Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20112

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1463 arviota

2 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,9
Sijainti
8,3
Henkilökunta
8,0
Hotellin kunto/siisteys
8,1
Huonemukavuus/taso
8,1
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1463)
Järjestä:
Kari J. Pariskunta Sweden, 19. tammikuuta 2014
Hyvätasoinen hotelli

ystävällinen henkilökunta, siisti huone, terassi
9
Viihdyimme erinomaisesti, mutta tilatessamme hotellin halusimme tietysti myös parvekkeen tai terassin, kuten huoneen ominaisuuksia kuvailtaessa näin sanottiin olevan. Lisäksi maksoimme ylimääräistä kaupunkinäköalasta. Hämmästykseksemme hotellissa ei ollut lainkaan huoneita, joissa oli kaupunkinäköala ja parveke tai terassi, vaikka näin mainostettiin. Ensin sanottiin, että ei ollut jäljellä ja sitten muutettiin siten, ettei sellaisia huoneita ole lainkaan (siis de luxe huoneita, joiden koko 32 neliömetriä, kuten olimme lukeneet huonekuvailusta. Saimme sitten viimein huoneen, jossa oli terassi uima-altaalle, mutta ei tietystikään kaupunkinäköalaa, josta olimme maksaneet ja lisäksi huone ei ollut de luxe huone, vaan superiorhuone, jonka koko oli korkeintaan 24 neliömetriä. Huone oli todella ahtaan tuntuinen ja käytävä, jonka toisella puolella oli kylpyhuone ja toisella puolella kaikki kaapit, oli niin ahdas, ettei kaappien ovia voinut oikein täysin avata, kun tuntui siltä, että se osuu vastapäiseen seinään. Me emme siis saaneet sitä, mistä olimme maksaneet ja sen vuoksi pitäisi tulla rahaa takaisin niistä kolmesta yöstä, jotka siellä vietimme. Muuten oli hotelli todella hyvä ja viihdyimme siellä.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kari J. Pariskunta Sweden, 17. tammikuuta 2014
Korkeatasoinen hotelli

ystävällinen henkilökunta, korkeatasoinen hotelli, kaunis allasalue
9,3
Hotellin sijainti oli yllätys sillä tavalla, että se oli itse asiassa korkean rakennuksen ylimmissä kerroksissa, siis 9., 10, 11. kerros. Allasalue oli oikein viihtyisä ja jos oli terassi allasalueelle päin, niin huoneesta pääsi ulos, joka oli positiivista. Aamiainen oli hyvin monipuolinen, mutta meille länsimaalaisille, siellä oli tietysti vähemmän valittavaa. yllättäen siellä oli myös pekonia, mutta sitä vain ei oltu osattu tehdä oikein.
Ilmoita tästä arvioinnista
Ling T. Pariskunta Indonesia, 2. helmikuuta 2016
.

Pleasant service staff. Despite room a bit dated, quite clean. Great locaton
7,7
Ok
Ilmoita tästä arvioinnista
Alan J. Yksin matkustava South Africa, 30. tammikuuta 2016
Surprisingly good

Room, Location, Food
9,3
I liked the hotel. The only problem was only one lift was working to get up to the lobby on Level 9. Apart from that, I think it was all good!
Ilmoita tästä arvioinnista
Anton W. Ryhmät Indonesia, 25. tammikuuta 2016
Average

amenities, location, free wifi
5,7
Average hotel. Would be trying out other hotels in Medan next time round.
Ilmoita tästä arvioinnista
Kung Y. Liikematkailija Malaysia, 22. tammikuuta 2016
Overated

Breakfast
5,7
Bad smell when walk into the room, request to change room but reception said is fully book no room to change. Toilet door is broken and cannot lock at all
Ilmoita tästä arvioinnista
Inge O. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 17. tammikuuta 2016
The best swimming pool in town

Swimming pool, swimming pool and swimming pool
8
Good place to swim
Ilmoita tästä arvioinnista
Samat M. Liikematkailija Singapore, 16. tammikuuta 2016
Food needs improvement

Privacy
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Low A. Liikematkailija Singapore, 15. tammikuuta 2016
Memorable Stays!!!

Beautiful Swimming Pools, Courtesy of Reception Clerk (Winnie) and Hotel View.
6,7
It was a memorable stay and I will like to share two things regarding my stay at Aryaduta. 1. The GOOD a. When I stepped into the hotel, I was well greeted by the doorman and reception staff, especially the lady by the name Winnie. They were warm, friendly and helpful! b. The swimming pool is great and wonderful to relax after a day of busy schedule. c. Thanks the hotel staff for their arrangement of transport to and fro, when I was admitted to Siloam Hospital. 2. THE BAD a. I was given room 9003 on my arrival. The room was good, but was stuffy and cigarette smell too strong. I changed room, the next day! b. When I returned to hotel after my discharged from Siloam Hospital on the 14th Jan. for food poisoning. I thank reception desk manager, Jimmy (I supposed his name) for his concerns and cares. I explained to him, I got it after I took the breakfast at the hotel on the 13th Jan. morning. An hour after breakfast, I started to have diarrhea, stomach pain, and vomiting. I rushed to the Hospital and was diagnosed to have food poisoning. The doctor had to put me on drip and kept me in the hospital for a day to observe my condition. Anyway, I am appreciative to the manager, Mr. Jimmy for his assistance and cares. However, before I checkout of the hotel on 15th January, I was attended by another manager (Don't know his name). When a lady staff asked me about my health condition, I explained to her. The manager was standing beside her. He stared and turned his face away in a rude manner. I was not blaming the hotel food. And I was disappointed with the attitude of the manager. I hope he could emulate the other manager, Mr Jimmy. This should not be an attitude of a hotel front desk manager! Thank you!
Ilmoita tästä arvioinnista
Yul H. Liikematkailija South Korea, 10. tammikuuta 2016
Best in Medan

Value for Money, Comfort Room, Good Bathroom
10
This is the best hotel in the medan. Located in centre of the medan. Good value for money, comfort room and good bathroom. Room and bathroom is much better than Marriot.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-2/2 arvioinnista
Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - VastaanottoHotel Aryaduta Medan Medan - AulaHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/AulaHotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/KahvilaHotel Aryaduta Medan Medan - JuhlasaliHotel Aryaduta Medan Medan - JuhlasaliHotel Aryaduta Medan Medan - JuhlasaliHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - PalvelutHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin sisätilatHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin sisätilatHotel Aryaduta Medan Medan - AulaHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin sisätilatHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin sisätilatHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin sisätilatHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin ulkopuoliHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - AulaHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin ulkopuoliHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - PalvelutHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - AulaHotel Aryaduta Medan Medan - PalvelutHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin ulkopuoliHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - AulaHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - SisäänkäyntiHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Kokoushuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B01