Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Syötä matkapäiväsi tarkistaaksesi saatavuuden ja varaa tämä hotelli

Hotel Fort Canning

11 Canning Walk, Orchard, Singapore 178881 (Näytä kartta)

Varaa nyt!

Hotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoli Hotel Fort Canning Singapore - Aula Hotel Fort Canning Singapore - Aula Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Kylpyhuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Sviitti Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Juhlasali Hotel Fort Canning Singapore - Kuntosali Hotel Fort Canning Singapore - Uima-allas Hotel Fort Canning Singapore - Juhlasali Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Pubi/Aula
Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Ravintola Hotel Fort Canning Singapore - Kylpylä Hotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja Juomat Hotel Fort Canning Singapore - Buffet Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Vastaanotto Hotel Fort Canning Singapore - Hotellihuone Hotel Fort Canning Singapore - Piha Hotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoli
Alue: Orchard Huoneiden lukumäärä: 86
Ilmainen Wifi

Viimeisimmät asiakasarviot

Valitse matkustajaryhmä

 

Erinomainen

8,2

yhteensä
855 arviota

Vastinetta rahalle
7,7
Sijainti
8,2
Henkilökunta
8,6
Hotellin kunto/siisteys
8,7
Huonemukavuus/taso
8,4
Ruoka/syöminen
7,6
Kaikki arvostelut (855)
Järjestä:
Aki K. Pariskunta Finland, 10. kesäkuuta 2013
Miellyttävä majoitus rauhallisessa ympäristössä

Sijainti, palvelun ystävällisyys ja siisteys
9,3
Viihdyimme hotellissa erittäin hyvin. Voimme suositella majoitusta kaikille jotka haluavat yöpyä hieman rauhallisemmassa ympäristössä mutta kuitenkin lähellä keskeisiä paikkoja. Ei ole todellinen luxushotelli mutta asiat ovat hoidettu erittäin hyvin, fasiliteetit ovat toimivia ja palvelu pelaa.
Ilmoita tästä arvioinnista
Sami S. Pariskunta Finland, 12. maaliskuuta 2013
Rauhallinen puistohotelli lähellä MRT:tä

Sijainti hyvä. Hotellin taso ei vastannut 5-tähden hotellia ja henkilökunta ei ollut kovin avuliasta. Meidän huoneessa kylpyhuone ja makuuhuone olivat samassa tilassa, mikä ei ollut kovin mukava jutt
6,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Jari S. Liikematkailija Finland, 17. tammikuuta 2013
Kohtalaisen hyvä hotelli

Rauhallinen ympäristö
6
Kohtuullisen hyvätasoinen hotelli rauhallisella sijainnilla puiston vieressä. Valitettavasti Wi-fi yhteys ei toiminut moitteettomasto ja oli tuskallisen hidas, etenkin jos ajattelee työmatkalla olevia.
Ilmoita tästä arvioinnista
Yat T. Pariskunta Hong Kong, 3. elokuuta 2015
Charming

Bathroom, old style colonial charm, location
7,3
Ilmoita tästä arvioinnista
Thomas S. Pariskunta Denmark, 1. elokuuta 2015
Nice hotel

The room, the friendly staff anf the afternoon wine
7
Overall the stay was nice. Friendly staff also. The room was also very nice, but a bit overpriced in my opinion. My only major complaint was that the housekeeping staff didn't give us new toilet paper. When I informed the reception that we needed more, they promised that it would be there right away. 30 minutes went by and I asked them again. They said it was on the way, but it never came. I don't know if the reception thought that it would suffice to bring it the day after, but I feel that a 5 star hotel should tend to that kind of need immediately.
Ilmoita tästä arvioinnista
Cindy O. Liikematkailija Singapore, 26. heinäkuuta 2015
very noisy hotel

interesting location,
6
very noisy as there is constant sounds from the alleyway
Ilmoita tästä arvioinnista
Edy S. Perhe pienten lasten kanssa Indonesia, 25. heinäkuuta 2015
Very nice staff

friendly staff,good room,Nice hotel
7,7
very good n very recommend
Ilmoita tästä arvioinnista
Anthony H. Liikematkailija New Zealand, 25. heinäkuuta 2015
Better than expected

Location, Room excellent (but toilet is WRONG), the evening drinks.
9
Overall it is excellent , feel of old colonial decor but with warmth and welcome atmosphere. Excellent pool areas with two pools. Room was spacious and the open bath concept very good. There is a glass door (with frosted front) on the toilet, opening into the room, which I thought was wrong design, could have put door on entrance hall wall for privacy, but that is a MINOR point. Overall, very very good. For a 5 star I would have thought a bath robe. But again this was a minor observation. I would stay there again in a heartbeat. The lunch of local food was excellent but one dish arrive 10min before others. My lunch partner had to wait. I pointed out to staff and they acknowledged that was not right.
Ilmoita tästä arvioinnista
Michael J. Liikematkailija Australia, 24. heinäkuuta 2015
Excellent Service Very comfortable Hotel

Condition and facilities, quality, Staff
9,7
Ilmoita tästä arvioinnista
Ben H. Liikematkailija United Kingdom, 23. heinäkuuta 2015
Peace and quiet in Singapore

location, staff, peacefulness
8,7
Ilmoita tästä arvioinnista

Varaa nyt!

Pidä kiirettä – rajoitetusti tilaa!

Hotel Fort Canning SingaporeHotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoliHotel Fort Canning Singapore - AulaHotel Fort Canning Singapore - AulaHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - KylpyhuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - SviittiHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - KuntosaliHotel Fort Canning Singapore - Uima-allasHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - Pubi/AulaHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - RavintolaHotel Fort Canning Singapore - KylpyläHotel Fort Canning Singapore - Ruoka ja JuomatHotel Fort Canning Singapore - BuffetHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - VastaanottoHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - PihaHotel Fort Canning Singapore - Hotellin ulkopuoliHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - KokoushuoneHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - PihaHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - JuhlasaliHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - HotellihuoneHotel Fort Canning Singapore - Uima-allas


Agoda.com on osa The Priceline Groupia, maailman johtavaa online-matkapalvelua

AS-AGWEB-3B07