Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, Alue 1 - Keskusta, Ho Chi Minh, Vietnam (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Aiemmin : Continental Hotel
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/Terassi Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli
Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Piha Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoli Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ympäristö Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellihuone Hotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Kokoushuone
Alue: Alue 1 - Keskusta Huoneiden lukumäärä: 83
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1655 arviota

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
9,3
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,7
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (1655)
Järjestä:
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 28. huhtikuuta 2014
Historiallinen hotelli keskellä kaupunkia.

siisteys, ystävällinen henkilökunta, lähellä nähtävyyksiä
8,7
Raimo K. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti
8,3
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti, julkisivu kaunis, hyvä palvelu
8
Hotelli sijaitsi erittäin hyvällä paikalla, rakennus on historiallinen ja siinä on todella kaunis julkisivu. Huoneet vanhahkot ja kylpyhuone 80-luvulta, mutta siistiä ja puhdasta. Hyvä aamiainen ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Vinkki: ota "vina sun" taksi, se on mittaritaksi, edullinen ja luotettava. Lentokentältä taksi hotellille (keskustaan) maksoi 15 USD ja paluumatka "vina sun" taksilla 9 USD.
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sijainti ja julkisivu kaunis
7,7
Ilkka A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. helmikuuta 2011
Vanhan ajan tyyliin

Vanhan ajan tyyli säilytetty hyvin. Hieno ravintola ja aamias tilat.
6
Huone oli pieni nro: 214 ( Oriental Suite ). Vanha tyyli säilytetty hyvin. Ikkunoita kahdelle eri kadulle. Toisella kadulla menossa rakennustyöt. Tekevät töitä 24/7. Sängyt kovat. Huonounisen ei kannata varata tätä huonetta. Liikenteen ynm. melu kuuluu erittäin selvästi. Lauantai ja Sunnuntai aamuisin Operan edustalla soittavat musiikkia alkaen noin klo 07.00. Esitystä voi seurata huoneiston parvekkeelta, mutta musiikki kuuluu kyllä melkein yhtähyvin, vaikka pitäisi ovet ja ikkunat kiinni.
Sinikka H. Ryhmät Finland, 10. maaliskuuta 2010
hyvä

Hotelli sijaitsi todella keskeisellä paikalla. Aamiashuone oli viehättävä ja henki vanhan ajan tunnelmaa. Sopii erityisesti matkailijoille, jotka nauttivat romattisesta tyylistä. Ihanan tilava huonesito, johon kolme matkailijaa mahtui upeasti:))
8,3
Irvan W. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 18. toukokuuta 2015
Great location hotel

great location , nice hotel, staff performance
9,3
it was very nice to stay at this hotel
Sophoan H. Perhe pienten lasten kanssa Cambodia, 17. toukokuuta 2015
good

clean and good location
8,3
Good
Kawin Z. Pariskunta Finland, 16. toukokuuta 2015
Please and nice

Location, high sealing & friendly staff
7,3
It was okay, location was good and this was the main reason I picked this hotel. It's old history taken in consideration it was/is the first hotel in Saigon I think it has a certain nostalgic energy which made it feel nice despite its old "interior" choice. The breakfast wasn't that good except the omelet. But this is all about what standard you are used to, and I compare it to Thai standard and I know Thai standards are very high. I would say it is a 3.5+ hotel or 4 but as of now it feels slightly too much. However it does have all the potential to become a very nice boutique hotel in the future. While I was walking in the neighbourhood I saw some hotels I found on agoda looking a bit shady but to my surprise when I was at the spot they looked indeed very fresh :) sometimes pictures can look a bit deceived ;) For first time travlers I do recommend warmly this hotel, however for frequent travelers would suggest to explore other options in the future. Things to improve would be a bigger minibar with more choices, a facelift for their breakfast and a more natural baggage service ( upon check in it would have been nice if someone would have carry our bag to the room and without asking bring it down ). But this are very minor details and I did find the overall experience good and last but not least the price was very cheap :) perhaps increase the price a bit along with some service and it could be looking at a rate of 4.5 stars. The price made it worth every penny despite the fact that it did not meet my expectations :)
Hui C. Liikematkailija Malaysia, 9. toukokuuta 2015
Pleasant Stay

Good Location, Comfort Room, Great service
7,7

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Asiakasarvioita - Hotel Continental Saigon, Ho Chi Minh

AS-AGWEB-3B06