tai

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Continental Hotel
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kylpyhuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Vastaanotto Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Aula
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Aula Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/Kahvila Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone
Alue: Alue 1 - Dong Khoi / Nguyen Hue Huoneiden lukumäärä: 83
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1506 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
9,3
Henkilökunta
7,7
Hotellin kunto/siisteys
7,7
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1506)
Järjestä:
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 28. huhtikuuta 2014
Historiallinen hotelli keskellä kaupunkia.

siisteys, ystävällinen henkilökunta, lähellä nähtävyyksiä
8,7
Raimo K. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti
8,3
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti, julkisivu kaunis, hyvä palvelu
8
Hotelli sijaitsi erittäin hyvällä paikalla, rakennus on historiallinen ja siinä on todella kaunis julkisivu. Huoneet vanhahkot ja kylpyhuone 80-luvulta, mutta siistiä ja puhdasta. Hyvä aamiainen ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Vinkki: ota "vina sun" taksi, se on mittaritaksi, edullinen ja luotettava. Lentokentältä taksi hotellille (keskustaan) maksoi 15 USD ja paluumatka "vina sun" taksilla 9 USD.
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sijainti ja julkisivu kaunis
7,7
Ilkka A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. helmikuuta 2011
Vanhan ajan tyyliin

Vanhan ajan tyyli säilytetty hyvin. Hieno ravintola ja aamias tilat.
6
Huone oli pieni nro: 214 ( Oriental Suite ). Vanha tyyli säilytetty hyvin. Ikkunoita kahdelle eri kadulle. Toisella kadulla menossa rakennustyöt. Tekevät töitä 24/7. Sängyt kovat. Huonounisen ei kannata varata tätä huonetta. Liikenteen ynm. melu kuuluu erittäin selvästi. Lauantai ja Sunnuntai aamuisin Operan edustalla soittavat musiikkia alkaen noin klo 07.00. Esitystä voi seurata huoneiston parvekkeelta, mutta musiikki kuuluu kyllä melkein yhtähyvin, vaikka pitäisi ovet ja ikkunat kiinni.
Sinikka H. Ryhmät Finland, 10. maaliskuuta 2010
hyvä

Hotelli sijaitsi todella keskeisellä paikalla. Aamiashuone oli viehättävä ja henki vanhan ajan tunnelmaa. Sopii erityisesti matkailijoille, jotka nauttivat romattisesta tyylistä. Ihanan tilava huonesito, johon kolme matkailijaa mahtui upeasti:))
8,3
Nicholai B. Liikematkailija New Zealand, 18. syyskuuta 2014
Far from perfect but somehow I really like it

Location is amazing, the rooms are large, It is old and a bit run down but full of charm.
7,3
I really enjoy staying here. It is in the perfect location amongst the more expensive hotels but it is really good value for money. The staff are cool but I had very little reason to interact with them. I knew what I wanted and I was free to come and go. I have stayed at much nicer hotels in HCM but they just do not have the same ......soul. So being able to breeze in and out of a massive room in a funky old hotel works for me. Just expect it to be a little dysfunctional.
Christina P. Liikematkailija Bulgaria, 13. syyskuuta 2014
the only good thing about the hotel is its locati

location; interior; staff
7
Average; even if you are upgraded in a room facing the opera square, it is not worth it as it is extremely noisy.
David E. Liikematkailija United States of America, 10. syyskuuta 2014
Short Stay

Very nice breakfast, location was great, room was very clean and quiet.
9,3
The room is very basic, although it is clean and quiet. The room was warm when I arrived in the middle of the night, however, the wall-mounted air conditioner worked sufficiently to cool down the room. The hallways are not air conditioned as they are open to the outdoors since the hotel was built in the 1880's, which is actually very quaint. The price was very good ($72 per night). The overall hotel is nice, although there are upgrades and repairs in process. The breakfast was very good and the restaurant staff was great. I'll definitely go back!
Jayne C. Pariskunta United Kingdom, 8. syyskuuta 2014
Great hotel

Location, character, staff
9,7
Really good

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Continental Saigon Ho Chi MinhHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyhuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - VastaanottoHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - AulaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - AulaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kahvila/KahvilaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KuntosaliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KylpyläHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KaupatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin sisätilatHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola

Asiakasarvioita - Hotel Continental Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3C06