Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Keskusta, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Continental Hotel
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/Terassi Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Piha Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone
Alue: Alue 1 - Keskusta Huoneiden lukumäärä: 83
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä
1755 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
9,3
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1755)
Järjestä:
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 28. huhtikuuta 2014
Historiallinen hotelli keskellä kaupunkia.

siisteys, ystävällinen henkilökunta, lähellä nähtävyyksiä
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Raimo K. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti, julkisivu kaunis, hyvä palvelu
8
Hotelli sijaitsi erittäin hyvällä paikalla, rakennus on historiallinen ja siinä on todella kaunis julkisivu. Huoneet vanhahkot ja kylpyhuone 80-luvulta, mutta siistiä ja puhdasta. Hyvä aamiainen ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Vinkki: ota "vina sun" taksi, se on mittaritaksi, edullinen ja luotettava. Lentokentältä taksi hotellille (keskustaan) maksoi 15 USD ja paluumatka "vina sun" taksilla 9 USD.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sijainti ja julkisivu kaunis
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilkka A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. helmikuuta 2011
Vanhan ajan tyyliin

Vanhan ajan tyyli säilytetty hyvin. Hieno ravintola ja aamias tilat.
6
Huone oli pieni nro: 214 ( Oriental Suite ). Vanha tyyli säilytetty hyvin. Ikkunoita kahdelle eri kadulle. Toisella kadulla menossa rakennustyöt. Tekevät töitä 24/7. Sängyt kovat. Huonounisen ei kannata varata tätä huonetta. Liikenteen ynm. melu kuuluu erittäin selvästi. Lauantai ja Sunnuntai aamuisin Operan edustalla soittavat musiikkia alkaen noin klo 07.00. Esitystä voi seurata huoneiston parvekkeelta, mutta musiikki kuuluu kyllä melkein yhtähyvin, vaikka pitäisi ovet ja ikkunat kiinni.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sinikka H. Ryhmät Finland, 10. maaliskuuta 2010
hyvä

Hotelli sijaitsi todella keskeisellä paikalla. Aamiashuone oli viehättävä ja henki vanhan ajan tunnelmaa. Sopii erityisesti matkailijoille, jotka nauttivat romattisesta tyylistä. Ihanan tilava huonesito, johon kolme matkailijaa mahtui upeasti:))
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Carole M. Yksin matkustava Australia, 30. elokuuta 2015
fantantic location

The Locatiin was fantastic, service was great and the rooms wete huge and well kept.
9,3
2 night
Ilmoita tästä arvioinnista
Andrew B. Pariskunta Australia, 23. elokuuta 2015
Weekend in Ho Chi Minh

Location, Location, Location
6,3
We booked and payed for two nights but after being shown the room the smell was so bad I could not stay.When we asked about a different room we found the hotel was full so we went to the REX hotel for the night which is very nice. The second night I had to pay extra to move to a higher standard room which was quite OK. We have often stayed at the Continental Hotel and the location is lovely. The hotel is very old so don't expect anything modern. The rooms in the front are nice but don't stay anywhere near the Spa as the smell is just too much.
Ilmoita tästä arvioinnista
Abd R. Liikematkailija Malaysia, 21. elokuuta 2015
Nice Hotel Excellent Location

1.The staff 2.Room conditions 3. Located in the centre of Saigon
8,3
It was an enjoyable stay at a nice hotel.Walking to shopping areas and Ben Thanh was a breeze.The next time we go to Saigon,we will stay there again.
Ilmoita tästä arvioinnista
Melissa M. Ryhmät Australia, 19. elokuuta 2015
Excellent position in Saigon

great location
9,3
great location opposite opera house. Didn't appreciate the jackhammers going in the room below is just after check in after travelling for more than 12 hours - started around 2.30pm and we were told it would continue until 5-6pm. Our rooms weren't ready on arrival but this seems to be a contuing problem at other hotels on this trip. Our parents got fruit in their rooms and my husband and I didn't not sure if this was meant to be. No welcome drink on arrival just left to sit it out for 40 mins in reception not really knowing what is going on. Beds were comfortable, rooms beautiful nice and clean. The shower is difficult to get into and I suggest the hotel get steps to avoid injuries. Ordered a meal from room service and the Cantonese Fried Rice was dry and underwhelming. That said I would stay here again for the location.
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Continental Saigon Ho Chi MinhHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - PihaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone

Asiakasarvioita - Hotel Continental Saigon, Ho Chi Minh

Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07