tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20112 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Aryaduta Hotel

Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin ulkopuoli Hotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas Hotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas Hotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas Hotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas Hotel Aryaduta Medan Medan - Vastaanotto Hotel Aryaduta Medan Medan - Vastaanotto Hotel Aryaduta Medan Medan - Aula Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Kylpyhuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Kylpyhuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone
Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Kylpyhuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/Aula Hotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/Aula Hotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/Kahvila Hotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/Kahvila Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola
Alue: Medan keskusta Huoneiden lukumäärä: 200
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 885 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (885)
Järjestä:
Kari J. Pariskunta Sweden, 19. tammikuuta 2014
Hyvätasoinen hotelli

ystävällinen henkilökunta, siisti huone, terassi
9
Viihdyimme erinomaisesti, mutta tilatessamme hotellin halusimme tietysti myös parvekkeen tai terassin, kuten huoneen ominaisuuksia kuvailtaessa näin sanottiin olevan. Lisäksi maksoimme ylimääräistä kaupunkinäköalasta. Hämmästykseksemme hotellissa ei ollut lainkaan huoneita, joissa oli kaupunkinäköala ja parveke tai terassi, vaikka näin mainostettiin. Ensin sanottiin, että ei ollut jäljellä ja sitten muutettiin siten, ettei sellaisia huoneita ole lainkaan (siis de luxe huoneita, joiden koko 32 neliömetriä, kuten olimme lukeneet huonekuvailusta. Saimme sitten viimein huoneen, jossa oli terassi uima-altaalle, mutta ei tietystikään kaupunkinäköalaa, josta olimme maksaneet ja lisäksi huone ei ollut de luxe huone, vaan superiorhuone, jonka koko oli korkeintaan 24 neliömetriä. Huone oli todella ahtaan tuntuinen ja käytävä, jonka toisella puolella oli kylpyhuone ja toisella puolella kaikki kaapit, oli niin ahdas, ettei kaappien ovia voinut oikein täysin avata, kun tuntui siltä, että se osuu vastapäiseen seinään. Me emme siis saaneet sitä, mistä olimme maksaneet ja sen vuoksi pitäisi tulla rahaa takaisin niistä kolmesta yöstä, jotka siellä vietimme. Muuten oli hotelli todella hyvä ja viihdyimme siellä.
Kari J. Pariskunta Sweden, 17. tammikuuta 2014
Korkeatasoinen hotelli

ystävällinen henkilökunta, korkeatasoinen hotelli, kaunis allasalue
9,3
Hotellin sijainti oli yllätys sillä tavalla, että se oli itse asiassa korkean rakennuksen ylimmissä kerroksissa, siis 9., 10, 11. kerros. Allasalue oli oikein viihtyisä ja jos oli terassi allasalueelle päin, niin huoneesta pääsi ulos, joka oli positiivista. Aamiainen oli hyvin monipuolinen, mutta meille länsimaalaisille, siellä oli tietysti vähemmän valittavaa. yllättäen siellä oli myös pekonia, mutta sitä vain ei oltu osattu tehdä oikein.
Justin L. Liikematkailija Malaysia, 21. heinäkuuta 2014
cheap n reasonable

nice pool view,nice food,nice bed
7,7
the staff was friendly,the rooms r cozy.nice swimming pool view.the breakfast is nice.
Sharon L. Ryhmät Singapore, 20. heinäkuuta 2014
Nice room w balcony, but the room layout v inconve

Rooms pools and location
7,7
Gene K. Ryhmät Singapore, 20. heinäkuuta 2014
Comfortable and convenient.

Location, swimming pool and cost.
8
No major complaints. However, they could have labelled the lifts, e.g. 9th floor is reception desk, restaurant, swimming pool, etc.
Anbalagan J. Liikematkailija Malaysia, 15. heinäkuuta 2014
Great place to stay.

Environment / Location / Service is great
10
Awesome experience,so my next visit to Medan will be at Aryaduta.
Abd S. Yksin matkustava Malaysia, 13. heinäkuuta 2014
Affordable great stay

The nice swimming pool, location and affordable night stay
9
I was pleasantly surprised the rate i got from AGODA... I was even upgraded to Premier room and the similar room would essensialy cost me 3 times higher what i paid for in other cities. Since i was travelling during fasting month, the hotel provided "sahur" buffet for their muslim guests. It is only 15 minutes walk to Bandara Station to catch the new airport direct train if you are willing to walk. The best part of this hotel is the nice swimming pool that really makes you want to dip in for a refreshing swim. Definitely a choice to stay when i return to Medan .
Kong B. Pariskunta Malaysia, 12. heinäkuuta 2014
staffs friendly & helpfull. But need improve.

Good breakfast
8
Miss arrange my morning call to 3.00am instead of my request at 5.00 am. This was my only complaint of receptionist carelessness. After all the good feeling. But should know the guests do not know to operate the room TV. Our case not until we asked the next day!
Mantosh S. Ryhmät India, 6. heinäkuuta 2014
Basic

Room size
5,7
Below average. Room air con didn't work. Even after I complained. Hotel quite run down. Had a do not disturb on my door and at 11am housekeeping called to check if I wanted my room cleaned. They were no world cup matches on the in room tv.
Novy W. Liikematkailija Indonesia, 6. heinäkuuta 2014
good design

clean
8
location as we could not hear the bustle of the main road from our accommodation but a short walk to the entrance and we were near the thick of it.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin ulkopuoliHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - VastaanottoHotel Aryaduta Medan Medan - VastaanottoHotel Aryaduta Medan Medan - AulaHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/AulaHotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/AulaHotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/KahvilaHotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/KahvilaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - KaupatHotel Aryaduta Medan Medan - KaupatHotel Aryaduta Medan Medan - JuhlasaliHotel Aryaduta Medan Medan - JuhlasaliHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - PalvelutHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin sisätilatHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas


AS-AGWEB-3A07