tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Continental Hotel
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Aula Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Aula Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 83
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1537 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
9,3
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1537)
Järjestä:
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 28. huhtikuuta 2014
Historiallinen hotelli keskellä kaupunkia.

siisteys, ystävällinen henkilökunta, lähellä nähtävyyksiä
8,7
Raimo K. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti
8,3
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti, julkisivu kaunis, hyvä palvelu
8
Hotelli sijaitsi erittäin hyvällä paikalla, rakennus on historiallinen ja siinä on todella kaunis julkisivu. Huoneet vanhahkot ja kylpyhuone 80-luvulta, mutta siistiä ja puhdasta. Hyvä aamiainen ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Vinkki: ota "vina sun" taksi, se on mittaritaksi, edullinen ja luotettava. Lentokentältä taksi hotellille (keskustaan) maksoi 15 USD ja paluumatka "vina sun" taksilla 9 USD.
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sijainti ja julkisivu kaunis
7,7
Ilkka A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. helmikuuta 2011
Vanhan ajan tyyliin

Vanhan ajan tyyli säilytetty hyvin. Hieno ravintola ja aamias tilat.
6
Huone oli pieni nro: 214 ( Oriental Suite ). Vanha tyyli säilytetty hyvin. Ikkunoita kahdelle eri kadulle. Toisella kadulla menossa rakennustyöt. Tekevät töitä 24/7. Sängyt kovat. Huonounisen ei kannata varata tätä huonetta. Liikenteen ynm. melu kuuluu erittäin selvästi. Lauantai ja Sunnuntai aamuisin Operan edustalla soittavat musiikkia alkaen noin klo 07.00. Esitystä voi seurata huoneiston parvekkeelta, mutta musiikki kuuluu kyllä melkein yhtähyvin, vaikka pitäisi ovet ja ikkunat kiinni.
Sinikka H. Ryhmät Finland, 10. maaliskuuta 2010
hyvä

Hotelli sijaitsi todella keskeisellä paikalla. Aamiashuone oli viehättävä ja henki vanhan ajan tunnelmaa. Sopii erityisesti matkailijoille, jotka nauttivat romattisesta tyylistä. Ihanan tilava huonesito, johon kolme matkailijaa mahtui upeasti:))
8,3
Michael R. Pariskunta Australia, 24. lokakuuta 2014
Wonderful old hotel

Atmosphere, staff helpfulness and location
9,3
Absolutely delightful overall. Can't wait to go back.
Cheekhai W. Perhe isojen lasten kanssa Malaysia, 24. lokakuuta 2014
get a colonial feel

location, colonial feel and good breakfast
8,3
You will really get a oriental colonial feel staying at this building, right next to opera house. walking distance to most sightseeing places (within 1km). offer good breakfast with many local and international choices. the rooms are clean and big. you may think it is old but it is just fine.
Peter V. Liikematkailija Netherlands, 20. lokakuuta 2014
Old glorious hotel

Space rooms, nice location,
5
First stay, outside makes great impression wich is not the same inside! Noisy aircom, water temp variates a lot and not friendly staff at checking inn/out counter! Very high prices for drinks outside 6 USD for a glass of orange juice, which I asked to charge to my room and had to pay cash because they understood me wrong and could not be changed anymore!!!!
Stephen N. Liikematkailija Singapore, 19. lokakuuta 2014
Nice Oriental Room and very centralize

Location, view and service
10
Good Location, cosy and nice view

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Continental Saigon Ho Chi MinhHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - AulaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - AulaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyläHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KaupatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola

Asiakasarvioita - Hotel Continental Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3C02