location, good breakfast, modern
10
When I pulled up to this hotel, I was shocked that I paid so little (1000B). Great hotel, very modern and clean. My room opened up right to the swimming pool. Excellent value, great location.
Mayada P. Ryhmät Thailand, 1. joulukuuta 2014
Good resort

Good location
9,3
Good clean and safe
Joey S. Pariskunta Philippines, 22. marraskuuta 2014
Filipinos in phuket

Location, cleanliness, friendly staff
10
We had a very pleasant stay. Will definitely recommend to friends.
Sarah R. Perhe pienten lasten kanssa Brazil, 9. marraskuuta 2014
Amazing Place

clanliness, location and helpful staff
9,7
I have stayed at the hotel during the period 02-09 November. My experience was wonderful. Great location, helpful staff, comfortable rooms, good food. My only complaint is about the shower that was not very good and the bungalow next to the pool was not working however it does not hurt at all our stay. I recommend
Stephen E. Perhe pienten lasten kanssa Australia, 26. syyskuuta 2014
Clean Room.

Pool, sun bed. Room.
7
The stay was good, the room was clean.
Mario R. Ryhmät Australia, 14. elokuuta 2014
Good value

Location, cleanliness, friendly staff
8
Great. Will go back.
Mal S. Yksin matkustava New Zealand, 25. heinäkuuta 2014
kiwis in Karon/Kata

staff staff staff
8,7
Absolutely enjoyed our 3 weeks at Honey Resort,friendly staff,the house ladies and desk crew all so nice and friendly.All smiles and nothing a bother specially Bessy.We will definitely recommend to our friends for a budget stay right in the middle of Kata and Karon beach.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Honey Resort PhuketHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - Parveke/TerassiHoney Resort Phuket - Parveke/TerassiHoney Resort Phuket - KylpyhuoneHoney Resort Phuket - KylpyhuoneHoney Resort Phuket - KylpyhuoneHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - HotellihuoneHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - Business CenterHoney Resort Phuket - Uima-allasHoney Resort Phuket - Uima-allasHoney Resort Phuket - VastaanottoHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - RavintolaHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin sisätilatHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - BuffetHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoliHoney Resort Phuket - Hotellin ulkopuoli


AS-AGWEB-3A08