Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Cesario

M.L. Quezon Highway, Pusok, Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Filippiinit 6015 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Cesario Mactan Island - Hotellin sisätilat Hotel Cesario Mactan Island - Aula Hotel Cesario Mactan Island - Aula Hotel Cesario Mactan Island - Sisäänkäynti Hotel Cesario Mactan Island - Ravintola Hotel Cesario Mactan Island - Aula Hotel Cesario Mactan Island - Aula Hotel Cesario Mactan Island - Ravintola Hotel Cesario Mactan Island - Palvelut Hotel Cesario Mactan Island - Uima-allas Hotel Cesario Mactan Island - Palvelut Hotel Cesario Mactan Island - Uima-allas Hotel Cesario Mactan Island - Kuntosali Hotel Cesario Mactan Island - Kuntosali Hotel Cesario Mactan Island - Kuntosali Hotel Cesario Mactan Island - Uima-allas
Hotel Cesario Mactan Island - Aula Hotel Cesario Mactan Island - Hotellihuone Hotel Cesario Mactan Island - Hotellihuone
Alue: Mactan Island Huoneiden lukumäärä: 33

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Hyvä

7,1

yhteensä
694 arviota

Vastinetta rahalle
7,6
Sijainti
8,0
Henkilökunta
6,7
Hotellin kunto/siisteys
6,3
Huonemukavuus/taso
6,9
Ruoka/syöminen
7,3
Kaikki arvostelut (694)
Järjestä:
Jaakko K. Pariskunta Finland, 2. joulukuuta 2014
Lentokenttähotelli

Sijainti, maksuton lentokenttäkuljetus, take-away aamupala
5,3
Huone ja hotelli eivät todellakaan ole sieltä tuoreimmasta päästä, vaan tarjoavat lähinnä välttävän yöpymisen lentokentän läheisyydessä (5 min ajomatkan päässä). Patjat olivat kulahtaneet, ilmastointilaite oli äänekäs ja huoneeseen pääsi yöllä hyttysiä. Wifi toimii ainakin aulassa. Pienellä budjetilla matkustavalle toimii varmasti, mutta itse olemme seuraavalla kerralla valmiit maksamaan enemmän saadaksemme tasokkaamman yösijan. 10 min kävelymatkan päästä (Quezon National Highwaytä lounaaseen) löytyy iso ruokakauppa pikaruokaketjuineen (Jollibee, McDonalds).
Ilmoita tästä arvioinnista
Frederick D. Pariskunta Australia, 28. heinäkuuta 2015
Free Breakfast, Free Airport transfer

Free Breakfast, Free Airport transfer, Close to Hilton Lapu Lapu ferry to Bohol
8,3
This is my 12th time to stay at the Cesario. Its where I always stay visiting Cebu. The unlimited breakfast is the best ever. Ask for one of the two economy rooms that have the large bed - much better than two single beds, Clean and convenient. Great Value
Ilmoita tästä arvioinnista
Tamas D. Pariskunta Hungary, 6. heinäkuuta 2015
quite good for the money

close to airport, swimming pool on the roof, food
8
it was a pleasant stay, few things might be improved though to get a fully satisfied experience. The aircon had a fixed 16 Celsius setting, one wider bed instead of two single ones might have been better. The positive things friendly staff, good food, swimming pool on the roof, mall at walking distance, free airport transfer. All together quite good for the budget price.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jenifer A. Perhe isojen lasten kanssa Philippines, 3. heinäkuuta 2015
Staff

Friendly abd courteous staff
9
Ilmoita tästä arvioinnista
George G. Yksin matkustava United States of America, 1. heinäkuuta 2015
Ok for the money

Staff price location
6,3
Adequate at best
Ilmoita tästä arvioinnista
George G. Yksin matkustava United States of America, 28. kesäkuuta 2015
Adequate but small

Near airport, staff friendly, breakfast
5,7
It was ok. Near airport. Rooms are tight.
Ilmoita tästä arvioinnista
Joevanie P. Ryhmät Philippines, 16. kesäkuuta 2015
Ideal for travelers connecting in Cebu

Very accommodating staff, free transfer and free breakfast
8,7
Overall it was pleasant although don't expect too much in the room. They may need to consider renovating it. Napag iwanan na ng panahon.
Ilmoita tästä arvioinnista
Angeles S. Yksin matkustava Philippines, 14. kesäkuuta 2015
a

b
8
c
Ilmoita tästä arvioinnista
Tammarut S. Pariskunta Thailand, 9. kesäkuuta 2015
i will come back this hotel again

I will come back this hotel again
8,3
i will come back this hotel again Since i was stay on this hotel. I don't like smell of room. but i can change my room.and internet have only on lobby area. food for this resturant is good. what is make me happiness for this hotel is thy send me by shuttle bus van to Mactan airport by.... it have only me and my girl on car. Driver is polite and humble, and never to ask my money
Ilmoita tästä arvioinnista
Japheth P. Pariskunta Philippines, 29. huhtikuuta 2015
Good location

Near the airport so it comes with free airport transfers. With buffet breakfast too!
6,7
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Cesario Mactan IslandHotel Cesario Mactan Island - Hotellin sisätilatHotel Cesario Mactan Island - AulaHotel Cesario Mactan Island - AulaHotel Cesario Mactan Island - SisäänkäyntiHotel Cesario Mactan Island - RavintolaHotel Cesario Mactan Island - AulaHotel Cesario Mactan Island - AulaHotel Cesario Mactan Island - RavintolaHotel Cesario Mactan Island - PalvelutHotel Cesario Mactan Island - Uima-allasHotel Cesario Mactan Island - PalvelutHotel Cesario Mactan Island - Uima-allasHotel Cesario Mactan Island - KuntosaliHotel Cesario Mactan Island - KuntosaliHotel Cesario Mactan Island - KuntosaliHotel Cesario Mactan Island - Uima-allasHotel Cesario Mactan Island - AulaHotel Cesario Mactan Island - HotellihuoneHotel Cesario Mactan Island - Hotellihuone


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A02