tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Continental Hotel

Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Aula
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Aula Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 83
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1451 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
9,3
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1451)
Järjestä:
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 28. huhtikuuta 2014
Historiallinen hotelli keskellä kaupunkia.

siisteys, ystävällinen henkilökunta, lähellä nähtävyyksiä
8,7
Raimo K. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti
8,3
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti, julkisivu kaunis, hyvä palvelu
8
Hotelli sijaitsi erittäin hyvällä paikalla, rakennus on historiallinen ja siinä on todella kaunis julkisivu. Huoneet vanhahkot ja kylpyhuone 80-luvulta, mutta siistiä ja puhdasta. Hyvä aamiainen ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Vinkki: ota "vina sun" taksi, se on mittaritaksi, edullinen ja luotettava. Lentokentältä taksi hotellille (keskustaan) maksoi 15 USD ja paluumatka "vina sun" taksilla 9 USD.
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sijainti ja julkisivu kaunis
7,7
Ilkka A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. helmikuuta 2011
Vanhan ajan tyyliin

Vanhan ajan tyyli säilytetty hyvin. Hieno ravintola ja aamias tilat.
6
Huone oli pieni nro: 214 ( Oriental Suite ). Vanha tyyli säilytetty hyvin. Ikkunoita kahdelle eri kadulle. Toisella kadulla menossa rakennustyöt. Tekevät töitä 24/7. Sängyt kovat. Huonounisen ei kannata varata tätä huonetta. Liikenteen ynm. melu kuuluu erittäin selvästi. Lauantai ja Sunnuntai aamuisin Operan edustalla soittavat musiikkia alkaen noin klo 07.00. Esitystä voi seurata huoneiston parvekkeelta, mutta musiikki kuuluu kyllä melkein yhtähyvin, vaikka pitäisi ovet ja ikkunat kiinni.
Sinikka H. Ryhmät Finland, 10. maaliskuuta 2010
hyvä

Hotelli sijaitsi todella keskeisellä paikalla. Aamiashuone oli viehättävä ja henki vanhan ajan tunnelmaa. Sopii erityisesti matkailijoille, jotka nauttivat romattisesta tyylistä. Ihanan tilava huonesito, johon kolme matkailijaa mahtui upeasti:))
8,3
Mark H. Pariskunta Australia, 18. heinäkuuta 2014
Colonial experience

Age, architecture and surroundings
9
We decided to splurge on a junior suite for our last night in Vietnam. We wanted to enjoy the night surrounded by history and originality. It was built in the 1880's and is well renovated with some modern conveniences. 14 foot high ornate ceilings in your rom and a very comfortable bed. The only down side was it is very central in HCM and with that goes the road noise from the locals love of bike and car hours through the night. Not sure if the rooms higer or to the rear are quieter, but we did sleep well evntually. Value for money was excellent for what we were looking for. The Rex Hotel which is similar and close is definetly a 5 star, compared to the Continetal's 4 star, but along with that comes the much higher prices. We highly recommend a night or two to enjoy some nostagar and imagine what Vietnam would have been like if you lived or visited at the turn of the 20th century.
Sarawut D. Liikematkailija Thailand, 17. heinäkuuta 2014
Pleasant stay, Best Location, Good breakfast

Hotel location is great, Breakfast is great and staffs are nice
8,7
Good for both family trip and business trip. Hotel is in very good location, easily to travel to other part of the city. Staffs are nice and service level is quite good.
Binh H. Perhe pienten lasten kanssa United States of America, 16. heinäkuuta 2014
very nice

roomy, historic location, good services
6,7
not so bad
Shu H. Liikematkailija Singapore, 12. heinäkuuta 2014
Very good

Food, Location, Staffs
8
Very good. Centrally located. Walking distance to shopping malls and restaurants

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Continental Saigon Ho Chi MinhHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - AulaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - AulaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyläHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KaupatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola

Asiakasarvioita - Hotel Continental Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3A08