Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, District 1, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Continental Hotel
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/Terassi Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Piha Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Sviitti Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Sisäänkäynti Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola
Alue: District 1 Huoneiden lukumäärä: 83

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1871 arviota

7 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
9,3
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1871)
Järjestä:
Jouko J. Pariskunta Finland, 9. tammikuuta 2016
Hyvä sijainti

Sijainti, perinteisyys, historia.
7,7
Hotel Continental Saigonin sijainti on hyvä ja huoneet suuria. Huoneet hivenen vanhanaikaisia, mutta niin kuuluukin olla. Kadunpuoleiset huoneet meluisia. Aamiainen ei ihan neljän tähden tasoista, mutta ok. Sisäpihan aamiaisitila ihana, mutta varattu usein iltaisin häätilaisuuksiin, etc. ja silloin taas pihan puoleiset huoneet ovat meluisia. Kaiken kaikkiaan mukava hotelli, jos haluaa nauttia historian siipien havinasta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 28. huhtikuuta 2014
Historiallinen hotelli keskellä kaupunkia.

siisteys, ystävällinen henkilökunta, lähellä nähtävyyksiä
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Raimo K. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti, julkisivu kaunis, hyvä palvelu
8
Hotelli sijaitsi erittäin hyvällä paikalla, rakennus on historiallinen ja siinä on todella kaunis julkisivu. Huoneet vanhahkot ja kylpyhuone 80-luvulta, mutta siistiä ja puhdasta. Hyvä aamiainen ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Vinkki: ota "vina sun" taksi, se on mittaritaksi, edullinen ja luotettava. Lentokentältä taksi hotellille (keskustaan) maksoi 15 USD ja paluumatka "vina sun" taksilla 9 USD.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sijainti ja julkisivu kaunis
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilkka A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. helmikuuta 2011
Vanhan ajan tyyliin

Vanhan ajan tyyli säilytetty hyvin. Hieno ravintola ja aamias tilat.
6
Huone oli pieni nro: 214 ( Oriental Suite ). Vanha tyyli säilytetty hyvin. Ikkunoita kahdelle eri kadulle. Toisella kadulla menossa rakennustyöt. Tekevät töitä 24/7. Sängyt kovat. Huonounisen ei kannata varata tätä huonetta. Liikenteen ynm. melu kuuluu erittäin selvästi. Lauantai ja Sunnuntai aamuisin Operan edustalla soittavat musiikkia alkaen noin klo 07.00. Esitystä voi seurata huoneiston parvekkeelta, mutta musiikki kuuluu kyllä melkein yhtähyvin, vaikka pitäisi ovet ja ikkunat kiinni.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sinikka H. Ryhmät Finland, 10. maaliskuuta 2010
hyvä

Hotelli sijaitsi todella keskeisellä paikalla. Aamiashuone oli viehättävä ja henki vanhan ajan tunnelmaa. Sopii erityisesti matkailijoille, jotka nauttivat romattisesta tyylistä. Ihanan tilava huonesito, johon kolme matkailijaa mahtui upeasti:))
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Truc N. Liikematkailija Vietnam, 1. helmikuuta 2016
Quite nice hotel

very French style, down town and nice
8
Ilmoita tästä arvioinnista
Tao C. Pariskunta Taiwan, 24. tammikuuta 2016
Great hotel, great location and history

Continental hotel is the one with long history and the breakfast is nice and the servants are kind and willing to help.
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Jay M. Pariskunta Australia, 24. tammikuuta 2016
Great hotel in perfect location!

Cleanliness and quality of rooms, great location and helpful staff
10
Cleanliness and quality of rooms, great location and helpful staff. Would stay there again!
Ilmoita tästä arvioinnista
1-7/7 arvioinnista
 

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Continental Saigon Ho Chi MinhHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - PihaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - SviittiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3C02