tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Continental Hotel
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/Terassi Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Piha Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 83
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1614 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
9,3
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1614)
Järjestä:
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 28. huhtikuuta 2014
Historiallinen hotelli keskellä kaupunkia.

siisteys, ystävällinen henkilökunta, lähellä nähtävyyksiä
8,7
Raimo K. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti
8,3
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti, julkisivu kaunis, hyvä palvelu
8
Hotelli sijaitsi erittäin hyvällä paikalla, rakennus on historiallinen ja siinä on todella kaunis julkisivu. Huoneet vanhahkot ja kylpyhuone 80-luvulta, mutta siistiä ja puhdasta. Hyvä aamiainen ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Vinkki: ota "vina sun" taksi, se on mittaritaksi, edullinen ja luotettava. Lentokentältä taksi hotellille (keskustaan) maksoi 15 USD ja paluumatka "vina sun" taksilla 9 USD.
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sijainti ja julkisivu kaunis
7,7
Ilkka A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. helmikuuta 2011
Vanhan ajan tyyliin

Vanhan ajan tyyli säilytetty hyvin. Hieno ravintola ja aamias tilat.
6
Huone oli pieni nro: 214 ( Oriental Suite ). Vanha tyyli säilytetty hyvin. Ikkunoita kahdelle eri kadulle. Toisella kadulla menossa rakennustyöt. Tekevät töitä 24/7. Sängyt kovat. Huonounisen ei kannata varata tätä huonetta. Liikenteen ynm. melu kuuluu erittäin selvästi. Lauantai ja Sunnuntai aamuisin Operan edustalla soittavat musiikkia alkaen noin klo 07.00. Esitystä voi seurata huoneiston parvekkeelta, mutta musiikki kuuluu kyllä melkein yhtähyvin, vaikka pitäisi ovet ja ikkunat kiinni.
Sinikka H. Ryhmät Finland, 10. maaliskuuta 2010
hyvä

Hotelli sijaitsi todella keskeisellä paikalla. Aamiashuone oli viehättävä ja henki vanhan ajan tunnelmaa. Sopii erityisesti matkailijoille, jotka nauttivat romattisesta tyylistä. Ihanan tilava huonesito, johon kolme matkailijaa mahtui upeasti:))
8,3
Kevin E. Pariskunta Australia, 20. maaliskuuta 2015
Our stay at Hotel Continental

Location, History,Ambience
9,7
Our stay was nothing less than expected and the standard of service, decor and staff attitude is second to none.
Chaiwat K. Liikematkailija Thailand, 20. maaliskuuta 2015
Excellent location walking distance to river

Reasonable price, good location and excellent food
9,3
Was good and impressive, at the beginning need to change room because too noisy from air con
Annette D. Pariskunta Australia, 19. maaliskuuta 2015
Historic hotel in great location

Location, right next to the Opera House.
8
Arja S. Yksin matkustava Finland, 13. maaliskuuta 2015
Great location, oldfashion

good locatkon, goof breakfast, oldfashion feeling
7,3
I Like the feeling at hotel,old days Saigon No information that There are interior rooms and Air condition was blowing too hard

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Continental Saigon Ho Chi MinhHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - PihaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone

Asiakasarvioita - Hotel Continental Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3B06