Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Continental Saigon

132-134 Dong Khoi Street, District 1, District 1, Ho Chi Minh, Vietnam

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Todella hyvä

8,0

yhteensä 1958 arviota

7 arvostelua suomeksi

Vastinetta rahalle
7,8
Sijainti
9,4
Henkilökunta
7,8
Hotellin kunto/siisteys
7,8
Huonemukavuus/taso
7,8
Ruoka/syöminen
7,7
Kaikki arvostelut (1958)
Järjestä:
Jouko J. Pariskunta Finland, 9. tammikuuta 2016
Hyvä sijainti

Sijainti, perinteisyys, historia.
7,7
Hotel Continental Saigonin sijainti on hyvä ja huoneet suuria. Huoneet hivenen vanhanaikaisia, mutta niin kuuluukin olla. Kadunpuoleiset huoneet meluisia. Aamiainen ei ihan neljän tähden tasoista, mutta ok. Sisäpihan aamiaisitila ihana, mutta varattu usein iltaisin häätilaisuuksiin, etc. ja silloin taas pihan puoleiset huoneet ovat meluisia. Kaiken kaikkiaan mukava hotelli, jos haluaa nauttia historian siipien havinasta.
Ilmoita tästä arvioinnista
Jukka M. Yksin matkustava Finland, 28. huhtikuuta 2014
Historiallinen hotelli keskellä kaupunkia.

siisteys, ystävällinen henkilökunta, lähellä nähtävyyksiä
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Raimo K. Pariskunta Finland, 4. helmikuuta 2014
Kaupunkiloma

Sijainti
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hotelli hyvällä sijainnilla

Sijainti, julkisivu kaunis, hyvä palvelu
8
Hotelli sijaitsi erittäin hyvällä paikalla, rakennus on historiallinen ja siinä on todella kaunis julkisivu. Huoneet vanhahkot ja kylpyhuone 80-luvulta, mutta siistiä ja puhdasta. Hyvä aamiainen ja palvelu ystävällistä ja nopeaa. Vinkki: ota "vina sun" taksi, se on mittaritaksi, edullinen ja luotettava. Lentokentältä taksi hotellille (keskustaan) maksoi 15 USD ja paluumatka "vina sun" taksilla 9 USD.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sara P. Pariskunta Finland, 3. huhtikuuta 2013
Hyvä sijainti

Sijainti ja julkisivu kaunis
7,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Ilkka A. Perhe isojen lasten kanssa Finland, 20. helmikuuta 2011
Vanhan ajan tyyliin

Vanhan ajan tyyli säilytetty hyvin. Hieno ravintola ja aamias tilat.
6
Huone oli pieni nro: 214 ( Oriental Suite ). Vanha tyyli säilytetty hyvin. Ikkunoita kahdelle eri kadulle. Toisella kadulla menossa rakennustyöt. Tekevät töitä 24/7. Sängyt kovat. Huonounisen ei kannata varata tätä huonetta. Liikenteen ynm. melu kuuluu erittäin selvästi. Lauantai ja Sunnuntai aamuisin Operan edustalla soittavat musiikkia alkaen noin klo 07.00. Esitystä voi seurata huoneiston parvekkeelta, mutta musiikki kuuluu kyllä melkein yhtähyvin, vaikka pitäisi ovet ja ikkunat kiinni.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sinikka H. Ryhmät Finland, 10. maaliskuuta 2010
hyvä

Hotelli sijaitsi todella keskeisellä paikalla. Aamiashuone oli viehättävä ja henki vanhan ajan tunnelmaa. Sopii erityisesti matkailijoille, jotka nauttivat romattisesta tyylistä. Ihanan tilava huonesito, johon kolme matkailijaa mahtui upeasti:))
8,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Mark W. Pariskunta United Kingdom, 4. toukokuuta 2016
Good hotel
6
Everything shuts at 10 in the hotel
Ilmoita tästä arvioinnista
Ka L. Liikematkailija Hong Kong, 29. huhtikuuta 2016
Signature and Historical Hotel in a Perfect locati
5,7
I like the French Colony Architecture of the hotel. The location is just perfect. It is right beside the Opera House. There are plenty of decent restaurant around the hotel. You can go to many tourist attractions on foot. The room is big and clean. But the Staff is not friendly and helpful.
Ilmoita tästä arvioinnista
Patricia R. Yksin matkustava Australia, 27. huhtikuuta 2016
Incredibly noisy hotel, both internally and from s
4,3
Restaurant was very good. Medium priced. Not a relaxing place overall though.
Ilmoita tästä arvioinnista
1-7/7 arvioinnista
Hotel Continental Saigon Ho Chi MinhHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - HotellihuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Parveke/TerassiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - RavintolaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - PihaHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Hotellin ulkopuoliHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - YmpäristöHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - KokoushuoneHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - SviittiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - SisäänkäyntiHotel Continental Saigon Ho Chi Minh - Ravintola


Agoda on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3A03