tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Medan keskusta, Medan, Indonesia 20112 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin ulkopuoli Hotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas Hotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas Hotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas Hotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas Hotel Aryaduta Medan Medan - Vastaanotto Hotel Aryaduta Medan Medan - Vastaanotto Hotel Aryaduta Medan Medan - Aula Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Kylpyhuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Kylpyhuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone
Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Hotellihuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Kylpyhuone Hotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/Aula Hotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/Aula Hotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/Kahvila Hotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/Kahvila Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola Hotel Aryaduta Medan Medan - Ravintola
Alue: Medan keskusta Huoneiden lukumäärä: 200
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,1

yhteensä 928 arviota

Vastinetta rahalle
8,0
Sijainti
8,3
Henkilökunta
8,1
Hotellin kunto/siisteys
8,3
Huonemukavuus/taso
8,2
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (928)
Järjestä:
Kari J. Pariskunta Sweden, 19. tammikuuta 2014
Hyvätasoinen hotelli

ystävällinen henkilökunta, siisti huone, terassi
9
Viihdyimme erinomaisesti, mutta tilatessamme hotellin halusimme tietysti myös parvekkeen tai terassin, kuten huoneen ominaisuuksia kuvailtaessa näin sanottiin olevan. Lisäksi maksoimme ylimääräistä kaupunkinäköalasta. Hämmästykseksemme hotellissa ei ollut lainkaan huoneita, joissa oli kaupunkinäköala ja parveke tai terassi, vaikka näin mainostettiin. Ensin sanottiin, että ei ollut jäljellä ja sitten muutettiin siten, ettei sellaisia huoneita ole lainkaan (siis de luxe huoneita, joiden koko 32 neliömetriä, kuten olimme lukeneet huonekuvailusta. Saimme sitten viimein huoneen, jossa oli terassi uima-altaalle, mutta ei tietystikään kaupunkinäköalaa, josta olimme maksaneet ja lisäksi huone ei ollut de luxe huone, vaan superiorhuone, jonka koko oli korkeintaan 24 neliömetriä. Huone oli todella ahtaan tuntuinen ja käytävä, jonka toisella puolella oli kylpyhuone ja toisella puolella kaikki kaapit, oli niin ahdas, ettei kaappien ovia voinut oikein täysin avata, kun tuntui siltä, että se osuu vastapäiseen seinään. Me emme siis saaneet sitä, mistä olimme maksaneet ja sen vuoksi pitäisi tulla rahaa takaisin niistä kolmesta yöstä, jotka siellä vietimme. Muuten oli hotelli todella hyvä ja viihdyimme siellä.
Kari J. Pariskunta Sweden, 17. tammikuuta 2014
Korkeatasoinen hotelli

ystävällinen henkilökunta, korkeatasoinen hotelli, kaunis allasalue
9,3
Hotellin sijainti oli yllätys sillä tavalla, että se oli itse asiassa korkean rakennuksen ylimmissä kerroksissa, siis 9., 10, 11. kerros. Allasalue oli oikein viihtyisä ja jos oli terassi allasalueelle päin, niin huoneesta pääsi ulos, joka oli positiivista. Aamiainen oli hyvin monipuolinen, mutta meille länsimaalaisille, siellä oli tietysti vähemmän valittavaa. yllättäen siellä oli myös pekonia, mutta sitä vain ei oltu osattu tehdä oikein.
Chin S. Liikematkailija Malaysia, 21. elokuuta 2014
Fair

good services, value money, near railway station
6,7
No what I expected.
Hendri P. Ryhmät Indonesia, 16. elokuuta 2014
Inexpensive 5 star hotel with great room & service

Value for money, centrally located, hygiene
9,3
It was my second time staying in this hotel with my friends, as usual this is the most affordable 5 star hotel we can find in Medan. Room was clean, beds are comfortable and services are great! The morning breakfast was delicious with wide range variety of foods, from Indonesian to Western food are served. There's no doubt that will be staying here again for our next visit.
Bisma P. Liikematkailija Indonesia, 14. elokuuta 2014
Not so Clean :(

Nothing
5,3
This is the 2nd time I stayed in Medan. And 1st time stayed in this Hotel. First, I didn't know that this hotel is combined with Mall (old mall...), so it bit a little dissapointment for me, because I choose this 5 stars hotel for take a rest, not being disturbed with crowded lobby etc. The room was medium size, with carpet floor but big red stain next to the bed (looks like someone drop off a wine or something...), and black stain at the pillow cover (fungus I guess). Bathroom was clean. And I hate hotel lobby with Sky Lobby concept...it is so confusing for me. And my opinion for 5 stars hotel, Aryadutta need to improve a lot.
Miranto P. Pariskunta Indonesia, 10. elokuuta 2014
One of the best hotel in Medan

Good value of money, great location, luxury hotel
8,3
I am very happy with all of from this hotel, near Palladium mall and city center located.
Hendri P. Ryhmät Indonesia, 10. elokuuta 2014
Excellent stay with high quality breakfast

Price, food and location
9,3
It was a well pleasant stay. And we enjoy the breakfast very much. Excellet services
Aries H. Pariskunta Indonesia, 9. elokuuta 2014
5 Star Hotel located in the city

Best Location, Best Room and Value of Money
8
We were having a good time staying at Aryaduta hotel.
Kazuaki I. Liikematkailija Japan, 8. elokuuta 2014
Best hotel to stay in Medan

Friendly staff, cleanness, and good location
9,7
Just great, not too busy, very relaxing atmosphere, staffs are friendly, and reasonable price. I am very sure I will come back next time.
Joanne F. Liikematkailija United States of America, 7. elokuuta 2014
Excellent value

Location, Food, Pool
9,3
Always a great hotel to stay. Comfortable and clean - extremely well managed. Only downside is the narrow rickety elevators to the 9th floor lobby, and rooms that don't have windows that open. Otherwise a great choice.

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin ulkopuoliHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allasHotel Aryaduta Medan Medan - VastaanottoHotel Aryaduta Medan Medan - VastaanottoHotel Aryaduta Medan Medan - AulaHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KylpyhuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/AulaHotel Aryaduta Medan Medan - Pubi/AulaHotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/KahvilaHotel Aryaduta Medan Medan - Kahvila/KahvilaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - RavintolaHotel Aryaduta Medan Medan - KaupatHotel Aryaduta Medan Medan - KaupatHotel Aryaduta Medan Medan - JuhlasaliHotel Aryaduta Medan Medan - JuhlasaliHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - KokoushuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - Ruoka ja JuomatHotel Aryaduta Medan Medan - PalvelutHotel Aryaduta Medan Medan - HotellihuoneHotel Aryaduta Medan Medan - Hotellin sisätilatHotel Aryaduta Medan Medan - Uima-allas


AS-AGWEB-3C05